Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By bern
ne vjerujem ti :lepeza:

teška tema. ne želim da odgovorim :lepeza:
Korisnikov avatar
By nsc
jbt

trenutno nemam favorita

oni koji su zaista vodili zanimljive diskusije i pisali lepe i pametne stvari odavno se ne javljsju (gorilica, njuskalo, dzelajza, ... )

impact mozda
Korisnikov avatar
By Tungi
^

Takođe, jedini neisfoliran.
By Kragi
Forumski? (kakva definicija :roll: )
Meni SanjaS.
Mislim da sam cak i na izboru za zvezdu foruma (mrzi me da trazim sad) svoj glas obrazlozio sa 'nesto mi je draga'.
Vesela, pozitivna, nekako bezbrizna, luda i sarmantna. I jako iskrena. :)
Odnosno, nem' pojma sto jednostavno je moja percepcija drage (osobe) :)
p.s.
i da se razumemo ne znam skoro nista o njoj. dakle ne pisem iz perspektive poznanika, druga ... nekog treceg.
Korisnikov avatar
By *deni*
Sve koleginice sa foruma jednako uvažavam, nikog ne vređam, a svakog poštujem, što bi rekla živa legenda i mumija Lepa Lukić. :kosa: Ne volim samo ove što često menjaju nickove, jer me bespotrebno zbunjuju.
Možda bih, intimno, za nijansu do dve mogla da izdvojim Drtija i Tungija, jer su mi nekako najbliskiji, ali samo po senzibilitetu i naklonosti prema nauci, poslovnim prostorima i uopšte društvenim disciplinama u najširem smislu. To, naravno, nema veze sa tim što su oni mene ispoštovali u ovoj temi, bože sačuvaj, to je čista koincidencija, što bi narod rekao - k'o prstom u govno. Ljubim vas sve.
:deni:
Korisnikov avatar
By Sunce
Nemam najdrazeg, najdrazu.
Korisnikov avatar
By antibiotic
jeste

i ne treba nasedeti na barnija da ne bi naseli
Korisnikov avatar
By *deni*
Šalu na stranu, mislim da je Drti prvo autentično forumsko čedo. Svi se sećamo kada je banuo ovamo sa svojih 18 godina i već tada renomiranim dupetom i u toj fazi je bio jedno razigrano ždrebe, koje se tokom godina koje su dolazile pretvorilo u rasnog, dostojanstvenog pastuha, produhovljenog i intelektualnog, što je rezultat ljubavi prema nauci, koja se u međuvremenu u njemu rodila. O svemu smo bili obavešteni - kad je dao prvi ispit na faksu, kad je krenuo u teretanu, a napredak na intelektualno - obrazovnom planu je bio uočljiv iz samog koncepta njegovih postova, koji su iz godine u godinu bili sve ozbiljniji, utemeljiji na novostečenom znanju i obrazovanju. Njegova iskustva, opažanja i zaključci vezani za ljubav i seks su ušli u anale. Zato možemo reći da je Drti stvarno opšti najomiljeniji forumaš.
:)
Korisnikov avatar
By Nicodemus
Niče je strahovao da će ga jednog dana proglasiti svecem. Ja bih se Deni takođe na tvom mestu zamislioĐ
:)
Korisnikov avatar
By V25
Imam četiri:

1. Dželajza Rouz
2. Mars
3. Blenta
4. Srklet
By Swanheart
hmmmm Mars, Viktor, Sixto, blenta, alexandermagic...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!