Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Kada ste slobodni?

7.9.
14
13%
8.9.
16
14%
14.9.
20
18%
15.9.
16
14%
21.9.
21
19%
22.9.
25
22%
Korisnikov avatar
By unic0rn
<random sarcastic comment withheld>

Svi sa foruma, i njihovi +1
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
A gde će biti održano i da li će ovaj put biti forum only, ili će kao prošli put biti za otvoreno za sve?
Korisnikov avatar
By unic0rn
Mesto jos necu da otkrivam a ovo drugo zavisi od toga kolko se ljudi prijavi da ce doci.

Nokshirka.
Korisnikov avatar
By bothways
S obzirom da se osmoga vracam iz inozemstva, glasao sam za kasnije datume.
Korisnikov avatar
By antibiotic
ako se bude desio sledeceg vikenda mozda se konacno i ja pojavim :alexis:
Korisnikov avatar
By Blady
Ako budem..
Ako budem...
Ako budem...

da, mozda cu doci, a glasovati necu jer cu se prilagoditi vecini ako budem uspela :wundy:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ja sam glasala za sve :lol: i dodjem.

ako cemo diskriminisati neforumase (mada ne vidim razloga za to kad je i prosla zurka bila kul) zasto onda ne biramo neko manje mesto. neka kafanica, nesto gde mozemo da lomimo case.. i da se medjusobno lomimo :peva: :dancing: .. i da se :love:

?
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja to nikad ne znam do poslednjeg momenta. glasala sam za 14. jer mi je lakse da se organizujem kada imam vise vremena unapred. ali je l'....necu znati do samog kretanja.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja ću najverovatnije, po ugledu na balkansku proročicu Kleopatru, stići privatnim helikopterom na žur i očekujem da me na žuru čeka pijedestal, na koji ću da zasednem, kao što i dolikuje.
:kosa:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Biću na planini početkom septembra,prvih desetak dana, ali posle 10. sam slobodan ko 'tica na grani :D tako da mi tu negde sredina septembra ponajviše odgovara.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Joj kako objašnjavate naširoko... čekam da dođe Kragi da nam svima kaže kad neće moći da dođe, jer mu je tada rođendan, i u kojoj radnji je ostavio spisak želja za poklon...
Korisnikov avatar
By mOwbid
ja sam jadnica i sve mi odgovara. dodjem ako ne slomim vrat
Korisnikov avatar
By ROYAL
Ma može kad 'oćeš...možda ova sredina septembra nije loša, a?
By angelbelow
Dosla bi ako ce lokacija biti u Novom Sadu. Bojim se i dalje velikog grada. Sama, neiskusna u velikom gradu..ne ne za mene. Kada bude Novi Sad mesto zurke, eto mene.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Draga angelbelow, taj "veliki grad" je na sat vremena od tebe, a mesto u kom će biti žurka je na 20min od sutobuske stanice...
A uz to, nije kao da dolaziš iz Pepeljevca u Beograd, već dolaziš iz Novog Sada... kultivisana si za urbanu sredinu, nije tako strašna razlika.

Osim ako poenta nije da nemaš sa kim da dođeš, ili sa kim da se nađeš na žurci, pa bi u tom smislu bila sama... mada verujem da se i to da srediti :D
By angelbelow
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2424803#p2424803]Synesthesia napisao:[/url]Draga angelbelow, taj "veliki grad" je na sat vremena od tebe, a mesto u kom će biti žurka je na 20min od sutobuske stanice...
A uz to, nije kao da dolaziš iz Pepeljevca u Beograd, već dolaziš iz Novog Sada... kultivisana si za urbanu sredinu, nije tako strašna razlika.

Osim ako poenta nije da nemaš sa kim da dođeš, ili sa kim da se nađeš na žurci, pa bi u tom smislu bila sama... mada verujem da se i to da srediti :D
Ovo drugo je veci problem..neznam nikoga...vremenom ce se i to srediti;)
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Pa... da je neko drugo vreme, vrlo rado bih preporučio...
Ajmo bre žene forumaške, vidite da je devojka sama i naplašena, zar niko ruku prijateljstva da joj pruži? :kosa:
Korisnikov avatar
By bern
ako me put tad nanese u bg, biće to lični poziv sudbnie na forumsku žurku :hamlet:
Korisnikov avatar
By unic0rn
15? Da napravimo mi ipak kucnu zurku? :lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!