Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Diskusija o HIV-u, podrska, iskustva...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Smilewithme
Verujem da ima ista ili slicna tema, sa ovakvim nazivom. Ali sam previse uzrujan da bih trazio. Tako da, ne zamerite. Zanima me, kakvo je vase misljenje o osobama koje namerno prenose ovu bolest? Mozda je neko imao iskustva?
Korisnikov avatar
By blenta
provlaci se kroz neke teme koliko se secam
no nismo imali cini mi se temu o ljudima koji namerno sire virus

ima u bgd par primeraka, od toga jedan bas poznat po tome da namerno siri, i poznat policiji,prijavljivan vise puta pa nista
Korisnikov avatar
By *deni*
Mislim sve najgore o takvim osobama i smatram da bi trebalo krivično da odgovaraju kao za pokušaj ubistva u produženom sticaju, najmanje. Takvu težinu bi trebalo dati njihovom nedelu.
Korisnikov avatar
By blenta
a temu bi trebalo preimenovati u hiv vigilantes npr
i maknuti iz potforuma golicljive u hiv
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Ovo je deo transkripta četa koji imam u arhivi, a ustanovljeno je kasnije da.. ima veze sa ovom temom:
... ... ...
BAREback: Bez ono smaranja, bitan mi je samo broj, da ih napunim sto vise to mi je trip
Diddie: Samo jednom?
BAREback: Da, trip mi je da imamo sex, da ga napunim i da se više nikad ne vidimo, samo da ih je što više :)
Diddie: I da ih napuniš?
BAREback: Da, pa ono - skontamo se, napunim ga i cao cao...
Diddie: Ali nemoguće da svi hoće bez kondoma tako...?
BAREback: Pa neki i neće, a to mi je najslađe - da njih baš napunim
Diddie: Pa, a polne bolesti... hiv...?
BAREback: e znam, ma šta, pa jedan je život :) ja nikoga ne teram na silu, svaki je pristao, da se plaši ne bi dao
Diddie: Ali ok je ako hoće sa kondomom?
BAREback: Ma to je foliranje, zato mi je i najslađe njih da napunim, i gledam kako odlaze sa mojom spermom u sebi, a ni ne znaju :)
Diddie: Pa, a kako uspeš ako neće bez kondoma?
BAREback: Počnem sa kondomom, ali ima dosta varijanti da se skine ;)
Diddie: I da ne primeti?
BAREback: Nijedan do sad nije provalio... a ako izvale, onda se kao izvinim, jbg šta je tu je... :)
Diddie: Kako to?
BAREback: Pa lepo, stavim prste oko kite, i samo ga skinem, ili dok menjamo pozu.. ali uglavnom ostavim kondom i samo ga pocepam noktom na vrhu, dovoljno ;)
Diddie: Stvarno??
BAREback: Pa da.. a imam i jednog ortaka sa kojim sam se uvezbao i dok ja karam on mi u sekundi samo smakne kondom, ili noktom pocepa vrh, tako da mogu da napunim.. i to bude odlično!
... ... ...
Pa se ti jebi, i sa kondomom, ako smeš... :opatica:
Korisnikov avatar
By Smilewithme
Blento, molim te u pvt. Boze, place mi se -.- Imao sam situaciju da mi je bivsi decko malo pre rekao da mi je mozda sadasnji decko hiv pozitivan. I jos mi je dosta toga napricao. A sto je najgore, nikada nisam bio u fazonu da spavam sa nekim odmah dok ga ne upoznam -.-
Korisnikov avatar
By 李香兰
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2425986#p2425986]Synesthesia napisao:[/url]Ovo je deo transkripta četa koji imam u arhivi, a ustanovljeno je kasnije da.. ima veze sa ovom temom:
... ... ...
BAREback: Bez ono smaranja, bitan mi je samo broj, da ih napunim sto vise to mi je trip
Diddie: Samo jednom?
BAREback: Da, trip mi je da imamo sex, da ga napunim i da se više nikad ne vidimo, samo da ih je što više :)
Diddie: I da ih napuniš?
BAREback: Da, pa ono - skontamo se, napunim ga i cao cao...
Diddie: Ali nemoguće da svi hoće bez kondoma tako...?
BAREback: Pa neki i neće, a to mi je najslađe - da njih baš napunim
Diddie: Pa, a polne bolesti... hiv...?
BAREback: e znam, ma šta, pa jedan je život :) ja nikoga ne teram na silu, svaki je pristao, da se plaši ne bi dao
Diddie: Ali ok je ako hoće sa kondomom?
BAREback: Ma to je foliranje, zato mi je i najslađe njih da napunim, i gledam kako odlaze sa mojom spermom u sebi, a ni ne znaju :)
Diddie: Pa, a kako uspeš ako neće bez kondoma?
BAREback: Počnem sa kondomom, ali ima dosta varijanti da se skine ;)
Diddie: I da ne primeti?
BAREback: Nijedan do sad nije provalio... a ako izvale, onda se kao izvinim, jbg šta je tu je... :)
Diddie: Kako to?
BAREback: Pa lepo, stavim prste oko kite, i samo ga skinem, ili dok menjamo pozu.. ali uglavnom ostavim kondom i samo ga pocepam noktom na vrhu, dovoljno ;)
Diddie: Stvarno??
BAREback: Pa da.. a imam i jednog ortaka sa kojim sam se uvezbao i dok ja karam on mi u sekundi samo smakne kondom, ili noktom pocepa vrh, tako da mogu da napunim.. i to bude odlično!
... ... ...
Pa se ti jebi, i sa kondomom, ako smeš... :opatica:
Pas mater jebote! :wow:
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Da, zaista heavy. Čovek (BAREback) je između 26 i 35 godina, iz Beograda, prijatnog izgleda i šarmantnog držanja. U daljem četu prepričao mi je i doživljaj na jednom od Evropskih aerodroma, kada je čekajući let snimio nekog klinca od 17-19 godina, i skontao se sa njim da ga opali na brzaka u wc-u. Naravno, bez kondoma, pa pošto ga je napunio, sa osmehom na licu i uživanjem je gledao kako klinac prolazi gejt, i njegova sperma odleće sa njim visoko kroz oblake...
Very heavy.

@Smilewithme
Prvo popričaj sa sadašnjim iskreno, čisto zbog sebe, a onda apstinencija naredna 2 meseca najmanje, pa testiranje. Jer, ako reskiraš - treba da se testiraš, u svakom slučaju najbolje je da znaš. Ako osetiš da ti treba podrška u bilo kom momentu, tu je forum, i, za ovakve stvari - moj u2u.
Korisnikov avatar
By Smilewithme
Ne mogu da pricam sa njim, jer mi je bivsi zaista napricao mnogo o njemu. Izmedju ostalog i da je agresivan. Trip mi je jer imam 17 godina, i ne mogu da verujem da bi neko uradio tako nesto namerno -.- U svakom slucaju cu sigurno uraditi test. Samo sad sam previse uzrujan i ne znam kako da se postavim :(
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Nisi rekao da li ste imali nezaštićen seks ili se plašiš da on namerno buši kondome?
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Well, u are young, but u better believe it...
Uopšte ne moraš da pričaš sa njim, mislio sam da ste u emotivnoj vezi, pa da bi razgovor pomogao da se malo prijatnije osećaš...
U svakom slučaju, iako je velika šansa da tvoj bivši samo ljubomoriše, dobro je da si uzrujan, i treba da se postaviš što je moguće realnije prema situaciji. Dakle, ne paniči - jer realno nemaš opravdan razlog za to. Sačekaj da prođe vreme, otiđi da se testiraš i to je sve za sada, o čemu treba da misliš, tačnije, da imaš na umu i ne zaboraviš da se testiraš. :sigh:

edit-
KORVI!!!!! :lol: :smeh:
Idi u pičku materinu... :krezavi:
Korisnikov avatar
By bas bleu
pa vidi, zaista moras da popricas sa deckom. ako se plasis da ne postane agresivan, nadjite se na nekom javnom mestu. mozda te iznenadi, pa odete na testiranje zajedno :)

ako ste zajedno duze od tri meseca test bi trebalo sto pre da uradis. ako ste imali safe sex sanse su vrlo vrlo male. cak i ako ste imali nezasticen seks ni to nista ne znaci. u centru gde volontiram imali smo zenu koja je sa partnerom u monogamnoj vezi vec deset godina. godinama su pokusavali da dobiju dete i kada je ona konacno ostala trudna ispostavilo se da ima hiv. on ga nije dobio. dakle, mnogo faktora utice na to da li ce se neko zaraziti ili ne - stvari tipa kakvo ti je opste zdravlje, da li dovoljno spavas, pravilno se hranis i sl. ne znam kakva je situacija u srbiji sa pep-om ali mozda ima sanse da ti ga daju ako ste spavali u poslednja 24 sata.

razumem da ti je strasno frka ali realno ovog trenutka ne mozes nista da uradis osim da se smiris najvise sto mozes i popricas sa partnerom. :)
Korisnikov avatar
By Smilewithme
Da znam, bitch sam. Video sam ga prvi put u zivotu i spavao sa njim, so stupid. Stvar je u tome da od tog bivseg nisam mogao da imam odnos sa nekim, jer nisam mogao da zamislim da me bilo ko drugi dira. Mozda sick :P Pri tom sam imao veze, ali kao sto kazem, bez ikakvog telesnog odnosa. I onda sam resio da imam kombinaciju sa nekim i eto, naletim na nekog kretena. Naravno, i ja sam kriv. Oprostite sto iznosim ovoliko detalja, ali jednostavno ne znam sa kim bih mogao otvoreno da pricam. :(
Korisnikov avatar
By Smilewithme
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2426006#p2426006]bas bleu napisao:[/url]pa vidi, zaista moras da popricas sa deckom. ako se plasis da ne postane agresivan, nadjite se na nekom javnom mestu. mozda te iznenadi, pa odete na testiranje zajedno :)

ako ste zajedno duze od tri meseca test bi trebalo sto pre da uradis. ako ste imali safe sex sanse su vrlo vrlo male. cak i ako ste imali nezasticen seks ni to nista ne znaci. u centru gde volontiram imali smo zenu koja je sa partnerom u monogamnoj vezi vec deset godina. godinama su pokusavali da dobiju dete i kada je ona konacno ostala trudna ispostavilo se da ima hiv. on ga nije dobio. dakle, mnogo faktora utice na to da li ce se neko zaraziti ili ne - stvari tipa kakvo ti je opste zdravlje, da li dovoljno spavas, pravilno se hranis i sl. ne znam kakva je situacija u srbiji sa pep-om ali mozda ima sanse da ti ga daju ako ste spavali u poslednja 24 sata.

razumem da ti je strasno frka ali realno ovog trenutka ne mozes nista da uradis osim da se smiris najvise sto mozes i popricas sa partnerom. :)
Zajedno smo nedelju dana :/ I ne mogu otvoreno da pricam, jer sam nacuo da je dosta agresivan. A u javnosti nekoj mi je rizicno da se nalazim sa nekim, jer dosta ljudi me zna :p Ne bih imao objasnjenje ko mi je on :P
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Ms.Bluestocking dobro kaže, mada mi se ne sviđa ta... nonšalantnost sa kojom mu saopštava da je možda one in a million... Pep može da se dobije u Bg.

A Korvi, pa tvoje fokusiranje na tehniku prenošenja mi je bilo smešno... kao da je Nasmejanom bitno kako je, u ishodu...

Nego dete, kad je bila ta nezaštićena kres varijanta, pre kog vremena?

Nema potrebe da ti bude glupo i da se izvinjavaš, kad je zdravlje u pitanju, čoveče.. :maji:
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Mmmm.. nešto kao pilula za jutro posle - kod trudnoće..
Postekspoziciona profilaksa - PEP, koja može da se da ukoliko postoji sumnja izloženosti infekciji unutar 72h od moguće transmisije virusa.
Korisnikov avatar
By Smilewithme
Vikend. Izmenio sam malo prethodne postove, iz razloga sto ne moraju bas svi da znaju dal' je bio nezasticen ili ne. :P Uglavnom znam da se test radi nakon dva meseca. I video sam na forumu da postoji neki lek koji se koristi kao preventiva.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ponekad se računa čak i do 78 časova, ali svakim satom se mogućnost sprečavanja infekcije povećava drastično.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Ja pomislio da će tema biti - Ljudi koji namerno šire HIV infekciju... :)

No dobro, pošto je prošlo koliko je prošlo, onda sačekaj da prođe bar mesec dana, pa ELISA test, čisto ako ne možeš da se iskuliraš, kod određenog procenta zaraženih antitela mogu da se registruju već tada, a onda obavezno nakon 3 meseca od kontakta, jer tada preko 90% testiranih pokaže pravi rezultat. I naravno, kao potvrdu, nakon 6 meseci od rizičnog kontakta opet, za svaki slučaj.
Analni sex jeste najrizičniji, ali pederi, sada pogotovo nisu, a nikad nisu ni bili na prvom mestu što se tiče vulnerabilnih grupa u Srbiji, što naravno ne znači ništa u tvom konkretnom primeru, ali se opusti malo...
Što se tiče serkonverzivne bolesti, takozvani primarni HIV, ona se javlja kod oko 60% inficiranih oko mesec dana nakon infekcije, a po statistici većina ima povišenu temperaturu, tamnocrveni osip više od pojasa ili na bilo kom drugom mestu, upalu grla, uporan proliv... i ovi simptomi traju oko 10ak dana, i naravno bez reakcije na aspirin ili neku standardnu terapiju.
Iako ne treba o tome sada da razmišljaš, kapiram da i ti, a i neki drugi, mogu da imaju koristi od informisanosti...
Najbitnije je da ne paničiš. :maji:
Korisnikov avatar
By bas bleu
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2426011#p2426011]Smilewithme napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2426006#p2426006]bas bleu napisao:[/url]pa vidi, zaista moras da popricas sa deckom. ako se plasis da ne postane agresivan, nadjite se na nekom javnom mestu. mozda te iznenadi, pa odete na testiranje zajedno :)

Zajedno smo nedelju dana :/ I ne mogu otvoreno da pricam, jer sam nacuo da je dosta agresivan. A u javnosti nekoj mi je rizicno da se nalazim sa nekim, jer dosta ljudi me zna :p Ne bih imao objasnjenje ko mi je on :P
dakle tebi je vaznije da da te neka random osoba ne vidi sa drugim ljudskim bicem nego da saznas informaciju koja je maltene pitanje zivota i smrti? i kako tacno ocekujes da ti iko odavde pomogne kada prvi neces da preuzmes odgovornost za svoj izbor?

i,

sinestezijo, ne seruckaj.
Korisnikov avatar
By Smilewithme
Ne mogu da ga zovem, jer, opet kazem, nacuo sam da je dosta agresivan.
Donekle i jeste takva tema. Uradicu test nakon dva meseca, pa onda opet nakon sest. Citao sam vec za simptome. Stvar je u tome sto je nekoliko osoba potvrdilo a je on hiv pozitivan, zato najvise i panicarim. :( Ali koliko znam, virus ne ulazi u telo osim ako neka telesna tecnost nije imala dodira sa telom, ili ako nije bilo nikakvih ranica otvorenih itd.
Bas, plasim se da ne napravi scenu u javnosti.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!