Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By mOwbid
Los ojos de Julia

pa ono, okej je.
Korisnikov avatar
By bothways
Odgledah konacno The Human Centipede.

Jadna centipeda (tacnije, duodecipeda). :'(
Korisnikov avatar
By bothways
Klip

Retardirana tinejdzerka, losa gluma (ona deca u domu bolje glume od glavnih), dosadna radnja, cudna (to say the least) rezija... Nista posebno.
Korisnikov avatar
By Tungi
Slika

Nisam ranije gledao, čudom nekim propustio, ne znajući da postoji ekranizacija Velikih Očekivanja, čak i verzija iz 1946. Iako modernizovana, svideo mi se. Gwyneth je oh, so, oh.. :love: a tek Ethan :love:

8/10
Slika
svi pricali o njemu i smarali me da odem da pogledam. i na kraju sam otisao
Nasmejao sam se na 3 fore i da ne duzim ceo film/crtani je ok ali nista preterano i prosek mu vadi baba.
mada i dalje sam ubedjen da ce da mi se vise svidi kad odgledam bez sinhronizacije
Slika

Nije lose 6.5/10. Mislim, prica nije nista posebno, gluma takodje, ali su specijalni efekti i muzika odlicni, and I´m a sucker for sadistic dark magic wielding queens :love:

Dakle, ako nista vise do zabave ne ocekujes od filma (which I didn´t :lol: ), mozda te lepo iznenadi.
Korisnikov avatar
By Herald
red riding hood gluuuuuuupo /2/, paranormal activity 3 dobro /7/
Korisnikov avatar
By Herald
kung fu panda 2 moze /8/ winny pooh smor /1/
Korisnikov avatar
By V25
"The Dark Knight Rises" anyone?
Korisnikov avatar
By Misfit
čekamo popaja da se vrati sa projekcije, pa da počnemo... :pervert:
Korisnikov avatar
By Misfit
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2417038#p2417038]Misfit napisao:[/url]čekamo popaja da se vrati sa projekcije, pa da počnemo... :pervert:
ali ukratko: daleko najslabiji u trilogiji.

post-dentovska postavka je šupljikava. catwoman više služi kao ukras. rupa u scenariju na pregršt, posebno u drugoj polovini kada film kreće da se raspada. glavni twist je konvencionalan. talia al gul dosadna. nolan reciklira teme iz prethodna dva dela. čitava filozofija sa vol stritom je banalna.

ipak, zabavio sam se, uprkos tome što ni akcione scene nisu na nivou prethodnika. mada moram priznati da je najzabavniji deo bio čitati kritike poput ove:
A Rejected Superhero Ends Up at Ground Zero
Inception Whatever/10

Slika

Konačno odgledao nakon ne znam koliko vremena, meni potpuno nezanimljiva radnja uz nezanimljivi cast (zajedno sa Leonardom na čelu kojeg inače ne preferiram). Počelo me dosađivati nakon nekih pola sata, uglavnom predug film. Hajpa hajpa. :no not really:

Oscari. :protest:
Popeye napisao:kod nolana mi je uvijek išlo na živce što se pravi da ima svašta važnoga za reći a ne kaže ništa.
Znači poput političara je. :lol:

OT: A Single Man :radosnice:

Slika

Ima tu IKAKVE radnje? Ne, nema. Samo se prešetavaju zgodni muškarci. Wow.

Jon Kartarjena. :love: I Nicolas Hoult pokaže dupe. I to je to.
  • 1
  • 262
  • 263
  • 264
  • 265
  • 266
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!