Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Galadriel
Ganjaj i ti njega... Tri puta intenzivnije... I kreativnije... :evilgiggle:
Korisnikov avatar
By sylar.croatia
Zbilja zgodno.
Neki odgovori su zbilja onakvi kakvim sam ih i zamišljao.
No ok.
Da još dodam par stavki....

Bivšeg sam volio. I na posljetku nebi ni bio sam njim par godina da ga nisam volio...s obzirom da nije bio ni financijski ni bilo kako drugačije potkovan.
Tako da mi nitko ne može govoriti da sam ovakav ili onakav.
Prekid veze je bio prvenstveno radi varanja s njegove strane.
Kontaktirao sam sa njegovima do nedavno kada sam bio optužen za pokušaj njegovog samoubojstva. Nemate pojma kako je to kada te netko optuži da si kriv za smrt jedne osobe ma kakva god ona bila. Mene je njegova žena nazvala taj dan ovim riječima: "ubojico. ubio si mog muža! ti si ubojica. svi će znati da si ti kriv za njegovu smrt".
Tu su kontakti naravno prekinuti uz moja zvanja okolnih bolnica da cujem dali je sve u redu i predstavljajuci se kao rođak i sl.

Stalking traje već duže vrijeme. Od promjene broja, mail-a pa sve do njegovog zvanja mog gazde da vidi dali sam ja na poslu, te koji mi je broj.
@Popeje
Bivši se outovao vlastitoj ženi i rastao radi mene nakon našeg raskida...
Toliko o tome...

Nekada davno...dao bi sve za njega, ali sada je jednostavno drugačije.
Ne može se nitko kuniti u ljubav i jebati se okolo.
Ja sam ga volio sve dok nije iz mene i zadnju trunu ljubavi izvukao.

S druge strane.... riješio bi ja problem sa dečkom,,,, no stvar je u tome što je on konstantno na terenu. a bivši je relativno blizu mene (cca50km) te se ne može puno toga učiniti kada je veća udaljenost.
Sa policijom ne smijem imati problema zbog nečeg sasvim trećeg.
Od smrti oca postao sam jedini skrbnik bratu koji nema još ni 15 godina te ne mogu dopustiti da mi se upetlja neka treća ustanova i radi probleme na obiteljkom planu.
Dakle... situacija je da prostite jako usrana i ne vidim neki izlaz.

I opet napominjem da sam imao jako dugo strpljenja i razumijevanja prema bivšem dečku. Želio sam da mi bude osoba sa kojom bi mogao uvijek na kavu. Ili da ne moram okretati glavu kada ga vidim negdje u gradu i skrivati se.
Koliko god netko mislio da sam bezobrazan....u par trenutaka kada mi je došlo do toga da eksplodiram.... poželio sam da je ipak uspjeo napraviti to samoubojstvo iako bi se kasnije grizao što sam tako nešto pomislio.
Toliko o tome za sada. Ne želim više razmišljati o tome.
Korisnikov avatar
By blenta
on ima zenu sve vreme?
avaj
sto se uopste upustate u vidjanje s nekim ko nije nacisto sam sa sobom
Korisnikov avatar
By sylar.croatia
imao je zemu za koju ja nisam znao. i tek nakon ne znam ni ja koliko mjeseci mi je otkrio da je ozenjen ali da je pred rastavu... a ja u tom trenu bio zaljubljen do usiju i naravno oprostio i pristao na takve stvari...
Korisnikov avatar
By blenta
well u brought it on urself

nije da si potpuno kriv

ali usao si u vezu sa nekim o kome nisi znao dovoljno
posle par meseci otkrio da ima porodicu sa strane
ne macku, ne saobracajni prekrsaj, P O R O D I C U!!!

ni to mi nije jasno kako nisi ranije izvalio, no dobro, recimo da je hudini
i onda si bio u vezi sa takvom osobom jos 3.5 godine
koja ima porodicu, i koja te je lagala o tako krupnim stvarima

pa si se sad setio da je on malo blesav?

dobro jutro jubavi
Korisnikov avatar
By blenta
pa, berniza
sad je pitanje sta s takvom osobom uraditi

tu neke etike i morala na koji mozes da apelujes nema
niti je njega icega blam cim se doveo u situaciju da zena sazna
i zove njegovog bivseg momka da mu zvoca
nit mozes da mu pretis jer je on autodestruktivan a ovo bi mu bilo davanje paznje
da mu napakuje policiju ni to njega nije riga a zena i nejac ce da mu trpe
znaci povredjujes sad neku trecu stranu zarad vlastite gluposti

a pritom si ga na sebe navikavao 4 godine

stvarno ne znam sta uraditi a da ne bude lose
sad je bukvalno kontrola stete, za cisto resavanje situacije je dockan... 3.5 godine dockan
Korisnikov avatar
By bern
pa, blentessa, slažem se. eto, desilo se, a nije moralo, da je sylar izvukao deblji kraj. treba se izmigoljiti iz te nezgodne situacije i ne davati manijaku dodatnog materijala za manipulaciju.

da sam u sličnoj situaciji bilo bi mi užasno. teško je biti pametan.

u svakom slučaju - dobro je biti upoznat da su i ovakve okolnosti, nažalost, moguće.
Korisnikov avatar
By blenta
blentessa contessa ^^

svi su zapravo izvukli deblji kraj

to je bio jedan bunt debelih krajeva :/
Korisnikov avatar
By *deni*
sylar.croatia, trebalo je ti toj ženetini da skrešeš kako si spreman da prihvatiš maksimum 50 posto odgovornosti, a da se za ostatak dogovore ona i njeni najbliži. Ja bih joj prebacio na dušu čak i 75 posto odgovornosti, pošto je ona s njim živela, pa je utoliko imala i više prilika od tebe da ovom nesrećniku ždere džigericu i pije krv na slamku, dovodeći ga tako do situacije da potpuno izludi i digne ruku na sebe. :vampir: Vidi ti bezobraznicu !
Najlakše je drugog olako optužiti.
Korisnikov avatar
By blenta
znam da se zekis deni
no sylar je jedini imao najvecu moc da to sve prekine

zenu je kolateralna steta
nije ju niko nista pitao
Korisnikov avatar
By *deni*
Svejedno. Kakav je to način nazivati čoveka i govoriti mu takve stvari u telefonsku slušalicu ?! Bila na vreme misliti zašto se udaje i za koga se udaje, a ne hitati da se uda pošto - poto, samo da ne bi ostala neudata.
Korisnikov avatar
By Nicodemus
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2414561#p2414561]sylar.croatia napisao:[/url]Dakle ovako...
Da napišem u kratkim crticama. U vezi sam godinu i nešto dana, i u ovoj sadašnjoj vezi sam sretan i zadovoljan kao i partner.
Međutim, imam problem sa bivšim dečkom sa kojim sam bio oko 4 godine i koji je bolesno zaljubljen u mene. Uglavnom...dok sam ja njega volio on se jebao sa strane, a sada kad ja jednostavno ne obraćam pozornost on je totalno zaluđen.
Od pokušaja samoubojstva, rastave, silnih poziva...pa sve do par dolazaka na posao.
Pokušao sam biti i dobar i bezobrazan, i ne javljati se. ma svašta.
Na koji god način postupim...uvijek loše završi.
Naravno...nemam više ništa sa njim.
Žao mi je što si je sjebao život, ali on je to sve sam učinio.
Ja ga nikada nisam poticao na takve stvari.
Moje pitanje bi bilo...što da učinim a da što bezbolnije maknem budalu sa vrata?
PS
policija ne može pomoći...jednako kao ni zabrana prilaska.
Srećom pa je sada na moru pa sam kolko tolko miran.
A je li, budala?!

Svaka cast onoj Alex iz "Fatalne privlacnosti" sto je skuvala onog zeca u loncu i svetila se onom malograđaninu-karijeristi, koji se, eto, samo dva-tri puta kresnuo s njom. Dečko, ti si igrao igru zavođenja i moraš da budeš svestan i vlastite odgovornosti. Neke igre ne mogu da se prekinu kad mi to odlučimo, pa taman to hteli i nasilno. Tebi uostalom nije lakše nego njemu. A dok ga smatraš budalom i ne shvataš ozbiljno da kod njega postoji ozbiljan problem, odnosno patnja koja mu ruinira život, valja navijati za njega, za zaljubljenog! Nisi ti vredan nikakvog sažaljenja, sve dok nisi u stanju da otvoreno porazgovaš, nešto ponudiš, neki ustupak, a ne da trčiš u policiju. Nemaš nikakvu sposobnost uosećavanja, empatije, sažaljenja. Važno je da te ne uznemirava! Ali neka, neka... hoće to koga ne poznaje.

Živela prava zaljubljenih!!
Korisnikov avatar
By blenta
nikodemus
ne mora on sad da razgovara i da trazi kompromise sa nekim ko n pristaje na kompromis nego ga zeli

coveku koji ima zenu i porodicu pa mimo toga ima uporedo momka
ne mogu biti sve kokosi doma i nesto mu fali za cim on traga
pa mimo tog momka jos trazi kres seme aman

inception od kurvarluka ^^

sylar nosi veliku odgovornost sto je sve to prolongirao
ali nije obavezan sad da to trpi unedogled zbog svojih gresaka

trebao bi doduse da uzme u obzir da postoji treca stranka koja trpi zarad njegovih postupaka i da ima to u vidu kad bude smisljao sta mu je ciniti
Korisnikov avatar
By Nicodemus
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2415562#p2415562]blenta napisao:[/url]nikodemus
ne mora on sad da razgovara i da trazi kompromise sa nekim ko n pristaje na kompromis nego ga zeli

coveku koji ima zenu i porodicu pa mimo toga ima uporedo momka
ne mogu biti sve kokosi doma i nesto mu fali za cim on traga
pa mimo tog momka jos trazi kres seme aman

inception od kurvarluka ^^

sylar nosi veliku odgovornost sto je sve to prolongirao
ali nije obavezan sad da to trpi unedogled zbog svojih gresaka

trebao bi doduse da uzme u obzir da postoji treca stranka koja trpi zarad njegovih postupaka i da ima to u vidu kad bude smisljao sta mu je ciniti
Procitao sam samo jedan njegov post, ne znam citavu situaciju. Ali jedno je sigurno, nema recepta koji se moze primeniti u takvim slucajevima na sve ljude i sve okolnosti. Vazni su pregovori, a ne prekidi pregovora. Mora da se nudi nesto, da bi se kupilo vreme, jer jake zaljubljenosti ipak ne traju dozivotno, u pitanju je i hemijski proces, lucenje odredjenih hormona, a to organizam ne moze vecno da izdrzi. Nagli i konacni prekidi kontakata, mogu da isprovociraju nezeljenu reakciju i da budu kontraproduktivni. A njih preporucuju priuceni psiholozi, koje boli uvo, na kraju je uvek tu neka policija, koja stiti od stalkovanja ili sta vec. Stvari su ozbiljne i mora se obazrivo postupati. S nekim ljudima se mora biti vest diplomata, ponekad i lagati i sl.
By Kragi
u al se tema prosirila :lol:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2415495#p2415495]blenta napisao:[/url]well u brought it on urself

nije da si potpuno kriv

ali usao si u vezu sa nekim o kome nisi znao dovoljno
posle par meseci otkrio da ima porodicu sa strane
ne macku, ne saobracajni prekrsaj, P O R O D I C U!!!

ni to mi nije jasno kako nisi ranije izvalio, no dobro, recimo da je hudini
i onda si bio u vezi sa takvom osobom jos 3.5 godine
koja ima porodicu, i koja te je lagala o tako krupnim stvarima

pa si se sad setio da je on malo blesav?

dobro jutro jubavi
da, to je to i prva asocijacija. :klap:
Korisnikov avatar
By sylar.croatia
Nemam se baš neke namjere ispričavati što sam se zaljubio u osobu koja me prevarila od samog početka.
Prvo me prilagodio sebi i svojim potrebama da bi mi potom rekao da je oženjen i "sretan" u braku.
Ma moš misliti.
Od prvog "volim te" prođe puno vremena.

Blenta je napisao da sam ga "vukao" nepotrebno 3 i nešto godine. Zar jesam?
Bilo je tu i zajedničkog života, i dobrih odnosa sa njegovima i svega. Sve uz riječi...da citiram "važno je da bar znamo sa kime je".
Dakle od odobravanja pa do nutkanja na zajednički život sa njihove strane.
Na kraju svega ispadam ja kriv što sam bio zavolio osobu koja me nasamarila na krajnje neprijatan način.
Da bi tek na kraju veze osjetio da me on ipak "voli" kada sam se ja opametio i maknuo u stranu.

Bilo je tu i razgovora da ga urazumim, da mu namjestim nekog dečka, pa opet razgovora, ignoriranja...

Dakle pokušao sam sve što bi mogao pokušati osim da se odselim i promjenim adresu stanovanja i posla. A to ne želim i ne mogu.

To što je on nakon mog napuštanja ipak skontao da sam mu ja kao "sve" nije moja krivica.
Da je on to znao i ranije mi nebi prekinuli.

Ovako sam ja otisao dalje i upoznao decka u kojeg sam ponovno ulozio sve svoje nade i zelje u bolje sutra.
Naravno... ovaj puta sam strogo pazio da nije oženjen.
I ako cu iskreno...
jako volim svog decka i sve bi ucinio za njega, al naucio sam par sitnica iz ove prosle veze na koje trebam obratiti pozornost.

Ipak....ne smatram se toliko odgovornim zato sto sam bivseg upoznao kada sam imao 18 godina a on je imao 37. Sva odgovornost kao zrelije osobe je lezala na njemu prvome a tek onda na meni. Ni sada se ne smatram puno pametnijim ALI bivsi je ipak bio moja prva "prava" veza.
Toliko o svemu.
Vidim da pomoci nema. U biti sve sto je napisano sam i sam probao davnih dana.

Nadat cu se da ce se bivsi ipak opametiti i nastaviti sa svojim zivotom a da pri tome ne dira u moj.

da odgovorim na post iznad...
da ti se desilo...znao bi. neda mi se raspravljati sto bi bilo kada bi bilo.
By Kragi
Hej, pa stvarno nema potrebe da se pravdas. Ovo je samo forum gde svi iznosimo svoja misljenja, koja se razlikuju, pa onda ...

U principu, zavisno od mog raspolozenja u datom trenutku od mene bi dobio minimum i outovanje zeni :smeh:
Ok, mozda i ne bi ...
Svejedno, aj sto mogu da pretpostavim da me neko slaze za brak ali da mi posle takve lazi ostane decko, to tesko.
Nije on mislio na tebe koliko na sebe
Al to ja mislim, ne znaci da sam u pravu.
Svejedno radi sta ti volja, samo mislim da se neko opste resenje za tvoju situaciju ne moze naci ovde.
Verujem da bolje znas i sebe i njega od svih nas ovde, pa i to sta ti je najpametnije raditi bez obzira na otvoren topic. :)
By zmeu
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2414561#p2414561]sylar.croatia napisao:[/url]
policija ne može pomoći...jednako kao ni zabrana prilaska.
Srećom pa je sada na moru pa sam kolko tolko miran.
To treba tretirati kao nasilje u obitelji, bez obzira što više niste zajedno, postoji protokol o postupanju u slučaju nasilja u obitelji. Čak i da prijaviš murji, oni bi morali postupati po tom protokolu, no s obzirom da se radi o gej paru, oni to ne čine. Dakle, nema tu sad neko očekivanje oko zabrane prilaska, lijepo ga izvedi na sud. Traži udruge da ti budu umješači u postupku da ne moraš plaćat odvjetnike. http://www.ravnopravnost.hr/web/direktn ... na-sluzba/" target="_blank

:perezube:

PS ne želiš završit u vreći za smeće. Nasilje u LGBT vezama zna biti ono, bez granica.
Korisnikov avatar
By Delete
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2416157#p2416157]zmeu napisao:[/url]
To treba tretirati kao nasilje u obitelji, bez obzira što više niste zajedno, postoji protokol o postupanju u slučaju nasilja u obitelji. Čak i da prijaviš murji, oni bi morali postupati po tom protokolu, no s obzirom da se radi o gej paru, oni to ne čine. Dakle, nema tu sad neko očekivanje oko zabrane prilaska, lijepo ga izvedi na sud. Traži udruge da ti budu umješači u postupku da ne moraš plaćat odvjetnike. http://www.ravnopravnost.hr/web/direktn ... na-sluzba/" target="_blank

:perezube:

PS ne želiš završit u vreći za smeće. Nasilje u LGBT vezama zna biti ono, bez granica.
:wtf:
:pop:

Pa nije ga proganjao sa mitraljezom u rukama, niti mu je u usta gurao cev pistolja, da bi se plasio vrece za smece. I ne, to nije slucaj u kojem policija operativno moze delovati.
:ubise:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
^
JESTE slucaj, a policija bi se, sticem utisak, vrlo rado prihvatila posla sa svakim progoniteljem ili nasilnikom.
Korisnikov avatar
By sylar.croatia
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2416179#p2416179]Popeye napisao:[/url]psihopatologija ormaruša. :/
molio bi objašnjenje...

ma ne bojim se ja njega. u biti gledao sam dal postoji another way za objašnjavanje nekom da me ostavi na miru osim zdravoseljačke šamarćine i udarcem nogom u glavu :alikako:
Nije meni problem ni to što me voli.
Samo mi smeta to preintenzivno prcanje u mozak.
Nadao sam se da ce s vremenom momak doci sebi i shvatiti da tu vise nema nicega.
Vidim da otvaranjem ove teme i nisam nesto saznao sto bi mogao iskoristiti... :gubitnik:
Korisnikov avatar
By blenta
ja prvo da se izvinim jer sam pre neku noc bio pod gasom
te sam pisao bez previse cenzurisanja.

no i dalje stojim iza svega sto sam rekao, dobrim delom je najvise tvoja krivica
ne jer si ti sad nesto najgore ucinio u datoj situaciji
nego jer si ti najduze vremena imao u svojim rukama najvise moci da to sve raskantas a nisi.
nisi jer ti je odgovaralo emotivno, a bolela te briga za ostale.

e sad kad si se ti nasao povredjenim i nasao si drugu zanimaciju sad si spreman da sa tim raskrstis. e to sad ne ide tako lako, jer si se uhvatio u kostac sa jednom nemocnom emotivno osakacenom energetsko vampirskom dozvoli pickom (source: psihopatologija ormarusa, popeye ce razraditi) i hranio je cca 4 godine.

znas li ti koliko je njemu tesko da nadje takvog tuljana koji ce da mu bude momak a trpi da ima zenu i porodicu pa da se jos sevi sa strane? jako. i njemu je to jako jasno (na nekom nivou unutar haosa u njegovoj glavi), i nece te se lako odreci

mislim da ce biti jako lose i kontraproduktivno da ga tek sad nalupas jer ce onda verovatno da krene "ja sam isus i svi su protiv mene a ja samo zelim da volim" viktimizacija

najbolje sto ti ostaje je da ga ignorises konzistentno i dugo bez da te isprovocira i ukoliko je neophodno trazis pomoc organa reda bez da ti direktno komuniciras sa njim ili mu das naznake da ces ili pak oces.

i da, ovo:

"Vidim da otvaranjem ove teme i nisam nesto saznao sto bi mogao iskoristiti... :loser: "

je posledica cinjenice da si skocio u jamu sa govnima, potonuo do ispod nosa
a pitas nas kako da izadjes cist i mirises na bagrenje.

drzi se, bice tesko
i sretno
Tipičan egoizam s obe strane 'zaljubljenih'. Kada sam ja zaljubljen spreman sam da trpim sve, e a kada mi ta osoba više ne treba, onda neću da imam razumevanja za njena stanja i ćao zdravo. S druge strane, ni bolesno opsesiranje bez samokontrole i granica nije uopšte u redu -- kao da nam zaljubljenost daje prava da radimo sve i da smo eto žrtve svojih osećanja protiv kojih ne možemo, to mi zvuči kao totalna viktimizacija i pravdanje bez ikakve refleksije o tome da svi ljudi ne rade tako, da to uopšte nije univerzalno pravilo ponašanja i da, ako ta osoba nastavlja da živi nekakvim životom koji uključuje racionalno rasuđivanje i ponašanje -- i dalje radi, nije na ulici na ivici gladi i sl. -- onda može i u segmentu ljubavi da dođe sebi i ne ponaša se kao da ceo svet mora da se podredi njegovoj želji. :ves:

A tek zabavno-moralistički deo o 'varanju', pa to je kao izašlo iz vikend ljubića na jeftinoj hartiji: varao ga dečko, pa ga ovaj ostavio, a ludo ga je voleo, kao i ovaj njega, al' monogamija je ipak društvena instutucija kojoj se moramo povinovati, ne daj bože poliamorije ili slobodne ljubavi, svet bi se srušio... Kako dosadno opšte mesto, kakav stereotip, kakav emotivni treš!
Korisnikov avatar
By bern
srećom, ti si propustio priliku da morališeš :giggle:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
samo da kazem da mi je simpatino kad blenta kaze za nekog da mu nisu svi kokosi doma

sad nastavite sa prepucavanjima
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2416298#p2416298]sylar.croatia napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2416179#p2416179]Popeye napisao:[/url]psihopatologija ormaruša. :/
molio bi objašnjenje...
oženjen, laže, opsesivan, ne zna prihvatiti 'ne', nestabilnost emocija itd. to je sve tipično ponašanje ormaruša na balkanu, koje totalno psihološki deformira činjenica da ne prihvaćaju vlastitu homoseksualnost.
baš si naletio na pravoga. :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!