Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Rakunica
Uvek slažem novac prvo po vrednosti od najveće do najmanje i da je okrenut na istoj strani slike... da ne filozofiram to bi trebalo ovako da izgleda kao krajnji rezultat:
Slika
:wundy:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Lako je to kada imaš samo pet evra.
Šta ćemo mi koji imamo hiljade u raznim apoenima. :sigh: :rida:
Korisnikov avatar
By badu
Sve što pipnem jednom, moram i drugom rukom.

NEBUDITEPERVERZNI.

A kao dete sam jela isključivo "na parne brojeve", npr. ako jedem supu i ostane mi supice za samo jednu kašiku, ili je neću pojesti ili ću navaditi još samo jednu kašiku. Isto tako i sa zalogajima.
Imam i tikove, ali to nije ritual. :lol:
Uuuuuu da! Svaki put kada prođem pored mikrotalasne ili joj se približim da bih je koristila,moram jedno 50 gziliona puta da pročitam tag proizvođača. Tako i sa teveom, monitorom, radiom... Sa svime.
Takođe buljim kroz prozore da se uverim da me neko ne gleda. I gledam vrata da li se neko šunja.

I sad se osećam duboko poremećeno. Hvala.
(Mislim, znam ja da nisma sasvim "čista" ali nisam skontala koliko dok ovo nisma napisala :lol:)
Korisnikov avatar
By badu
Ah da. I sve mora biti na svom mestu, poređano lepo, uredno (po mojim standardima), zatvoreno, ugašeno.
Korisnikov avatar
By boo_radley
^Ja kontam da je to normalno, ili nas ima jako mnogo nenormalnih.
Korisnikov avatar
By scout_finch
sto se tice pranja ruku, ja imam trip kad sam u bg-u da perem ruke 15 puta dnevno, nezavisno od toga da li sam izlazila napolje ili ne, i da li sam dodirnula pare/novine/kvaku/stagod, dok kad odem kuci u selo ne znam ni da li operem ruke pre obroka. i to se desava potpuno spontano, nije da nesto ja tako 'ocu. bas onako primetna razlika. valjda selo ne dozivljam kao prljavo u gadnom smislu, nego ono, sve je nekako organski :lol:
Korisnikov avatar
By bern
^ lol.

da ostavim knjigu na neparnom broju strana :lol:

a naziv teme sam pročitao "ZARATILA BRITNI" :retard:
Korisnikov avatar
By 李香兰
Ne mogu da zaspem bez osecaja tezine deke/carsafa na meni, ma koliko god vruce bilo.
Ili radim nesto kako treba, sve pod konac ili nikako ne radim. Ne postoji izmedju. Sad kontam da je isto tako i sa ucenjem. Ili naucim sve za desetku ili nista ne naucim.
Nikad ne cuvam brojeve na memoriju sim kartice nego telefona.
Perem ruke posle svega.
Mogu da prespavam ceo dan bez problema, sto u zadnje vreme cesto praktikujem.
I tako.

:lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!