Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By BellyButton
Sreco, nemoj da places. Ako ti nesto nije jasno pitaj. Evolucija muzike zavisi od sredine (kulturoloske), poput evolucije u bioloskom smislu. Nisu ptice mogle nastati da prvo nije bilo letecih gmizavaca.
Analogno tome --- EDM (electronic dance music, grupa pravaca koja izmedju ostalog obuhvata dance, techno, house, trance itd.) nastala je iz post-disco scene, a ova naravno iz disco muzike. Kroz afirmaciju gay pokreta ovi pravci su iz mracnih klubova presli u mainstream. Da nije bilo uslova za to gmizavci ne bi evoluirali u ptice. Da nije bilo uslova za to (afirmacije gay pokreta) post-disco ne bi postao mainstream vec bi muzika evoluirala u nekom drugom pravcu. U tom smislu techno i house ne bi postojali vec bi postojali nekakvi drugi pravci uslovljeni nekakvim drugacijim kulturoloskim uticajima.
Zao mi je sto nekima mora da se crta, no, da edukujem i informisem - uvek sam tu ;)
Korisnikov avatar
By Madonna
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2413981#p2413981]BellyButton napisao:[/url]Sreco, nemoj da places. Ako ti nesto nije jasno pitaj. Evolucija muzike zavisi od sredine (kulturoloske), poput evolucije u bioloskom smislu. Nisu ptice mogle nastati da prvo nije bilo letecih gmizavaca.
Analogno tome --- EDM (electronic dance music, grupa pravaca koja izmedju ostalog obuhvata dance, techno, house, trance itd.) nastala je iz post-disco scene, a ova naravno iz disco muzike. Kroz afirmaciju gay pokreta ovi pravci su iz mracnih klubova presli u mainstream. Da nije bilo uslova za to gmizavci ne bi evoluirali u ptice. Da nije bilo uslova za to (afirmacije gay pokreta) post-disco ne bi postao mainstream vec bi muzika evoluirala u nekom drugom pravcu. U tom smislu techno i house ne bi postojali vec bi postojali nekakvi drugi pravci uslovljeni nekakvim drugacijim kulturoloskim uticajima.
Zao mi je sto nekima mora da se crta, no, da edukujem i informisem - uvek sam tu ;)
a što ti voliš toliko da sereš? jel se i ti kao blady, posle osećaš ko bog?? :rotflmao:
Korisnikov avatar
By Madonna
A i video sam ti prvi post koji nije bio esej, pa si brže bolje potrčao po svoje beleške "kako na forumu ostaviti utisak muzički obrazovane osobe" :awesome:
Korisnikov avatar
By barni011
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=378707#p378707]Val napisao:[/url]Nista se ne bi promenilo. Ipak bi mi bili mi, zar ne?
Ali ko smo mi?
Covek se ponasa drugacije kada je u manjini nego kada je u vecini.
Kada je bez vlasti i kada je na vlasti.
Kada samo ima devojku i kada je ozeni.

sve bi bilo drugacije

postojala bi jos brojnija vecina koja bi maltretirala neku drugu manjinu

ja dozivljavam sve ovo kao neku ravnotezu, bez razlicitosti svet ne bi mogao funkcionisati
Korisnikov avatar
By barni011
[quote="BellyButton"]Evolucija muzike zavisi od sredine (kulturoloske), .....quote]

slazem se sa ovim u potpunosti,

a sta mislis po kojim kriterijumima mlad covek prisvoji i poistoveti se sa odredjenom vrstom muzike te je pocne slusati

da li mislis da muzika moze manipulisati ljudima?

bas me zanima sta mislis o tome, mozes i na nekoj drugoj temi da ne bi pravili offtopic ovde
By alexandermagic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2413971#p2413971]MDNA napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2413939#p2413939]BellyButton napisao:[/url]house, techno mozda ne bi ni postojali
:radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice:
:radosnice:

Sva sreća pa sam već imao stolicu i ne trebam laksativ, no ako mi zatreba vratim se na neki Bellykin post vezan za muziku.

---

Takvo pitanje si nikad nisam postavio, ali jesam - kakav bi to svEt bio kad bi na planetu, recimo okovanom ledom, egzistiralo svega stotinjak ljudi.

To bi bila svojevrsna propast civilizacije kao takve, ne? :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!