Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Zibro
wow pa ovde si svima cvetale ljubicice kada su se outovali , zar bas niko nije imao neko neprijatno iskustvo
Korisnikov avatar
By Herald
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2412744#p2412744]Zibro napisao:[/url]wow pa ovde si svima cvetale ljubicice kada su se outovali , zar bas niko nije imao neko neprijatno iskustvo
Moras gadost da napises da izgleda slatko da bi prosla. Hteli su da me isteraju iz kuce kad sam se autovao ali otkad su videli nas poljubac, mene i mog decka, kupili su nam kucu i dolaze nam svake subote na nedeljni rucak. :love: :balerina: :love:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Lol na sajtu ne postoji kriterijum za slatkocu i dobrotu. al heraldov nacim je fin, mram da priznam
Korisnikov avatar
By Herald
Blady imas maglu oko sebe. Masi rukama jako. :D
Korisnikov avatar
By Anhedonie
sredih sql injection, dodao sam i prikazivanje po stranama ^^ jos malo i gotovo

edit: i bez spamovanja :oklagija:
Korisnikov avatar
By bern
a šta nije radilo u IE? ako može stati u jednu rečenicu...? :lol:
Korisnikov avatar
By 李香兰
@bern
Pa verovatno cela stvar. Kao sto recimo neke teme za blog na Tumblr-u ne mozes da otvoris u IE dok mozes da ih otvoris u ostalim browserima. A Hourb je slicna platforma. Verovatno ne prihvata neki format u HTML kodu iliti sta vec.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
nema veze hourb sa mnom, na hourbu sam samo hostovao jer je besplatno, sve ostalo sam sam pravio.
Korisnikov avatar
By Herald
Danas sam se naostrio da se autujem anhinom sajtu :waldorf:
Korisnikov avatar
By Marvin
Bravo Anhedonie :klap:

Baš mi se sviđa.
Korisnikov avatar
By Herald
Ja sam prvo rekla mom kucinu, da isprobam kako to izgleda. Prvo me je bio strah a onda sam se izvezbala i nemam vise komplekse, cak sam se juce autovala Cedi na bilbordu. :giggle:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!