Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Kiborg
Ova sezona mi je sve veće sranje kako dalje napreduje, pomešaše sve i živo i mrtvo i šiftere i ifrite i ratne veterane i religiozne vampire fanatike i kurce i palce.

Dosta je bilo. Sad posle ovog sranja koje su napravili, vampiri opet u ilegalu i gotova serija.
Korisnikov avatar
By Misfit
pogledao prvu epizodu i kriknuo: šta se to desilo sa alanom ballom? :drama:

i dalje sam u šoku. doduše, bila je kratkotrajna remisija kada sam sa nekoliko ljudi čoporativno počeo da gledam seriju, i to je bilo zabavno dok nam seanse negde na kraju 2. sezone nisu kljoknule, a meni nije padalo na pamet sam da nastavim da gledam. :shrug:
Korisnikov avatar
By bern
alanu se desila industrija, i suppose.
Korisnikov avatar
By Partybreaker
Koliko shvatam, opet će nenormalno biti nenormalno kao što bi i trebalo da bude u nekom normalnom svetu (isključujući Amerike, naravno).

Mada, to može potrajati još nekoliko sezona, čisto zbog gledanosti i ulaganja sponzora u seriju.

Peta sezona se meni sviđa, mada je kurac naspram ostalih HBO serija.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Poslednja epizoda je neobično podnošljiva, ima nade za ovu sezonu!
Korisnikov avatar
By Kiborg
Premotao sam više od pola epizode, dosadna do bola.

Ali sledeće epizode obećavaju nešto zanimljivo, kud se ništa nije desilo u poslednjih 5, red bi bio da finale sezone bude zanimljiviji.
Korisnikov avatar
By Insorcer
Dijalog iz novog Wanderlust-a, kada Aniston-ova pokušava HBO-u prodati dokumentarac o pingvinima sa rakom testisa:

"-Jednostavno se ne uklapa u HBO brend.
Radimo sa nasiljem i golotinjom, ali to je seksi.
Razumete li?

-Naravno!Na šta sam mislila?
Znam da možemo nešto uraditi... Možemo da ubacimo neke vampire
da imaju seks sa pingvinima?!
A onda možete imati male seksi vampirske pingvine.
Uklapa li se to u brend?
A šta da su beli medvedi kurve na metadonu?!I onda da oni pokazuju sise bez razloga. Može li to?

-Mislila sam da se šalite, ali ako možete to da uradite,
to bi nas zanimalo.Da, vrlo bi nas zanimalo."
Korisnikov avatar
By gossip
ova epizoda je bila bolja od prosle
Tara & Pam su mi tako awesome together :love:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Meni je celo povampirenje Tare sranje neviđeno.

Nisu na kraju znali šta će s njom pa je nekom polumozgašu palo na pamet: Kul, ajde da je pretvorimo u ono što je najviše mrzela do sada. CVRC!
Korisnikov avatar
By Partybreaker
Ni Meksikanci ne bi umeli da ovoliko zapetljaju i podele radnju na ovoliko celina, toliko zasebnih puteva i bezbroj socijalnih, mitoloških, istorijskih, ljubavnih, porodičnih etc. motiva.

Verujem da ne bih umeo da prepričam o čemu govori peta sezona.
Korisnikov avatar
By gossip
Jessica je sve vishe i vishe :awesome:

nadam se da ce se pomiriti sa Hoytom...they are so cute :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Oduvek sam voleo vampire kao elegantna mitološka stvorenja, ali prikaz vampira poslednjih godina doveo je do toga da su mi se zgadili. Ne prijaju mi (štaviše, uznemiruju me) scene gde uništavaju bespomoćna ljudska bića samo zarad sopstvenog zadovoljstva. Možda to ima veze i sa mojim stavom prema odnosu čoveka prema životinjama.
Korisnikov avatar
By Dirrty
I zašto je onoj ružnjikavoj boginji full dlakava pička?! Mislio sam da vampiri drže do estetike...
Korisnikov avatar
By bothways
E, pa lepo. Konacno su ostavili samo jedan veliki cliffhanger. I nisu postavili radnju cele sledece sezone u poslednjoj epizodi (jer pretpostavljam da ce taj cliffhanger da se razresi na pocetku sledece sezone).

U retrospektivi, bolja mi je ova sezona nego neke od prethodnih (pogotovo cetvrta), pa sad iscekujem narednu sledeceg juna. :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Hoće li ubiti Bila već jednom, ide mi na kurac čitav serijal i pritom je ružan!

I wanna be shapeshifter :love:
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Ovu sezonu gledam samo zbot J.Manganiella, Chris Melonija(iako je neslavno zavrsio), i zato sto mi je bilo dosadno.
Korisnikov avatar
By blenta
zao mi je sto ubise mejnstrim kancelara

svidja mi se sto najzad ubise rasela edzingtona
jos samo da maknu raspalog bila komptona i pojacaju pam i sjajno

a da, i neko da tuca dzejsona, ali nezno :kragi:
Korisnikov avatar
By gossip
ali ova scena :lol:
sad cu morati da cekam josh god dana do sledec sezone :'(
ova sezona je definitivno bolja od prosle

Korisnikov avatar
By Insorcer
Dovoljno je par Godric-ovih pojavljivanja da bih gledao ne 5 nego 50 sezona.
:love:

Korisnikov avatar
By Dirrty
Krenula nova sezona :hyper:

Sad ću da pogledam prvu epizodu...

Ostao sam bez Twilighta ( :pucaodsmeha: ), zato mora biti odlično!

edit: Pretrpano... nadam se da je to samo na početku sezone.
Korisnikov avatar
By HalfJack
Upravo skidam prvu epizodu šeste sezone. :vruce: Baš mi je ovo nedostajalo da gledaš neki serijal i u međuvremenu imaš pauze i umireš od znatiželje koje sljedeće sranje će se dogoditi. :doh:
By Aven
Sad sam pri kraju pete sezone. Bilo mi je zabavno opet pogledati sve od početka u komadu. <3

Volim Alana Balla, čak i kad koketira s trashom. :D
Korisnikov avatar
By V25
Prva epizoda je skroz trash, ali for all the wrong reasons. Nisu još izašli rejtinzi od siboć, ali ako su pametni završiće ovom sezonom.
Korisnikov avatar
By bothways
Da su pametni završili bi sa trećom.

Iako se kvalitet generalno snizio tokom sezona, prošla je bila malo polja od nekoliko prethodnih, bar po mom mišljenju. Iako poštujem Alana Bola, moguće je da je njegovo učešće donekle upropastilo seriju vremenom. Sada kada je napustio projekat, možda će se i serija promeniti nabolje. Prva epizoda za sada deluje ni tamo ni vamo. Tek treba da postave glavne teme ove sezone. Ali ako su glavne teme Warlow, Endijeva brzorastuća deca, Alsidovi grupnjaci i Bill the almighty, onda već predviđam lošu sezonu.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!