- 03 Avg 2012, 23:23
ima toga .... recimo, '99 posle bombardovanja, ja dobio 300 dojce maraka za polaganje vozackog, seo na bus i zapalio u NS, prethodno procitavsi oglas u novinama da skola za sport trenere vrsi upis novih studenata. bese im filijala (tada) u Masarikovoj ... (danas, imaju svoje prosorije, sajt) !
svih tih 300 dm dadoh za upis, dobio index, bio bre srecan ko nikad do tad. pojasnili nam da ce se casovi drzati 3x nedeljno, posle podne !
meni to odgovaralo, tada imao posao, non stop prva smena ....
posle svega, kad stigoh srecan kuci, da obradujem roditelje ... toliko su me izubijali negativnim recima, da sam odustao od skole, ali resen da zivim zivot neposlusnog deteta ... imah tad samo 18,5 god ... lele
primer samo jedne recenice sto mi rekose, imas zavrsen zanat, zlata vredan ... (kojeg u zivotu nisma upotrebio, i necu) !
kevina firma je bila tad u kolapsu, a cale je radio za tada dobru platu u drzavnoj firmi ....
danas, iz ove perspektive gledano, ne mrdanuh se smesta, tu sam gde i bih, nemam posla, ljubavi i sveg sto bih trebao sa 30+ da bude ... kako su se nizale godine, svasta sam radio i svasta prosao, a mogao sam pobeci iz ovog ludila zvanog Srbija, i to posteno i cista obraza !
'bem ti onu devizu, ko zna zasto je to ok !!!!