Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By mikeli
Bio sam pametan, govorio kao ove vracara, gatare ...
Skoro predosetio da ako ostanem na ognjistu, nista od mene biti nece ....
i ispostavi se, tacno !!!
81 sam godiste, rastao u jeku 90tih ...
samo da su me ovi, sto se zovu otac i majka slusnuli samo jedared, al jbg.
'ovo je zemlja Srbija'

Uspevaju samo onih 4-5%
Korisnikov avatar
By Synesthesia
I have a blackout, when it comes to that period...
Korisnikov avatar
By Hys.
Manje iskusna, i vise sklona promenama raspolozenja.

I bili su mi potrebniji ljudi.

I da, bila sam manje tolerantna i vise sklona da "sudim" ljudima.

Zapravo, nisam se mnogo promenila.
Mrzeo sam (i još uvek mrzim) siledžije i radio sam sve što sam mogao da im pretvorim mojim nadnaravnim psihopatskim moćima život u agoniju.
Mogao sam ni sa kim da ne pričam i mesecima, nikada se nikome nisam javljao, samo sam imao svoje projekte.
++++++zaljubljen u Hendla i Puškina_________________________

NEVERIZZZA

(PESME KOJE SU OBELEŽILE MOJU MLADOST)
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Dosta sam se promenio od tada i potrudio se da korugujem neke svoje tadašnje negativne osobine, jer sam tada bio nesnosan i sebi i okolini. Težak kao trepča, tvrdoglava mazga koja nema jasnu predstavu šta želi i šta može, a želeo sam sve, sad i odma'. :lol:
I dan danas ne znam kako su tada bliski mi ljudi preživeli taj period proveden sa mnom. Sa godinama i iskustvom sam uvideo svoje greške i potrudio se da izvučem pouke iz njih što je više moguće i da se potrudim da ne srljam više glavom kroz zid kao tad.
Jebem li ga, danas kad se osvrnem na taj period vidim da ništa što mi je tada stvaralo frustracije i nezadovoljstvo, nije toliko niti veliko niti strašno sa ove distance. Da mi je ova pamet, a te godine, sve bi izgledalo mnooogo drugačije i bilo bi "udešeno" mnogo bolje, prvenstveno po mene. Ali sve je i ovako došlo na svoje mesto vremenom.

Sećam se pritom još i da su mi matorci ludeli zbog mog lepljenja svih mogućih postera rock i pop muzičara i glumaca/glumica po sobi :smeh: , kao i zbog moje besumučne vožnje skejta i rolera po ulici, jer su se non stop plašili da se ne polomim negde, crtao sam grafite, bio sam zainteresovan za sport dosta više nego sada, a i bio sam odličan učenik. Eto, to je to.
By Aven
Nije mi bio lijep pubertet. Bila sam generalno nezadovoljna i nesretna sama sa sobom i okolinom u kojoj živim, često down i prerigidna. Vjerujem da bi stvari bile drugačije da je u to vrijeme bilo interneta i da sam mogla upoznati ljude svojih sklonosti i sličnih interesa. Otkad se to dogodilo stvari su krenule na bolje. :)
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
↑ Ovo... Mada nisam siguran da li mi je internet pomogao ili odmogao, ili oba istovremeno...
Korisnikov avatar
By moonadorn
Suzdrzan. To je ono sto mi najvise smeta. Ponekad mi se cini da sam to vreme nekako prokockao, iako znam da nije tako. Ali svakako sam bio drugaciji.
Korisnikov avatar
By Taki
Pa... ništa posebno... sad sam gora... :D
Šta znam... sećam se da sam stalno visila ispred ogledala, da sam sebi bila ružna, debela, nisam tražila izlaske do kasno, bila sam jako stidljiva, u to vreme igrala sam fudbal sa dečacima jer sam bila jedina devojčica u ulici, jelte.
Počela sam da se šminkam krajem osmog razreda, ništa napadno naravno - maskaru, sjaj... :)
Nisam histerisala, to i sad ne radim a i smeta mi kad to drugi rade pogotovo kad je histerisanje zbog gluposti ili bez razloga, navikla sam bre na mir i tišinu. :nokti:
Od petog do sedmog razreda sam bila zaljubljena u glavnog baju u školi kao i sve devojčice. A on me naravno nije ni primećivao... sve me sramota kad se setim... strašno... a sad ne da mi je odvratan kad ga sretnem nego... :bljak:
Ondaaaa... :hekla: Trebalo mi je malo vremena da se naviknem na menstruaciju jer je nisam uopšte ni volela ni želela, a šta sam ja pa i znala sa 12 i po godina šta je dobro... sećam se tog dana, kad sam prvi put dobila, da sam plakala i vikala neću toooo, zašto sad, još je rano, nećuuuu aaaaaa... :D ja plačem od tuge a mama i baba od sreće haha :D još majka kao ajde prestani, rasteš, ovo je dokaz da si zdrava, nije to tako strašno, 5-6 dana pa sledećeg meseca opet, a jaaa :no: :rida: Tada nisam ni osećala pms tj. nisam bila svesna toga, tek sa 18 sam počela da shvatam šta mi se dešava u tom periodu i zašto je to tako.
Sećam se i svog prvog poljupca, koji je bio onako... sladak... ^^
Volela sam do 12 da spavam a sad ne... više volim ranije da ustanem, ali normalno imam i perioda kad ceo dan ne bih ustala iz kreveta... :budilnik:
Korisnikov avatar
By Waldorf
Tiha i stidljiva i jaaaako nesigurna....
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
pa jedino što se promenilo do sad je da sam ranije bila dooosta emotivnija.
sad dok se nakanim da pokažem emociju prema nekome pa to se prethodnih par meseci radi na tome.

sem kad su u pitanju mačke. mačke volim odmah. :catlady:

HAH kaže ona JEDINO
ma promenio mi se celokupan način razmišljanja. baš sam bila retard tad, no i sad sam ponekad, ali tad sam mislila da nisam, a sad kad jesam onda znam i pišem tako a više ni sama ne znam šta sam htela da kažem mada nema ni veze jer koga briga i ko da neko uopšte čita nanana mogla bih da idem da legnem ili možda i ne.
Korisnikov avatar
By badu
oh i govno

kakosamto zaboravilo
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ako je dob definicija puberteta, onda jako miran i fin.
Ako mislite po tome šta pubertet donosi sve sa sobom, onda je nedavno počeo. Javljam vam kakav ću biti. :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!