Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By hlaefdige
Imam uzasno secanje...nista zivo ne mogu da zapamtim...a i to sto pamtim su mahom osecaji vezani za nesto, ali ne i konkretne cinjenice...

.....stavise, zaboravljam cak i likove i radnje knjiga koje mnogo volim....ma sve...
Korisnikov avatar
By Alexandrus Magnus
Ja se secam imena svih ljudi iz obe osnovne i obe srednje, ali se secam samo toga, mnoge sretnem i tek kroz pricu ukapiram ko su, lica uopste ne pamtim. Poseban crnjak je sa ljudima koje sretnem na desetine u toku dana na poslu i svi me zapamte i kroz par dana pokusaju da mi se jave na ulici, gde ja redovno nastupim u stilu: Hej, pa gde si ti! u slucaju da je neko koga bih ipak trebalo da poznam...

Samo cekam da se oglasi covek sa pamcenjem zlatne ribice. Nikada ne zna gde su mu: index, kljucevi, licna karta, bankovna kartica, licenca... Kada ga pitas sta je jeo, nema pojma, a nekada ne moze sa sigurnoscu da kaze ni da li je jeo...

Prepoznace se sigurno... :bananica:
By alexandermagic
Imam "slonovsko" pamćenje, i često mislim da to i nije baš toliko dobro koliko se na prvu loptu čini, posebno kad se čovjek poredi sa većinom čije je pamćenje selektivno. :shrug:
By fazza
To vam je otprilike ono, kao kad pogledate losh film pa posle par dana mozhete da se zakunete da nikad niste gledali film sa tim naslovom, a i ako se na kraju ispostavi da ste ga ipak pogledali ne mozhete da se setite radnje filma. To se meni redovno deshava. :D Inache spadam u zaboravne ljude, a pri tom i jako loshe pamtim face, narochito zhenske. :)

Na poledjini slika iz OSH imam napisana imena i prezimena drugara, i tada sam se pitao zashto li to pishem, pa nema shanse da cu ikada zaboraviti njihova imena. Malo morgen. Uhvatio sam sebe da pola imena i prezimena ne mogu da se setim, bez da pogledam poledjinu.
Sjećanje mi je čudno i u nekim stvarima sam senilan i mogu nešto prepričavati pet puta istoj osobi, ali nekada se sjećam nekih prastarih detalja nekog događaja koji se dogodio prije deset godina. Ovisi.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1313139#p1313139]Wilhelmina napisao:[/url] i pozaboravljalo cak i prezimena ljudi sa kojima smo isli u osnovnu skolu.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1313139#p1313139]Wilhelmina napisao:[/url] cak i prezimena ljudi sa kojima smo isli u osnovnu skolu.
:pucaodsmeha: zamisli jebote!! cak i prezimena. Omg. Sad sam se zabrinuo da sam retronded
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!