Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
četvrta epizoda 'political animals' je ekšli bila prilično dobra, a ne samo zabavan treš. :fancyklap:

ah, da sam ja TJ-u bio savjetnik za coming out i drogiranje, bolje bi prošao. :smokin:
Korisnikov avatar
By Misfit
'political animals' je moje novo grešno zadovoljstvo, sa svakom epizodom su sve blesaviji. :love: skinuo sam četvrtu, ali nisam još pogledao. nadam se da se procenat treša nije smanjio.
Korisnikov avatar
By Waldorf
ljubav prema mjuziklima (i glupostima) je jača od otpora ka spamovanju..

Nostalgia Critic: Guilty pleasures song

:love:
Korisnikov avatar
By MNDSG85
Trenutno:
-Six Feet Under S02
-Teen wolf S01
-The X Files S04
-True blood S05
-Will and Grace S04

:hiphip:

Treba da počnem:
-Queer as folk (2x)
-Supernatural

:yes:
Korisnikov avatar
By Partybreaker
Kakvo šaranje, od remek-dela do nebuloznog shita.

Enivej, gledam Med men. I onaj Draper je tako... dobar za oči. I puši Lucky Strike. <3
Korisnikov avatar
By boo_radley
Odgledala Sherlock-a, malo sam razočarana. :/ I epizode traju baš baš predugo, mogli su da iscepkaju to malo.

I neko me slagao da je The walking dead dobra serija, žao mi je što sam zaboravila ko. Odavno nisam gledala nešto dosadnije. Nisam mnogo ni očekivala od serije ali sam se nadala da će biti više razbucanih glava zombija i da će nešto bar biti strašno. :sigh:
Jedino su mi oni rednecksi bili zanimljivi, koliko toliko.
Korisnikov avatar
By Hys.
Jel gledao neko "The Walking Dead" ?

Ja sam obe sezone odlegala u 7 dana. Inace nisam fan zombija niti horora, ali ovo je pre svega postapokalipticna prica sto volim, likovi su odlicno razvijeni, akcija do jaja, ma zabavno je za sve pare.

A volim i sto glumi engleski glumac, i sto je zapravo napisano po uzoru na strip.

Sledeca sezona pocinje u oktobru i jedva cekam :cheer:

Nesto se mislim....kako bi bilo da se odradi serija po Sandman-u Gejmenovom?

edit - upravo krecem da postujem i vidim bujkin post :lol:
Korisnikov avatar
By boo_radley
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2420034#p2420034]Hys. napisao:[/url] likovi su odlicno razvijeni, akcija do jaja
Meni su samo rednecksi dobri. I možda onaj Koreanac.

I koja akcija bre?

Pa nema prave akcije sve do poslednje epizode druge sezone, do koje ne znam ni kako sam stigla. U ostalim epizodama sat vremena gledaš kako se svađaju međusobno i kako je Rick glup i dosadan čovek. Ukupno bude max 5 minuta razbucavanja glava na razne načine. A ja sam mislila da će biti obrnuto. :sigh:
Korisnikov avatar
By Hys.
ja sam sve vreme sedela na ivici stolice te kad krene krljacina meni ko da sam vec onoliko u "borbi"

lm, jako volim taj momenat kada su ljudi u postapokalipticnoj situaciji i pokusavaju da nekako zive i zadrze nesto humanosti u sebi. Gledam seriju verovatno na drugaciji nacin, vise kao dramu - zombiji su inicijalna kapisla za ono sto se desava sa svima ostalima koji su zivi.
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2420039#p2420039]Hys. napisao:[/url]

lm, jako volim taj momenat kada su ljudi u postapokalipticnoj situaciji i pokusavaju da nekako zive i zadrze nesto humanosti u sebi.
mene baš to nervira. :D
ono, dogodila se zombie-apokalipsa, civilizacija je nestala a neki jadnici bi zadržavali trunke humanosti u sebi. :drama: fuck thaaat!
stvar je vrlo jednostavna - ako želiš preživjeti, moraš se što prije osloboditi starog buržujskog morala, pizdarija o obitelji i ideja o svetosti ljudskog (a i zombijevskog :lol: ) života. tko je zaražen, treba ga ubiti ASAP. a ne se kao nešto tu premišljati, dramatizirati i kmečati jer je tijelo zombija u čiju glavu trebaš sasuti šaržer, kako i sam ne bi najebao fatalno, nekad bila tvoja mama. :roll:
Korisnikov avatar
By boo_radley
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2420041#p2420041]Popeye napisao: tko je zaražen, treba ga ubiti ASAP. a ne se kao nešto tu premišljati, dramatizirati i kmečati jer je tijelo zombija u čiju glavu trebaš sasuti šaržer, kako i sam ne bi najebao fatalno, nekad bila tvoja mama. :roll:
E to. Pola epizode plaču nad nekim sve dok se taj ne probudi i krene da ih jede. :roll: A onda još malo plaču, pa mu prirede i sahranu pa onda još malo plaču. :roll: Da popizdiš.

Al' dobro, kapiram da smo gledale seriju iz različitih razloga.
Hys. napisao: Nesto se mislim....kako bi bilo da se odradi serija po Sandman-u Gejmenovom?
A ovo mislim da ne bi bilo dobro. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2420041#p2420041]Popeye napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2420039#p2420039]Hys. napisao:[/url]

lm, jako volim taj momenat kada su ljudi u postapokalipticnoj situaciji i pokusavaju da nekako zive i zadrze nesto humanosti u sebi.
mene baš to nervira. :D
ono, dogodila se zombie-apokalipsa, civilizacija je nestala a neki jadnici bi zadržavali trunke humanosti u sebi. :drama: fuck thaaat!
stvar je vrlo jednostavna - ako želiš preživjeti, moraš se što prije osloboditi starog buržujskog morala, pizdarija o obitelji i ideja o svetosti ljudskog (a i zombijevskog :lol: ) života. tko je zaražen, treba ga ubiti ASAP. a ne se kao nešto tu premišljati, dramatizirati i kmečati jer je tijelo zombija u čiju glavu trebaš sasuti šaržer, kako i sam ne bi najebao fatalno, nekad bila tvoja mama. :roll:
Potpuno si promasio poentu.

Sa tim se i ja slazem-ovo o zombijima i onima koji su zarazeni.

Govorim o potpuno drugacijim situacijama na koje su nailazili.

A ne vidim cemu to "burzujskog" morala, kao da moral mora biti odredjene vrste? sve te pizdarije koje si naveo, da, ako se ljudi njih oslobode, postaju zivotinje.

Koji ce ti kurac zivot i prezivljavanje ako ti nista nije bitno sem prezivljavanja? To je poenta. Nadji nesto sto te podseca na to da si covek a ne zivotinja.

Ne mozes coveka, sem ako ne govorimo o psihopatologiji da svedes na masinu. Zato mi se dopada ova serija /iako se slazem da u nekim momentima duze sa patetikom/, sto svaka sitnica kojom pokusavaju da bar na trenutak osmisle normalniji zivot, podseca na to da su ljudi - i tokom rata, i u zatocenistvu, morali da osete barem nesto ljudsko - bar to bilo da od pacova naprave kucnog ljubimca.

raspisa se ja :)
Korisnikov avatar
By Misfit
to sa gubljenjem ljuckosti je odlična tema.

ali naravno, kao i po pitanju bilo čega drugog, loš autor će da eksploatiše i upropasti.
Korisnikov avatar
By Srklet
ljudskost se gubi svaki dan, bez ikakve zombie-apokalipse. tako da mi je tematiziranje gubljenja ljudskosti u tom kontekstu krajnje manipulativno. uostalom, mnogo je zanimljivije prikazati nastajanje novog moralnog poretka nakon apokalipse, nego lamentirati nad onim koji je ukinut pojavom zombija. :D

i da, životinje su se kroz povijest definitivno pokazale daleko moralnijim nego ljudi. životinje ne vrše genocid jedne nad drugima, niti se međusobno izrabljuju za iphone and stuff.
Korisnikov avatar
By Misfit
pa, zombie-apocalypse filmovi su uglavnom exploatatorski, uz pokoji izuzetak kao što je 'dawn of the dead'. kod romera, na primer, nema lamentiranja nad izgubljenim vrednostima, već se ukazuje da sa tim vrednostima koje se gube nešto užasno nije u redu.
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2420097#p2420097]Misfit napisao:[/url]to sa gubljenjem ljuckosti je odlična tema.

ali naravno, kao i po pitanju bilo čega drugog, loš autor će da eksploatiše i upropasti.

Jel si gledao seriju?

Popaje, ti?
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2420100#p2420100]Popeye napisao:[/url]

i da, životinje su se kroz povijest definitivno pokazale daleko moralnijim nego ljudi. životinje ne vrše genocid jedne nad drugima, niti se međusobno izrabljuju za iphone and stuff.
a da malo ne budes namerno banalan :)?
Korisnikov avatar
By Srklet
pogledao prve tri epizode, pa kasnije još jednu iz druge sezone (na nekoj farmi se događala većina radnje), meni to jako sve išlo na živce. :drama:

što se gubitka humanosti tiče, trenutno nema bolje serije o tome od 'breaking bad'.
Korisnikov avatar
By Hys.
^ma stvarno :lol:?

pa normalno - jbt pa bb je ozbiljna serija a ne serija o efin zombijima...to kao da uporedjujete ono, burger i frajz a sa druge strane prajm kat rib i tartufe....
Korisnikov avatar
By Mauna
Da li ste pogledali novu seriju Metju Perija "Go On"?

Meni nije loša, ali previše vuče na Community.
Korisnikov avatar
By Partybreaker
Ne volim sitkome; pogotovo one sa nacionalnih mreža, no užasno gotivim Modern family, koja je jedini izuzetak.
Korisnikov avatar
By Mauna
Od pet nacionalnih mreža alternativne serije će se emitovati samo na NBC-u. Mislim da bi se svi šlogirali kada bi na CBS-u išlo nešto poput Parks & Rec (my favorite :) )
Korisnikov avatar
By Kadmiel
Dr Who i Stargate, burning fan obe serije.

Od Will&Grace zazirem, ima mozda jedna smesna stvar u celoj seriji.
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 119
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!