Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By 李香兰
^ :lol:

ONT: Isao sam ponovo kod psihijatra na razgovor i izgleda da ona konstantna pospanost, umor, spavanje po 16 sati i sl. nemaju veze samo sa tabletama nego i sa mojim ekstremno niskim pritiskom a tablete ga navodno dodatno snizavaju. :shrug:
By Ulix
Mrzi me sad da listam temu i nisam zapamtio sve lekove koje uzimaš, ali ako se dobro sećam antidepresiv je amitriptilin. Snižen pritisak može biti od njega, a i kod risperidona to postoji kao neželjeni efekat, mada ređe. Uzimaj više tečnosti, jedi slanu hranu i tako to. :)
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2416570#p2416570]Ulix napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2416454#p2416454]*deni* napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2416304#p2416304]blenta napisao:[/url]a sta mu je pa struka?
To i mene interesuje...
:)

I mene. Ali Vel boy izgleda nije primetio ovo pitanje. Svaki drugi zarez na forumu jeste, ali to nije. :sweet:
Možda je i bolje dalje ga ne pitati i unapred se ratosiljati bede.
Već se desilo da te, ako ga slučajno pitaš koliko vaga kilograma, momentalno optuži za nekakav bodi fašizam, ako ga pitaš koliko ima godina, optuži te za ejdžizam, pa je sasvim realno očekivati da bi pitanje o struci dočekao optužbom za nekakav intelektualno - obrazovni elitizam i diskriminaciju na osnovu nedostatka stručne spreme.
:ozbiljan:
Bože me sačuvaj i sakloni. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By *deni*
A ti, dete overload, nisi razmišljao o soluciji da se obratiš za savet nekom proroku, vidovnjaku, možda kraljici Kleopatri ?
:gatara:
Ona bi te momentalno obasula korisnim savetima, prosto ne bi znao šta ćeš s njima.
:yes:
Korisnikov avatar
By bern
kleopatra je čuvena po tome što je ljude slala na psihijatrijske preglede, deni. :D
Korisnikov avatar
By *deni*
Da, u slučajevima kad je procenila da nije nadležna za rešavanje njihovih intimnih problema.
'' Ja sam prorok, nisam neuropsihijatar ! '' - uvek bi govorila... :yes:

Ali, kad utvrdi da je nadležna, onda to izgleda ovako :

Korisnikov avatar
By bern
ne bi joj škodila šaka antihipnotika :lol:
Korisnikov avatar
By Laerem
Decko, ti imas ozbiljne psihicke probleme. Prestani se identificirati s njima, i nadji adekvatnu profesionalnu pomoc. To svakako nije klinicki psihijatar koji te saslusa 5 minuta i onda ti propise terapiju (koja je ne samo neadekvatna, nego se cesto bazira i na krivoj dijagnozi).

Informiraj se o dostupnim psiholozima i nadji najboljeg, ti treba da krenes na ozbiljnu, redovitu psihoterapiju, mozda cak i u kombinaciji s grupnom terapijom, s obzirom na tvoje socijalne fobije. Homofobni psiholog/psihijatar nije strucna osoba! Bez obzira na problematiku kojom se bavi on je šarlatan! Bježi dalje od njega!

Takodjer, tablete ti same po sebi sigurno nece pomoci. Dugorocno postoje velike sanse da ce te sjebati i psihicki unakaziti.

Nemoj sada dopustiti da te utješe ljudi na forumu i onda nastavis po starom. Ako ikada zelis zauzeti kontrolu nad sobom, treba se prihvatiti ozbiljnog posla. Garancija nema, nema ni brzih rjesenja, ali ako nastavis da stvari slijepo idu svojim tokom, gotovo sigurno ces zavrsiti na jako, jako losem mjestu.
Korisnikov avatar
By Vel boy
^ taj post iznad se sasvim sigurno vishe moze adresirati onom koji pishe, citiram: "Možda je i bolje dalje ga ne pitati i unapred se ratosiljati bede.
Već se desilo da te, ako ga slučajno pitaš koliko vaga kilograma, momentalno optuži za nekakav bodi fašizam, ako ga pitaš koliko ima godina, optuži te za ejdžizam, pa je sasvim realno očekivati da bi pitanje o struci dočekao optužbom za nekakav intelektualno - obrazovni elitizam i diskriminaciju na osnovu nedostatka stručne spreme.
:ozbiljan:
Bože me sačuvaj i sakloni. :ozbiljan: " (zatvoren citat)

:giggle: ali :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By 李香兰
Citam sad ovo posle 7 meseci i bas sam sretan jer vidim napredak. Bas mi je drago i ponosan sam na sebe. Osecam se mnogo bolje. I dalje sam na terapiji, doduse snizenoj. Sve tece lepo osim nekih malih problema sa spavanjem koji su se javljali i pre ali nekako izguram. Tek sad shvatam koliko mi je ovaj forum pomogao kao jedno lepo utociste i mislim da ne bih izgurao ovako bez vas. hvala drugari. :) jednostavno sam hteo ovo da podelim s nekim pa eto. bas sam sretan. :B 私は幸せです :B
Korisnikov avatar
By Blady
Dobro je.
Ja mislim da ti terapija moze pomoci, svakako.
Al bice to ok budi uporan i ne odustaj :)
Korisnikov avatar
By Madonna
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2503112#p2503112]overload napisao:[/url]Citam sad ovo posle 7 meseci i bas sam sretan jer vidim napredak. Bas mi je drago i ponosan sam na sebe. Osecam se mnogo bolje. I dalje sam na terapiji, doduse snizenoj. Sve tece lepo osim nekih malih problema sa spavanjem koji su se javljali i pre ali nekako izguram. Tek sad shvatam koliko mi je ovaj forum pomogao kao jedno lepo utociste i mislim da ne bih izgurao ovako bez vas. hvala drugari. :) jednostavno sam hteo ovo da podelim s nekim pa eto. bas sam sretan. :B 私は幸せです :B
:yay: super
Korisnikov avatar
By bern
i mi smo srećni zbog tebe :)
Korisnikov avatar
By Mars
Znakovi pored puta.

Čitati, čitati, čitati i stalno ih čitati.

Potreseno sam srećan sad.
By loreenche
Good to see things are improving. Now have fun. ^^
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2503112#p2503112]overload napisao:[/url]Citam sad ovo posle 7 meseci i bas sam sretan jer vidim napredak. Bas mi je drago i ponosan sam na sebe. Osecam se mnogo bolje. I dalje sam na terapiji, doduse snizenoj. Sve tece lepo osim nekih malih problema sa spavanjem koji su se javljali i pre ali nekako izguram. Tek sad shvatam koliko mi je ovaj forum pomogao kao jedno lepo utociste i mislim da ne bih izgurao ovako bez vas. hvala drugari. :) jednostavno sam hteo ovo da podelim s nekim pa eto. bas sam sretan. :B 私は幸せです :B
:love: :kiss:
Korisnikov avatar
By *deni*
Sve je dobro što se dobro svrši, a posebno kada se dobro svrši.
S tim u vezi, overload, dete drago, jesi li našao dečka ? Već si velik i stasao za te stvari, poljupce u nizu, milovanja itd. :yes: Ljubavne igrarije takođe i to dosta pozitivno utiču na duševno zdravlje i lepo raspoloženje. :yes: Dakle ?
Kaži baki...
:hekla: :mama:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!