- 20 Jul 2012, 00:31
Dakle ovako...
Da napišem u kratkim crticama. U vezi sam godinu i nešto dana, i u ovoj sadašnjoj vezi sam sretan i zadovoljan kao i partner.
Međutim, imam problem sa bivšim dečkom sa kojim sam bio oko 4 godine i koji je bolesno zaljubljen u mene. Uglavnom...dok sam ja njega volio on se jebao sa strane, a sada kad ja jednostavno ne obraćam pozornost on je totalno zaluđen.
Od pokušaja samoubojstva, rastave, silnih poziva...pa sve do par dolazaka na posao.
Pokušao sam biti i dobar i bezobrazan, i ne javljati se. ma svašta.
Na koji god način postupim...uvijek loše završi.
Naravno...nemam više ništa sa njim.
Žao mi je što si je sjebao život, ali on je to sve sam učinio.
Ja ga nikada nisam poticao na takve stvari.
Moje pitanje bi bilo...što da učinim a da što bezbolnije maknem budalu sa vrata?
PS
policija ne može pomoći...jednako kao ni zabrana prilaska.
Srećom pa je sada na moru pa sam kolko tolko miran.
Da napišem u kratkim crticama. U vezi sam godinu i nešto dana, i u ovoj sadašnjoj vezi sam sretan i zadovoljan kao i partner.
Međutim, imam problem sa bivšim dečkom sa kojim sam bio oko 4 godine i koji je bolesno zaljubljen u mene. Uglavnom...dok sam ja njega volio on se jebao sa strane, a sada kad ja jednostavno ne obraćam pozornost on je totalno zaluđen.
Od pokušaja samoubojstva, rastave, silnih poziva...pa sve do par dolazaka na posao.
Pokušao sam biti i dobar i bezobrazan, i ne javljati se. ma svašta.
Na koji god način postupim...uvijek loše završi.
Naravno...nemam više ništa sa njim.
Žao mi je što si je sjebao život, ali on je to sve sam učinio.
Ja ga nikada nisam poticao na takve stvari.
Moje pitanje bi bilo...što da učinim a da što bezbolnije maknem budalu sa vrata?
PS
policija ne može pomoći...jednako kao ni zabrana prilaska.
Srećom pa je sada na moru pa sam kolko tolko miran.