Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

Korisnikov avatar
By bern
вратија се ши... ханс!

wb. :)
By Ulix
Lepo.

Ali se potrudi da te ne banuju ovaj put. :)
By Ulix
Mislim da dobrim delom zavisi.
By Ханс
Hvala.

Mene od 20. maja politika više zvanično ne interesuje, tako da mislim da i neću postovati ništa što ima bilo kakve veze sa tim.

Možda će me biti u nekim istorijskim temama, ali samo do granica opšte kulture i naklonosti ili nenaklonosti kada je neka tema na dnevnom redu. :)
Korisnikov avatar
By Vel boy
Ja sam uvek govorio da u DiP-u treba biti puno vishe onih politichkih tema koje imaju jasne veze s GEJ pitanjima kao i inache s ljudskopravnim i progresivnim pitanjima, a puno manje nacionalno-istorijsko-etnichko-versko... politichkih. takodje sam bio davao sugestije da se omoguce odvojene desnopolitichki orijentisane sobe za pristalice ultrakonzervativno-desnicharskih ideja te levopolitichki orijentisane sobe za (razne vrste) levichare/a. tako bi se stvorio NE dogmatski red NI uniformnost tipa svi isto misle i samo klimaju glavama VEC red na forumu gde niko nikog ne bi prevaspitavao, beskrajno se prepucavao/li/le, shikanirao/li/le, podjebavao/li/le...., dabome, sve dok bilo ko u startu ne ugrozava zivote, prava i interese bilo koga!

ali, avaj modovi ne 'shceshe ni da chuju, ochito uzivaju u haosu i neredu.......
Korisnikov avatar
By Tungi
^

Pa vidiš, to ne bi uopšte bila loša ideja. Ne bi ni tebe bilo.
By Ханс
Da se razumemo: meni se jednostavno ne može popovati po pitanju gluposti. Možda sam nezainteresovan da sedim ovde 24/7 i stičem popularnost pišući eseje, ali glup i neobavešten nisam. Ne volim tu vrstu napada na sebe kada me N.N. lice kategoriše a da pritom o meni jedino zna da nisam inventar gay parada. Big deal! Bila je to površna kategorizacija, etiketiranje i moja reakcija u afektu.

Niti sam nasilnički nastrojen, niti sam agresivan. Možete na hleb da me mažete. Samo, to ne znači da neću i da ne umem da se branim. Toliko.
Korisnikov avatar
By Vel boy
@tungi, naprotiv, mene bi vishe bilo. :jezik: pa, odmah trchi sugerishi modovima da nishta ne menjaju zaimeboga. :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!