Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
jao, sad mi se jede pasulj
cak sam veca stoka nego sto sam mislila

prijatno, spliff!
By alexandermagic
Jeo mi se burek, pa pošto mi se gadi kupovni, pripravio sam ga sam. On je dobio i tovar palačinki filovanih čokoladom i orasima koje je ždrao do ivice krepavanja. Još uvEk spava kao zaklan. :D
Korisnikov avatar
By bern
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2415155#p2415155]Hys. napisao:[/url]

Kad se pravi marinara sos, ono, pravi, ne stavlja se secer, vec sargarepa koja se vadi posle 3 sata kuvanja sosa, i nema k od kiselog :sesir:

A ovako za nabrzaka, daleko je ukusnije kada se stavlja tamni secer.
primljeno k znanju to za šargarepu (super forica), ali ne znam da li sam ikad kuvao sos toliko dugo. mora da je fenomenalan.

smeđi, slažem se :D
Korisnikov avatar
By Hys.
Prepoznah 'oma becarac -moje omiljeno kuvano jelo leti :mljac:

Tip - ako nekome smeta crni luk - potopi se u hladnu vodu isecen na pola i pusti da odstoji par sati, sa malo soli.

ot: danas nisam nista, ali juce sam lazanje :D
Korisnikov avatar
By Herald
Nista, pojeo sam dva bureka s mesom, pet babura, dva paradajza, jednu dinju, kulena i dve babure i pola kile hleba.
Korisnikov avatar
By erkondisn
totalno u elementu :hyper:

- crni kruh
- kolac od kokosa
- domaci ginger beer
- varivo od boranije

jos navecer pizzu s kulenom i ljutom paprikom :awesome:
Korisnikov avatar
By mirth
O zasto ja citam ovu temu?! :cupakosu:

Pa SVE mi se jede sada! :rida:
Korisnikov avatar
By Madonna
špagete u bešamel sosu sa slaninom, sirom i belim lukom. mirođija u bešamel. slanina propržena da bude hrskava i bez sala. juče
Korisnikov avatar
By Blady
^ kad pogledam ovaj post iznad, moj sendvic je shit :sigh:
Korisnikov avatar
By Azdaja
dorucak - kajganu sa kobasicom :awesome:
Korisnikov avatar
By *deni*
Uzela sam 4 babure, izdubila ih i napunila kuvanim kačamakom. Začinila sam, dodala beli luk, paradajz, biber, so, peršun, pa sam to stavila da otpuhne u mikrotalasnoj pećnici. Posle sam to izvadila, metnula u tavu, zalila jogurtom i stavila da se zapeče.
Korisnikov avatar
By *deni*
A pored toga sam uzela plavi patlidžan, nadenula ga rižom, tikvicama, suncokretom, leblebijama, ljutom papričicom, paradajsom, belim lukom, jednom kiselom jabukom ( sve sitno iseckano ) i mrkvom, posolila,pobiberila i to će biti ručak koji će biti poslužen mom dragom gostu, zato što je dobio koju kilicu viška, pa mora da se svikne na dijetalniju 'ranu.

Slika
Slika
Korisnikov avatar
By Synesthesia
:krezavi: hahahaha Denika, tačno mogu da te zamislim 'vako kroz 20 godina :lol: Haos!
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 78
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!