Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Da li coming out doživljavate kao stres?

Ne
10
24%
Da
32
76%
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2396506#p2396506]Popeye napisao:[/url]naravno da je bio stres. da je lako, svatko bi to ucinio. ^^

e pa dobro onda.:D

da znaš da sam tebe čekala da odgovoriš da se uporedim da vidim da li sam woos :lol: ^^

temu sam postavila posle autanja jednoj jako bitnoj osobi koju vidjam tipa jednom godisnje. nije mi bilo dobro. i to tek 4,5 sati posle autanja. uopste nisam skontala sta je dok se nisam preslisala unazad i shvatila da je u mi je u momentima price i skakao adrenalin i bilo me strah i svasta nesto. mislila sam da ne mogu da spavam od vrucine, da bi mi tek usred noci sinulo da mi je cela situacija bila poprilicno stresna.

a njena reakcija je bila najnormalnija
Zavisi kome se autujem.
Kada su bili u pitanju roditelji i brat - previse stresa je bilo, a i ostalo je.
Isto tako je bilo dosta stresa za prvo autovanje, mada me osecaj nije varao da ce me najbolji drug sasvim prihvatiti.
A za ostale - ne dozivljavam kao stres, uopste.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
jok. cak mi i prija, a onda krenu ljudi da smaraju "jao stvarno pa zajebas se haha dobra fora blabla" i onda ih ubedjujem pa odustanem. al omiljena su mi autovanja kad neki debil krene da pljuje po nama :love: inace ume ponekad da me adrenalin uzdrma, ali pozitivno.

edit: al naravno, ima i osoba za koje bi mi bilo stresno, ali ne to sto se autujem vec to sto su mi kao neka porodica (ovo zvuci ko da nisu porodica al u sustini jesu neka dalja i svi odreda zatucani) i sto znam da ce me smarati mnogo
Korisnikov avatar
By Ash Crimson
Moje prvo autovanje (najboljoj prijateljici) mi je bilo bas stresno, a autovanje bratu i sestri onako... umereno. Autovanja ostalim prijateljima postepeno sve manje, da bi na kraju postala (skoro) potpuno lagana.
sad se podsjetih jednog stresa iz proljeća 1999. godine :lol: mjesto radnje: beč, karlsplatz.
enivej, skoro svakodnevno sam prolazio pored jedne novinarnice u kojoj jednog dana skužih (meni dotad totalno nepoznat) časopis 'attitude'. u tom trenutku sam ja još uvijek ormaruša, doduše na ekspresnom putu općenarodnog autanja, pa mi se kupovanje jednog gej časopisa činilo kao veliki pothvat. well, it wasn't. :lol: uglavnom, otišao sam ja tako da kupim taj jebeni 'attitude', al uz njega uzeh još dva neka filmsko-muzička časopisa ('empire' ili nešto tako), jer sam u tom trenu5tku naravno 100% uvjeren da će prodavač imati nekakvu strašnu, nepodnošljivu reakciju kad vidi šta tu ja kupujem. (psihopatologija ormaruša, jel :lol: ) i dođem na kasu, dam časopise, on ih skenira i kaže cijenu. ja platim i odem. srce mi ubrzano kucalo, sheeesh, that was close! :ves:
enivej, sljedeći put sam samo ušao u novinarnicu, kupio 'attitude' i to je to. bilo me je frka kao tada još 18-godišnjaku kupiti taj jebeni 'attitude' i tako se autati prodavaču novina. :giggle: no, kad sam vidio da je sve to pizdarija koju sam sklopio u svojoj glavi i da kupovanje gej časopisa nije nikakav big deal (kao uostalom niti hrpa drugih stvari koje su standardne u pederworldu), tako sam se ubuduće i ponašao.
s druge strane, susretao sam ljude koji su, metaforički, ostali na tom koraku kupovanja gej časopisa, i nikad ga nisu kupili! a prošle im decenije života!
Korisnikov avatar
By Kadmiel
Zavisi ali u poslednjih 2-3 godine, skoro ne uopste.
samo jednoj osobi sam se autovao(cudno je jer sam mislio da pored toga sto nije bila strasna reakcija ta osoba ima drugacije misljenje o meni, ali ni'e tako) i verovatno bih mogao lagano nekim prijateljima, ali porodici nu-uh!
Korisnikov avatar
By spliff
nope
pre bih rekao veliko olakshanje...
Kad sam se vratio sa putovanja po Evropi, cale me nije ni docekao kako valja.
Sutradan ujutru je otisao u vikendicu i sve je bilo okej, dok me tetka, dok sam bio u gradu, nije zvala na mob i rekla da mu je pozlilo, jer mu je opet krenuo kamen i opet mokri krv.
Sta cu, dodjem, urgentno, spricanje, prijem u bolnicu sam samcat, svadja sa debilima iz administracije, nespavanje i menjanja boca za infuziju...
Posle 2 dana je zivnuo i kad sam mu dosao u posetu, krenuo je da smara da na odelenju radi neka zgodna medicinska sestra i da su se on i njegov mladji cimer bas zagledali u nju.
Meni pukne ona stvar i kazem mu da smo vec raspravljali o tome i opet sam mu se autovao.
On opet sa onim-Tebe to jos nije proslo? i prekrstio se opet.
Samo sam rekao Vidimo se sutra i otisao.
Sutradan ujutru ga vidim u svojoj sobi, na potpis je izasao iz bolnice, uz strogo protivljenje lekara.
Tako da-kaming aut ne dozivljavam kao stres.
Meni su stres osobe kojima moras da nacrtas da im se autujes i time im kazes da te vise ne smaraju o prisilnoj heteroseksualnosti.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2427253#p2427253]Galateja napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2427054#p2427054]Mali-Princ19 napisao: Meni su stres osobe kojima moras da nacrtas da im se autujes i time im kazes da te vise ne smaraju o prisilnoj heteroseksualnosti.
:up:
Taman tako. :yes:
I meni je bilo strašno stresno to što su me najbliži svojevremeno savetovali da ipak nađem devojku, posle i ženu, makar i fiktivnu, jer će mi lakše biti u životu ako zvanično budem '' normalan ''. Od tih praktičnih, mudrih saveta mi se namah digla kosa na glavi, pa sam uzeo i svima objavio da nemam devojku zato što sam peder.
Još te posle optuže za drskost i bezobrazluk, jer ako si već peder, zašto nisi kao svi ostali normalni pederi, koji se stide toga što su pederi i to kriju ? Zašto nisi normalan peder, već peder - izrod, koji ne krije da je peder ? Kako se usuđuješ, odakle ti smelosti, zar nemaš ni malo srama ? itd.
Kako god okreneš i šta god da uradiš, ne valja.
:maska:
Svaki put je bio stresan... and I hate that. Iako sam se "autovao" milion puta, svaki put osetim tu neku nelagodnost kada treba to da prevalim preko jezika. Ne znam zasto doduse, jer nikada do sada nisam naleteo na negativnu reakciju (makar meni u lice jel). Tj znam zasto: jebena homofobija usadjena u kosti, i vrlo je tesko iskoreniti je u potpunosti. Nekad sam mislio da ce svaki naredni put biti laksi, medjutim nije bas tako... tako da svaki put sebe "bacam u vatru" and it hurts every single damn time :sigh:

Mozda ce posle 100 miliona autovanja biti bolje, who knows...
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2428271#p2428271]Mage napisao:[/url]Svaki put je bio stresan... and I hate that. Iako sam se "autovao" milion puta, svaki put osetim tu neku nelagodnost kada treba to da prevalim preko jezika. Ne znam zasto doduse, jer nikada do sada nisam naleteo na negativnu reakciju (makar meni u lice jel). Tj znam zasto: jebena homofobija usadjena u kosti, i vrlo je tesko iskoreniti je u potpunosti. Nekad sam mislio da ce svaki naredni put biti laksi, medjutim nije bas tako... tako da svaki put sebe "bacam u vatru" and it hurts every single damn time :sigh:

Mozda ce posle 100 miliona autovanja biti bolje, who knows...
Ti si se bar nekome autovao.
Za mene još niko ne zna i to je ogroman pritisak u ovim godinama.
Pomišljao sam da se autujem sestri i bratu, ali mislim da će onda "poleteti perje". :seljache: Sve u svemu (pošto vidim da si se autovao više puta), kakav treba zauzeti stav i kako se postaviti prema porodici kad im to saopštiš (ako si autovan pred porodicom)?
Korisnikov avatar
By Madonna
treba pripremiti dosta maramica. između ostalog
Korisnikov avatar
By Madonna
pa ne, pripremiš prvo odluku da to zaista želiš/moraš da učiniš.
a onda pripremiš muda.
ako pripremiš rečenice i uspeš da ih izgovoriš onda si car. ali vrv nećeš, tako da ne pripremaj se već reci kako god budeš umeo u trenutku.
onda se pripremi na najgore.
onda pripremi to što si naveo :lol:
džast kiding

ako si siguran da ti je to preko potrebno onda se spremi i na ogromno razočarenje. jer sa takvim stavom kakav tvoji zauzimaju, vrv sledi negativna reakcija, samo se nadam da ne bi preduzeli ništa po tom pitanju, tipa izbacivanje i to... good luck. (ako planiraš da se outuješ)
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Ako su im vec tako tvrdi stavovi a zavisis od njih potpuno, gledaj prvo da se ostamostalis. Ne mislim iskljucivo iz razloga da bi te mogli izbaciti na ulicu. Mnogo je lakse ako te vec vide kao samostalnog odraslog muskarca koji ima svoj zivot umesto balavog klinca koji prolazi kroz fazu. Ovde ne mislim da treba da cekas 35-u. Po meni je najvaznije da nikako ne zauzmes stav "imam nesto da vam priznam", jer nisi nikog ubio niti ista ukrao, nisi kriv ni za sta. Stavis im do znanja kako stoje stvari i budes spreman da se cvrsto drzis stava da je sve ok.

Moji su dramili, ja sam bio mrtav hladan. Ono sto je u mom slucaju potpuno resilo stvari je kada sam pitao zasto misle da sve to nije u redu? Da li zato sto su culi negde, od politicara i crkve koji im 20 godina unistavaju zivote i lazu za sve redom, ali su im samo za mene rekli istinu? Na kraju je sve dobro proslo.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2428367#p2428367]Dark Walker napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2428339#p2428339]MDNA napisao:[/url]treba pripremiti dosta maramica. između ostalog
Ja bih morao da pripremim pancir i kartu za drugi kontinent. :smeh:
Sve u svemu, užas!!! :zvizdi:
E vidiš i ja sam isto tako mislio, ali sam samo dobio pasivnu-angresiju.
Lakše bi mi bilo da je izvadio tandžaru. :shrug:
Korisnikov avatar
By Dark Walker
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2428370#p2428370]MDNA napisao:[/url]pa ne, pripremiš prvo odluku da to zaista želiš/moraš da učiniš.
a onda pripremiš muda.
ako pripremiš rečenice i uspeš da ih izgovoriš onda si car. ali vrv nećeš, tako da ne pripremaj se već reci kako god budeš umeo u trenutku.
onda se pripremi na najgore.
onda pripremi to što si naveo :lol:
džast kiding

ako si siguran da ti je to preko potrebno onda se spremi i na ogromno razočarenje. jer sa takvim stavom kakav tvoji zauzimaju, vrv sledi negativna reakcija, samo se nadam da ne bi preduzeli ništa po tom pitanju, tipa izbacivanje i to... good luck. (ako planiraš da se outuješ)

Problem je što moji imaju problem sami sa sobom. :lood:
Ti reče pripremi se na razočaranje. Ma, oni su me razočarali i kad su neke sitnije stvari u pitanju, po možeš zamisliti kako bi bilo sa ovim.
O autovanju ćaletu ni ne razmišljam već odavno, čovek bio notorni alkos, ne bi razumeo ništa ni ič. :stopdrogi:
S njim sam u užasnim odnosima i ovako.
Nego, jednom kad je došao kući pod gasom, mi uzeli nešto da se raspravljamo, a on mrtav ladan ispljune: "Niko o tebi nema lepo mišljenje u ovom mestu (a inače živimo u malom mestu), svi misle da si peder!!!". Ja reko: "Ajdeeee? Sad moraš da menjaš lični opis i lične podatke, inače neš moći niti na ulicu, niti u kafanu!" :smeh:
Pitam ga sutra da li se seća toga što je rekao, on kaže da ne (razumljivo, čovek je pio k'o morka)!
Znači odnosi sa roditeljima su već sada značajno uzdrmani, tako da od autovanja neće biti još uvek ništa. Bar dok se ne iselim, u suprotnom bi mi se popeli na glavu!
zanimljivo je to što pišeš. stičem dojam kao da se doista želiš autati ali zapravo ne vidiš neki smisao u tome u tvojem trenutnom životnom kontekstu. moguće je da bi tvoje autanje ispalo besmisleno (ako je njegov jedini smisao pozitivna reakcija svake osobe kojoj se autaš :D), da bi ti jako zakompliciralo život, ali to je neizvjesnost koja prati svako autanje. zato i jest najvaznije autati se zbog sebe i svoje potrebe da se bude iskren i slobodan u vezi vlastite homoseksualnosti. a nije baš preporučljivo krenuti u proces autanja ako nemaš želudac za to.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!