Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

... a niste smjeli nikoga pitati, saznat ćete u ovom topicu. ^^

drage iskusni(ji) forumašice i forumaši, pomozimo našoj mladoj, neiskusnoj, nedojebanoj, pubertetski histeričnoj, tupavoj i neinformiranoj, autohomofobnoj i paranoičnoj, nepromišljenoj i all over the place blesavoj LGBT braći i sestrama!
u ovom topicu bi dakle trebali teen LGBT-ovcima podijeliti par suštinskih savjeta u vezi toga kako je biti gej, što treba činiti a što definitivno izbjegavati, kako skočiti na pravi a preskočiti pogrešan kurac, zašto nisi u vezi ako si u vezi samo sedam dana i sl. :cheer:
sjećamo se i sami sigurno svojih početaka, te svih onih stvari koje komotno nismo trebali doživjeti, ali nas nitko nije upozorio na to, a mi bili mladi i glupi pa nismo skužili na vrijeme. ili još gore, sjećamo se propuštenih prilika koje nismo smjeli propustiti, ali smo se plašili ili štaveć.
biti LGBT osoba na balkanu je samo po sebi komplicirano, pa je zato još više poželjno izbjegavati standardne greške i zajebe, jer oni u našem kontekstu mogu mnogo više naštetiti.

so, let's save the children! :tetka: i'll start. :elvis:

1. autaj se. ^^
2. ako ti netko na prvom dejtu izjavi ljubav, vjerojatno laže. ili je lud.
3. ne dopuštaj da tvoja homoseksualnost postane predmet ucjene. kako? vidi pod 1. ;)
4. tko te želi poslati na liječenje zbog toga što si gej, ne želi ti dobro. odbij ići na liječenje.
5. ljudi koji bi prekinuli odnose s tobom samo zato što su saznali da si gej nikad i nisu bili pravi prijatelji. može se bez njih.

toliko od mene zasad ^^
Korisnikov avatar
By blenta
piletina dodje na forum samo kad je stvar vec zestoko u kurcu... not in a good way
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
sjajna tema :klap: , vrlo mi je milo !
e, pa ovako, ovo je mozda i jedini (zivotni!) savet koji sam spremna da podelim sa ljudima, jer saveti su turobo odgovorni i zahtevajuci,
i kao takav se moze primeniti i na lgbt tinejdzere, u prethodnom tekstu: piletinu

here it goes:

- gledajte da sto pre poludite. tim pre cete zavrsiti sa svim tim ludilima ili napraviti njihovu selekciju. amin, boze daj. :ozbiljan:

sestri rekla danas (na dan ovog posta), najsestrinskije i najljudskije. :up:
Korisnikov avatar
By Benjamin
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2426176#p2426176]Orlando the Lady napisao:[/url]sjajna tema :klap: , vrlo mi je milo !
e, pa ovako, ovo je mozda i jedini (zivotni!) savet koji sam spremna da podelim sa ljudima, jer saveti su turobo odgovorni i zahtevajuci,
i kao takav se moze primeniti i na lgbt tinejdzere, u prethodnom tekstu: piletinu

here it goes:

- gledajte da sto pre poludite. tim pre cete zavrsiti sa svim tim ludilima ili napraviti njihovu selekciju. amin, boze daj. :ozbiljan:
Ma sve je to super, ali malo cu teze bilo kome da kazem sad... Tek sam samom sebi priznao, doduse izasao sam iz fejk hetera... valjda je to progres..

sestri rekla danas (na dan ovog posta), najsestrinskije i najljudskije. :up:
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, ali ni-ka-da, nemoj da spojiš crno i teget. Najozbiljnije. :lizalica:
Korisnikov avatar
By Benjamin
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2426223#p2426223]Synesthesia napisao:[/url]Nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada, ali ni-ka-da, nemoj da spojiš crno i teget. Najozbiljnije. :lizalica:
lol
Korisnikov avatar
By Tungi
Meni to omiljena kombinacija :D

ot:

Platonizam samo. Meditirajte. Transcendirajte. :astral2:
Korisnikov avatar
By Kadmiel
Nema veze koliko vam je tesko u ovom ili onom trenutku, zapamtite da se nekada, u vasoj buducnosti, blizoj ili daljoj, nalazi cheesecake.
Korisnikov avatar
By bern
zaobilaziti sve one koji koriste riječ "strejtlukung". ako je koriste u kombinaciji sa "biseks" i "nefem" - sipati im laksativ u piće i udaljiti se uz osmjeh.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2426162#p2426162]Popeye napisao:[/url]

drage iskusni(ji) forumašice i forumaši, pomozimo našoj mladoj, neiskusnoj, nedojebanoj, pubertetski histeričnoj, tupavoj i neinformiranoj, autohomofobnoj i paranoičnoj, nepromišljenoj i all over the place blesavoj LGBT braći i sestrama!
A ti si se rodio sa svom pameti ovog sveta ili barem iskusan i sve suprotno od salve uvreda koje si uputio na nevidjeno tj ljudima koje ne poznajes?
Psihijatrija ima jasnu dijagnozu odavno ustanovljenu, a koja pripada svima onima koji sebe smatraju prepametnima, oduvek pametnima, rodjenima u takvom zabludnom stanju mozga, o onima koji tvrde da su bezgresni (ovo se odnosi na vernike ma u sta verovali pa i u ateiste, jer njihova vera je da ne postoji Bog i svim pljuvackim silama dokazivanje toga, sto je ipak primitivizam jer sta koga treba da bude briga da li je neko vernik ili nevernik ili gotovo istovetno tome da li je neko homoseksualac ili hetero) dalje se ta sifra bavi onima koji imaju kompleks, a kompleks dovodi do toga da i u sladoledu vidis ono sto te muci, a to je u tvom slucaju autohomofobija. Ok je i znamo da imas problem, a ti znas sa cime, ako ti je potrebna pomoc ucini to kao sto to rade pametni ljudi oni iskonski pametni a ne da na nevidjeno bilo koga nazivas i prozivas bilo kakvim nabrojanim pogrdnim i izrugujucim imenom! Ako i dalje ne znas o cemu pricam budi barem u profesiji za koju tvrdis, gle cuda, da si profi pa obavi intervju sa bilo kojim tvojim predmetom izrugivanja i ponizavanja i onda sasvim objektivno i objektivan reci da je neko previse glup za svojih zelenih 20 godina i da si bio u tim godinama sa pameti mudraca od nekih 70 godina, a o iskustvu tek da ne govorimo. Ti si izgleda u maminom stomaku stekao sva moguca i nemoguca seksualna i emotivna iskustva, blago majci i tebi.
Za sve one koji podrzavaju uvodni post i autora teme pitanje: da li su sve one silne teme, u kojima ste po popajevoj definiciji iznosili svoj debilizam, bile iskrene ili izmisljene? Ako su iskrene onda vas je popaj upravo nazvao nizom rasom i svim najgorim, a ako su bile zezancija onda se izvinjavam i sva pitanja upucujem samo autoru teme.

Lepo bi bilo da postoji tema u kojoj ce mladi i manje iskusni pitati za savet, ali nikako ne moze da bude ok da ih bilo ko vredja samo zato sto su neiskusni jer su jelte mladi, sto je sasvim normalna pojava svugde u svetu.
Takav nastup, popajev i popajevaca, zauvek otera svakog drugog novajliju sa foruma, a one naivne ganja/ju po temama dok naknadno ne napuste forum, i sta se desava dalje?! - forum postaje svojina nekoliko istomisljenika, a tema novajlije vi se bitni je obicna farsa! To nije ok. Treba da nas je vise aktivnih ovde pa odavde gde god je moguce a ne da secemo u korenu nekoga koga uopste ne poznajemo i za koga ne znamo na koji nacin sutra moze da doprinese nasoj populaciji.
Ne valja ti posao popaje!
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2426327#p2426327]lana-bg napisao: Lepo bi bilo da postoji tema u kojoj ce mladi i manje iskusni pitati za savet, ali nikako ne moze da bude ok da ih bilo ko vredja samo zato sto su neiskusni jer su jelte mladi, sto je sasvim normalna pojava svugde u svetu.
+ čitav tvoj post.

dear lord, gurrrrrrlfriend!

fino je rekao da smo svi prošli kroz slične zablude kao mlađi.

a ti daj doprinos temi, umjesto što skačeš po popaju. popajoskakačice! olivo!
Korisnikov avatar
By antibiotic
eh, uvek se nadje neko ko pizdi na popaja zbog bilo cega...

ot:

deco draga, ne verujte svojim roditeljima, civilizacija je na vasoj strani.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2426162#p2426162]Popeye napisao:[/url]

Svaka rec se moze reci na sasvim drugaciji nacin pa da ostatak posta bude iskren. Ali, kako je napisao to sto je napisao, ovo je jos jedna popajeva kanalizacijska cev.

Zasto tupavi
zasto autohomofobni
zasto histericni i paranoicni
itd?

Zar sa 20 moze da bude ista drugo osim manje iskusan/na? Zar za tebe bern taj pubertetlija ne treba da bude vredan/na svakog postovanja (kao ljudsko bice), ako ga/nju zaista postujes bez ikakvih predrasuda i zelje da ga/nju nazivas tupavim, histericnim, paranoicnim i autohomofobnim pederom, bern?

:kokice:

O epitetima popaj moze i treba jedino u svoje ime!
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2426203#p2426203]Popeye napisao:[/url]sad se podsjetih jednog stresa iz proljeca 1999. godine :lol: mjesto radnje: bec, karlsplatz.
enivej, skoro svakodnevno sam prolazio pored jedne novinarnice u kojoj jednog dana skužih (meni dotad totalno nepoznat) casopis 'attitude'. u tom trenutku sam ja još uvijek ormaruša...
Ja recimo nikada nisam bila ormarusa - autovala sam se sa jedva 14 god. (roditeljima jos ranije)
Eto popaj je napisao da je bio ormarusa i autovan je puno godinica posle mene. Meni je ovo i zalosno i smesno i ni malo dobronamerno kada neko nekoga proziva na nevidjeno... :doh:
O autohomofobiji tek da ne pricam, o tome sam prvi put cula upravo od popaja,
i taj epitet popaj kao sve ostale moze da koristi samo u svoje ime. (popaj, autohomofob (ma sta to znacilo) i peder koji se ne zeli autovati iz sebi i jedino sebi potrebno poznatih razloga nikako i nikako nije isto kao sto ni autovanje nije merilo pederluka i/ili lezbejstva jer ako i dalje tvdis da jeste onda ti nisi ni p od pedera ako te uporedim sa sobom :) isto tako autohomofobija je mozda produkt nezadovoljstva zajednicom (posebno aktivistima i "profi pederima" koja tog neautovanog pedera vise lincuje nego bilo koja antigej organizacija ili homofobi pojedinacno, pa on iz revolta i nemoci, kao jedini nacin da se odbrani, postaje autohomofob - nije sve crno-belo, moze popaje da bude i sivo, ako si dorastao tome da razumes i ako si iole objektivan i nezadojen mrznjom prema svemu sto ti ne dopusta da ga gazis.)
Nisam bila ni histericna i paranoicna popaje, a ni tupava jer sam ucila na tudjim greskama. Jedina zabluda mi je bila sto nisam verovala da su ljudi u tolikoj meri kvarljiva roba i da su povodljivi do granica naucne fantastike. Uzas!
Korisnikov avatar
By lana-bg
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2426331#p2426331]antibiotic napisao:[/url]eh, uvek se nadje neko ko pizdi na popaja zbog bilo cega...
I nikada niko bez razloga i povoda, koje popaj daje svojim delom i ruznim slovom.
Sta ces, tako to rade odrasli i zreli "popaji".

A sto se tice saveta - pametni uce na tudjim greskama, a frustrirani ceznu da savetuju druge, tako da savet ne dajem a za podmladak se iskreno nadam da ce preziveti navalentne savete neizivljenih.
Korisnikov avatar
By bern
@lana-bg pa to "tupavi" jeste grubo, ali ubijeđen sam da ne misli ništa loše. šta ćeš mu, tako se izražava. nekad ga i banuju :lol:

da se vratim na ovu super temu:

ako dan i noć razmišljaš o muškarcima, njihovima tijelima, polnim organima, a i sam si muškarac - da, jesi peder. :trep: ne, nema potrebe da diskutijemo o tome kako ti se u 1. osnovne "svidjela" neka djevočica jer ti je dala krofnu.
Korisnikov avatar
By Blady
Za sve nedefinisane ,
ne nasedajte da se morate definisati i klasifikovati.
Realno, koga boli kurac sta ste :)
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2426441#p2426441]*deni* napisao:[/url]lana, pa nije on uzeo, pa napisao : '' Taj, taj i taj i ta, ta i ta su blesavi, autohomofobični itd '', već je otvorio temu za pomoć svima koji su takvi, a takvih ima, ihahaj. I vrlo dobro znaju koji su, ne treba nikI da ih posebno proziva.
ma lana se osrala malko :friends:

ont: finih saveta ima, ali mislim da će većina ipak učiti na sopstvenim greškama no matter what we say.

p.s. drkam malo na one tamo epitete koje je popaj polepio u prvom postu
Korisnikov avatar
By Madonna
šta se sad vadiš nakon kritika, a i nije istina, za mene nisu. :kosa:
Korisnikov avatar
By bern
svi su gay dok se ne dokaže suprotno :awesome:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!