Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by KwwwPa ti onda idi kod frizera svakih 10 danaOriginally posted by BloNd^BOYIh, ti mislis da se ja toga nisam setio?Originally posted by ShoplifterMa idi kod frizera i reci mu da ti je proredi!!!!!Originally posted by Kwwwnemoj da nego kupi l'oreal out of bed creme
Nezadovoljan. Uzasno gusta i ostra. Ne mogu joj nista. Stoji kako "ona" hoce i gotovo!
Farbao sam je mesecima sve misleci mozda ce da se proredi (naravno ne samo zbog toga) i nista...
Moracu redovno da
sredjuje i najneposlusnije kose.
Al dzaba to, bude proredjena 10ak dana, pa ponovo pocne da "buja". A sta se ja bunim, bolje tako nego da se proredjuje
Shoplifter-u hvala na savetu, out of bed creme kazes... probacemo, probacemo...
Originally posted by coloradoAh, i ja ovo imah nekad...
A da. Najlepsa stvar kod moje kose je moja frizerka. Shisha me vec 5 godina, dobro vec poznaje moj ukus, dolazi na kucnu adresu i kosta 120!!!! dinara.
Originally posted by mirthUgh!:zavist:kako sam ljubomoran na tebe,dobrog frizera tesko naci danas!Originally posted by coloradoAh, i ja ovo imah nekad...
A da. Najlepsa stvar kod moje kose je moja frizerka. Shisha me vec 5 godina, dobro vec poznaje moj ukus, dolazi na kucnu adresu i kosta 120!!!! dinara.
Em je bila slatka k'o secer, em mi je dolazila kuci, em me nije smarala Cecom i kojekakvim Grandovima, em je kostala 150 din...
To je jedini period u mom zivotu kad sam se iole redovno sisala.
Onda se ona udala..
Sve prave ljubavi su tuzne....
Originally posted by Deksi
kratka,kovrdzava,gusta,plava...blagi uzas pocinjem da izgledam ko jebena zlatokosa!To nisu cak ni normalne lokne,nekako afro-cik cak...katastrofa!Ni sam ne znam kako da je ukrotim:puzzle:
Originally posted by mirthMoja je zatrudnela. Baš je našla kad ?e.Originally posted by coloradoAh, i ja ovo imah nekad...
Em je bila slatka k'o secer, em mi je dolazila kuci, em me nije smarala Cecom i kojekakvim Grandovima, em je kostala 150 din...
To je jedini period u mom zivotu kad sam se iole redovno sisala.
Onda se ona udala..
Sve prave ljubavi su tuzne....
Originally posted by the1whowished
UNISTENA JEEEEEEEEEEEE!!!
Majku mu pedersko- frizersku!!!
Ja samo nisam gledala sta mi covek radi po kosi...
Sada je to sirok stepen (imam povrsinske slojeve kratke, ali i duge pramenove koji "izviru" iz njih.
AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
Vecina ljudi misli da je lepo (neki od njih sigurno lazu), ali ja ne.
* TREBACE MI VEKOVI DA POSTIGNEM ISTU DUZINU...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!