Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By mirth
Ja koliko se secam, a i koliko gore pise, ne rekoh ti nista. Boli me uvo i za veze ljudi koje znam, a ne za vasu... Ne pada mi na pamet ni da se mesam, a ponajmenje da bilo kome dajem savete.

Ja napisala kako ja reagujem u datoj situaciji. Ja tako razumela pitanje.
Ako je ovo bilo pitanje: "Sta nas dve da radimo?", onda cu rado obrisati svoj post, jer ne bih da pravim offtopice. Samo recite.
Korisnikov avatar
By bigirl
Žao mi je što je moja tema izazvala toliko prepiranja. Postavila sam je, ne toliko iz razloga li?nog problema (jer nas dve nismo posvaðane zbog toga ili nešto sli?no) ve? iz razloga što sam želela da ?ujem šta vi svi mislite o tome. Kontala sam da ako ja ne mogu da naðem prave re?i i da joj objasnim da je ne?u ostaviti i pobe?i sa nekim tipom (samo zato što je tip), da ?e neka od vas to uraditi na mnogo bolji na?in.

Pomoglo mi je što vidim da svi ponekad imate sli?ne probleme. Ih, to baš loše zvu?i :spank: Hvala na vašim li?nim mišljenjima i stavovima. Ne želim da se ovo dalje nastavi kao svaðanje zbog par re?enica u nekim postovima.

Bebo, izvini ako sam se previše unela i pisala u vidu nekog "pljuvanja" po tebi. To mi nije bila namera. Želela sam samo da predstavim, najbolje, kako se ose?am kada kreneš nekad da me napadaš. Nisam rekla da je to svaki dan, niti da ?u se ubiti zbog toga, niti te šutnuti. Znaš da se ne predajem lako! Volim te! :love:
Korisnikov avatar
By reveal
i ja tebe VOLIM!

malo sam pogresno shvacena, mojom krivicom, i izvinjavam se unapred.

ja hocu da kazem da je to common problem! i da se o tome, ako se ne prica, misli se. ono, hoce li neki bisexualac izabrati laksi put ili tezi, kroz zivot?

i ne mislim da ces cim udje brad pitt otici sa njim... :bljak: nedo ti bog!
:durenje:

samo se plasim... kao i vecina.
By Swanheart
Mislim da su bilo kakvi saveti suvisni jer je ocigledno da necete poslusati nikoga.
:hvala:
Korisnikov avatar
By Caps Lock
Ma biseksualnost nema nista vise veze sa promiskuitetom nego bilo koja druga seksualnost. Ko to ne moze da shvati ne treba trositi reci na njega. Postoje neke opste ljudske osobine, ali postoje i razni ljudi. Vrlo jednostavno samo kad se malo razmisli.
Korisnikov avatar
By zboO
upravo tako.....
Originally posted by Caps Lock
Ma biseksualnost nema nista vise veze sa promiskuitetom nego bilo koja druga seksualnost. Ko to ne moze da shvati ne treba trositi reci na njega.
kome smeta to sto sam BI moze da se tera u PM....nemam zivaca za objashnjenjima, ili me volish ili me ne volish....ako svaki minut treba da se pravdam...ili da razmiljam da li na ulici smem da se okrenem za njom ili njim, i da mi pritom voljena osoba odmah skochi za vrat ja bih popizdela!!! Ako nekome smetaju Bi osobe, onda sa njima ne treba da ulaze u veze....PROSTO I JEDNOSTAVNO!

:vulkanac:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Kako ne volim rech NORMALNO, pa josh uz rech zivot. Zashto nije NORMALNO ziveti sa devojkom ?

E sad, dugo ste zajedno, volite se, samim tim shto ste zajedno toliko dugo, rizikujete da vas mnogo ljudi vidi zajedno (posebno one poljupce na javnim mestima), i ne plashite se da ce to da vam SRUSHI reputaciju normalne osobe :)
Chemu rasprava, ljubav pobedjuje :) i naredjuje :)
Mora da vas pali ova rasprava pred drugim ljudima :) (shalim se)
Korisnikov avatar
By reveal
Originally posted by Inner-Smile

Mora da vas pali ova rasprava pred drugim ljudima :) (shalim se)
:yes:
By zlocko
ja bih rekao par reci i jednoj i drugoj,posto ste pocele da se javno koljete.Predugo ste zajedno da biste se svadjale oko ovakvih stvari.Licno mislim da posle toliko vremena provedenog u vezi morate da se poznajete toliko da je ovakva svadja cista glupost.Gledano iz moje perspektive trebalo mi je manje od godinu dana da ukapiram da poslednju devojku ,sa kojom sam bio,treba da ozenim.To je bilo pre 10 god i jos nam je lepo.
VAS DVE STE ZASJEDNO SKORO 2 GODINE!!!!!!!
zakljucak izvucite same.Prosto i jednostavno mislim da je htela da ode BI GIRL bi vec otisla.Uostalom nikog nemozes na silu da zadrzis.Ali zato mozes ukoliko das ljubav i toleranciju.Pa ako tome prikljucis poverenje.......
Licno mislim da se svadjate oko gluposti i pravite problem tamo gde ga u stvari i nema.Steta sto gubite vreme na taj nacin.
By Swanheart
Originally posted by zlocko
Licno mislim da se svadjate oko gluposti i pravite problem tamo gde ga u stvari i nema.Steta sto gubite vreme na taj nacin.
:roll:
Korisnikov avatar
By mirth
Originally posted by bigirl
Pa ja nisam želela "raspravu pred drugim ljudima", samo me zanimalo ima li takvih problema i kod drugih ljudi tj. da li je to "univerzalan" problem ili naš li?ni.

A htela sam i nešto da dokažem ovom temom: ne treba imati predrasude prema bisexualcima. Kao što Caps Lock re?e, promiskuitetnih ljudi ima i meðu strejterima i homosexualcima (zaboga, forum je prepun toga!).

Dakle, ipak nisam omasila temu!!

Bravo ja!

:oskar:
Korisnikov avatar
By marvuk
Ma svi smo mi razli?iti u suštini, ima nas svakojakih. Pitanje je samo kako i koje stvari prihvatamo.
Ovde je samo zatraženo mišljenje i iskustva, a ne mešanje u ne?iju vezu. Devojke to rešavaju same izmedju sebe.

Zato ko to ne shvata, back off i ne dolivajte :uljenavatru:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Ja stvarno razumem taj trip, sve dok to nije problem, vec samo trip.
Samo ne razumem toliko insistiranje na tome (ako je stvarno u toj meri zastupljeno u kolikoj je bigirl to na pocetku pojasnila).
Moze se posmatrati cak i kao problem samopouzdanja, cak i nesigurnosti (imajuci u vidu sve te krize i krizice njihove veze, ne reveal kao licnost), nikako kao problem u komunikaciji(jer je trip u jednoj osobi, nikako ne moze biti u obe).
Ali, uloga bigirl ne treba biti uloga biseksualne devojke u vezi.Ogranici je na ulogu TVOJE DEVOJKE,devojke koju volis, reveal. :grin:
Korisnikov avatar
By bigirl
Ljubav je sranje. Dižem ruke od svega. Ne mogu više. Ne mogu.
:placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko:
Korisnikov avatar
By marvuk
Pošto sam ovo sad sasvim slu?ajno video, a nije me dugo bilo i bla, bla, bla... a imao sam takvo "ljubav je sranje" ose?aj do pre par dana, imam potrebu da ti kažem... O Bože, šta da ti kažem kada znam da boli. Ne znam šta se dogodilo ali nekako razumem. BUDI JAKA!!!
Korisnikov avatar
By Gothic Faery
Ljubav je sranje. Dižem ruke od svega. Ne mogu više. Ne mogu.
:placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko:
PROTIV NEKIH STVARI SE NE MOZE.....
Korisnikov avatar
By MorbidAngel
joj i ja imam taj problem, kada sam ila sa jednom devojkom ona je mislila da sam sa njom samo zato shto mi je to trenutno trip, a posle je sebi utuvila u glavu da sam ja sa njom samo zato da bih napravila nekog lika ljubomornim:lood: i zbog toga sam ja njoj rekla pa pa! uzhas, to me bash mnogo nervira!
Korisnikov avatar
By O b o z a v a m T e !
zanimljivo...
ali meni je hedonizam orjentacija
tako da t eprobleme niti imam niti bih imao...:meduza:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by EYA
http://www.gay-serbia.com/forum/viewthread.php?tid=8903

http://www.gay-serbia.com/forum/viewthread.php?tid=7675

zamislite situaciju gde ste u vezi sa muskarcem i potpuno ste hetero orijentisani.
volite tog muskarca.
ali upoznate drugog muskarca koji vam moze omoguciti lagodnost materijalne obezbedjenosti... on ima uspesnu karijeru, priznat je u drustvu, ima jake veze, zaposlice vas i konacno cete imati priliku da unovcite svoju dipolmu i znanje, pravite svoju karijeru... on vozi dobra kola, ima prelepu kucu, par vikendica, vodi vas cesto na divna putovanja po svetu... nahranice i iskolovati vasu zajednicku decu ako ih budete imali...
i ne samo sto moze to da vam obezbedi, vec i zeli !
zeli svim srcem... bez obzira sto vi ne delite iste emocije sa njim... jer, vi volite svog partnera.

na jednoj strani ljubav, sa druge radno mesto, karijera, ,sredjen brak, deca, porodicna putovanja... normalan zivot!(?)

sta cete izabrati !?

LJUBAV
Korisnikov avatar
By Val
Slušali (tj ?itali) smo razne pri?e kako se homoseksualci "plaše" biseksualaca i kako im ne veruju jer "mi želimo decu i normalan život" i ostala sranja. Ali ajde sad da malo okrenemo stvari. Kako je nama biseksualcima kad vi imate takvo mišljenje o nama? Kako da vas ubedimo da to nije tako, da ako imamo devojku, volimo je i želimo da budemo sa njom do kraja života?

Ona jednostavno ne prihvata moju biseksualnost. Stalno traži od mene da uporeðujem, da joj kažem sa kim mi je lepše voðenje ljubavi (sa njom ili sa tipom). Ja to ne mogu da odredim. Isto mi je (nemojte sad bukvalno da me shvatite). Ne mogu da se odlu?im koji mi je sam ?in lepši, sa kim je bolji, ja?i i lepši orgazam. Stalno se poredi sa mojim bivšima, traži od mene da to radim! I na svakih mesec dana mora da me napada pitanjem "jel ti fali?" (znate ve? šta). Nervira me to. Smatram to veoma ponižavaju?im pitanjem i uopšte cela ta situacija me vreða. Ne propusti ni da, u nekoj svaði, pomene kako sam ja bi sada, ali kad budem našla de?ka onda ?u biti str8 i svima ?u pri?ati da sam str8 i sl.

Devojka misli da ?u je šutnuti jer samo ?ekam "pravog" de?ka. A kad imam de?ka, on misli da ?ekam "pravu" devojku. Ima li kraja tome? :tornado:

Give me a break... Please... :( :placko: :(

Nemam predrasude! Ali, devojka, kojoj je toliko stalo do njene biseksualnosti i koja je redovno istice, nije devojka za mene. Dakle, u potpunosti mogu da razumem strahove tvoje devojke. Imam utisak, da joj do sada nisi uspela pokazati, da je ona JEDINA u tvom zivotu. Kako bi bilo, da se vas dve posvetite jedna drugoj, pre nego citate ova nasa lupetanja? Da joj pokazes, koliko ti je stalo do nje i da te muskarci ne zanimaju (ako te trenutno ne zanimaju!)?

:nerd:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by Val

Nemam predrasude! Ali, devojka, kojoj je toliko stalo do njene biseksualnosti i koja je redovno istice, nije devojka za mene. Dakle, u potpunosti mogu da razumem strahove tvoje devojke. Imam utisak, da joj do sada nisi uspela pokazati, da je ona JEDINA u tvom zivotu. :nerd:
O, boze!

"Devojka(momak) kojooj je toliko stalo do njene homoseksualnosti i koja je redovno istice, nije drugarica/cerka/sestra(drug/sin/brat)... za mene"

I onda ponovo glasno da te svi procitaju reci da nemas predrasuda...

Znaci svako ko ima decka ili devojku koji su samo gay ali ne i bi bi trebao da panicno zivi u ocekivanju da ce ga decko/devojka napustiti kroz dve sekuinde cim upozna pravog decka/devojku???? To se ni po cemu ne razlikuje od ove situacije. To sto njena (ex)devojka ima predrasude koje ne moze da prevazidje i sto nema elementarno postovanje i poverenje prema njoj to je veliki problem i ONA bi trebalo da poradi na tome a ne da se bigirl prilagodjava nejnim predrasudma i da postuje njeno nepostovanje. I ne treba prebacivati krivicu na drugu stranu.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Mr Dee
O, boze!

"Devojka(momak) kojooj je toliko stalo do njene homoseksualnosti i koja je redovno istice, nije drugarica/cerka/sestra(drug/sin/brat)... za mene"

I onda ponovo glasno da te svi procitaju reci da nemas predrasuda...

Znaci svako ko ima decka ili devojku koji su samo gay ali ne i bi bi trebao da panicno zivi u ocekivanju da ce ga decko/devojka napustiti kroz dve sekuinde cim upozna pravog decka/devojku???? To se ni po cemu ne razlikuje od ove situacije. To sto njena (ex)devojka ima predrasude koje ne moze da prevazidje i sto nema elementarno postovanje i poverenje prema njoj to je veliki problem i ONA bi trebalo da poradi na tome a ne da se bigirl prilagodjava nejnim predrasudma i da postuje njeno nepostovanje. I ne treba prebacivati krivicu na drugu stranu.
Pa ajd da neko ne skonta, sta pisem... Ali cije interese ti zastupas? Ja kao osoba puna predrasuda volim devojku, koja je jos uvek udata i ima bebu!(koja mi srecom ne prica svaki dan o nekim likovima, s koji je bila, nego me zagrli i ume da mi pokaze svoju ljubav!) :zacepi: Ma super si ti! Nemam reci...hahahaha

Nego, opet ponavljam: JA s tom devojkom ne bih bila u vezi, kad bi mi stalno nabijala na nos, da voli i muskarce(ili druge zene ili sve ostalo redom), a nije sposobna da mi pokaze, koliko joj je stalo do mene i samo mene trenutno! :)

Ako ni sad nisi skontao, opet cu ja da ponovim :maljkovic: Mada mislim da nema svrhe, jer primetim, da si ti pristalica trcanja na ulicu i urlanja tipa: "Ja sam peder! Jeste li culi vi? Ja sam peder!" Zar nije dovoljno, da svako za sebe zna, sta oseca i gde pripada? A ne da to svakodnevno nekome nabija na nos...! :potapsava:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Val
Pa ajd da neko ne skonta, sta pisem... Ali cije interese ti zastupas? Ja kao osoba puna predrasuda volim devojku, koja je jos uvek udata i ima bebu!(koja mi srecom ne prica svaki dan o nekim likovima, s koji je bila, nego me zagrli i ume da mi pokaze svoju ljubav!) :zacepi: Ma super si ti! Nemam reci...hahahaha
Mislim da nisam osoba koja trubi na sav glas o svojoj bisexualnosti... Jesam li? Da, vreða me kad mi neko kaže da sam lezbejka jer nisam. Da, vreða me kad mi neko kaže da sam str8 jer nisam. Ja sam bi. I tu je ta?ka. To što sam ja bila sa tipovima pre nje, njoj ne daje za pravo da me napada oko toga i da se tripuje da ?u je šutnuti jer, zaboga, želim str8 život (kad ve? mogu da ga imam).

Jednostavno, nije prihvatala da sam bi i to je to. Nisam ja njoj pri?ala o nekim likovima, niti o tome kako ho?u muža i decu. Iskreno, ne znam šta ?e biti sa mnom za par godina. Ako budem imala muža i dete - ok, verovatno ?e tako biti jer sam to želela. Ako budem imala devojku (ženu) i dete/ne dete - ok, verovatno ?e tako biti jer sam to želela.

Ja ne bežim. Ja se trudim. Nikada ne bih pobegla sa tipom jer bi mi to "olakšalo život" na Balkanu. A veruj mi, što se tog pokazivanja ljubavi ti?e... uf... Dajem SVE! Dala sam joj sve. Nijedan razlog za sumnju u budu?nost sa mnom.
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by Val

Ako ni sad nisi skontao, opet cu ja da ponovim :maljkovic: Mada mislim da nema svrhe, jer primetim, da si ti pristalica trcanja na ulicu i urlanja tipa: "Ja sam peder! Jeste li culi vi? Ja sam peder!" Zar nije dovoljno, da svako za sebe zna, sta oseca i gde pripada? A ne da to svakodnevno nekome nabija na nos...! :potapsava:
Da, smatram da ljudi treba da ako zele da imaju pravo da jure po ulici i da vicu "je ste li culi1 ja sam peder!"

Medjutim u tome nije bio problem. Problem je bio u tome sto je bigirl's girlfiend, znajuci da je bigirl bi, stalno to koristila da nabija na nos kako ce je prevariti sa momkom bla, bla bla, i pored svega sto se bigirl trudila da joj pokaze koliko je voli je ostajala pri svojem. O tome se radi. To je bio drugi deo onog asto sam napisao.

O prvom delu sam se vec izjasnio...
Korisnikov avatar
By Val
A veruj mi, što se tog pokazivanja ljubavi ti?e... uf... Dajem SVE! Dala sam joj sve. Nijedan razlog za sumnju u budu?nost sa mnom.
Sorry, takav sam utisak stekla, prateci vase postove. Nije mi bila namera, da te povredim. Sve ovo je moje licno misljenje i ne znaci, da ti to bas tako radis. Sve ciste pretpostavke i nabadanja. :shake:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
bila sam sa bi - zenom i bilo mi je svejedno jer sam bila luda za njom.
stvarno nisam razmisljala o tome da ona voli i muskarce kao sto ne razmisljam kad sam sa lez da bi ona mogla da zavoli drugu zenu, ustvari svede ti se na isto.

garancije nikad nema a ako me ona prevari, ma tako mi je svejedno sa kim, boli i jedno i drugo.

ali najbolje je opustiti se i ne misliti na takve stvari, na probleme koje ni ne postoje, zasto praviti ih.

ako/kad bude takvih problema nikad nije kasno razmisljati i resavati ih :-)

Take It Easy...

-budi sretna da tvoja draga nije tako povrsna kao vecina nas koji vole samo jedan pol ;-)
Korisnikov avatar
By Kulturni Jelen
Slušali (tj ?itali) smo razne pri?e kako se homoseksualci "plaše" biseksualaca i kako im ne veruju jer "mi želimo decu i normalan život" i ostala sranja. Ali ajde sad da malo okrenemo stvari. Kako je nama biseksualcima kad vi imate takvo mišljenje o nama? Kako da vas ubedimo da to nije tako, da ako imamo devojku, volimo je i želimo da budemo sa njom do kraja života?

Ona jednostavno ne prihvata moju biseksualnost. Stalno traži od mene da uporeðujem, da joj kažem sa kim mi je lepše voðenje ljubavi (sa njom ili sa tipom). Ja to ne mogu da odredim. Isto mi je (nemojte sad bukvalno da me shvatite). Ne mogu da se odlu?im koji mi je sam ?in lepši, sa kim je bolji, ja?i i lepši orgazam. Stalno se poredi sa mojim bivšima, traži od mene da to radim! I na svakih mesec dana mora da me napada pitanjem "jel ti fali?" (znate ve? šta). Nervira me to. Smatram to veoma ponižavaju?im pitanjem i uopšte cela ta situacija me vreða. Ne propusti ni da, u nekoj svaði, pomene kako sam ja bi sada, ali kad budem našla de?ka onda ?u biti str8 i svima ?u pri?ati da sam str8 i sl.

Devojka misli da ?u je šutnuti jer samo ?ekam "pravog" de?ka. A kad imam de?ka, on misli da ?ekam "pravu" devojku. Ima li kraja tome? :tornado:

Give me a break... Please... :( :placko: :(

uh-gde me nadje sa ovom temom...
ja upravo sad imam problem ovog tipa
samo uloge su obrnute
ja sam ta koja ima problem sa njenom biseksualnoš?u...
i stvarno, to ide dotle da ja ose?am da je gušim, da veza propada
i da ?e polako ali sigurno da me napusti radi de?ka sa kojim je sada u vezi, istovremeno, kad i sa mnom
s'tim što sam ja znala od po?etka i bila sam u po?etku o.k. sa tim
ali kako vreme prolazi više nisam.............
evo ga konkretno moj problem:
smuvam se ja tako sa Gisele Bundchen pre par meseci, i imamo super funkcionalnu
on-and-off vezu, tu me ona upozna sa još nekoliko svojih ortakinja-sunarodnicama, i skontamo se sve super, poligamija a-primer,
s tim što ja znam da je ona sve to vreme u vezi sa Leom (Leonardo DiCaprio) i o.k. sam sa tim, to je dosta i publicity stunt ali kao kaže sexaju se ponekad, mada sve je to shackle-free........
kako vreme prolazi, meni ona sve više prirasta k'srcu i postaje mi draža od ostalih brazilki, a istovremeno, ose?am kako se ona polako udaljava od mene. Ove ostale brazilke, koje su non-stop na nekoj koki, pa im je sve lepo&cool mi govore" ma jok tripuješ se, ona te i dalje isto voli, samo nemoj toliko da je cimaš da non stop budete zajedno, znaš da puno radi, za koju mesec ?e napuniti 25 god i onda bye-bye fashion industry, pusti je da radi dok još ima gig-ove", ali ja ih neslušam ,ve? stežem, pa stežem, a gušim,
i tako ona meni jednog jutra, "znaš, Leo me mnogo više razume, on je u istom svetu kao i ja, zna da ?eka i zna kroz kakvu frku svakodnevno prolazim...." i ja tu popizdim, i kažem ja ili Leo!
ona padne u pla? kao pa ja ne mogu bez vas dvoje, oboje ste mi potrebni itd..
i tako ostavimo to sa Leo-om na statusu Kvo
i kako vreme prolazi ja sam sve zahtevnija i postavljam pitanja koja sam boldovala iz originalnog posta, a ona se sve više udaljava i udaljava od mene....ne znam u ?emu je problem...kada je bila sa pola Vogovog kataloga
meni je bilo svejedno, ali kad je sa tipom, mene obuzima takva ljubomora....
jednostavno, NE MOGU DA PRIHVATIM NJENU BISEKSUALNOST!
sve ovo j nekako i funkcionisalo, dok danas ne pro?itah u novinama
i evo pla?em ceo dan, sad sam se tek malo smirila, kako želi da ima dete
sa svojim de?kom :rida:
ko koga ovde zavla?i?
jel ovo samo publicity stunt?
jesam li ja kriva što sam je previše gušila, pa sam je gurnula u Leove ruke?

znam da je sve ovo možda suviše private+ uzimaju?i u obzir da je ona
javna li?nost
ali prebrodila sam te inhibicije postovanja svojih personal dilema
uvide?i da ima ljudi kojima isto nije nikakav problem dakle pomagajte
i ako odziv bude dovoljno veliki
o?ekujte nastavak moje biografije i dilema koje žarko želim podelitim
sa vama....ose?am da ?e slede?a da bude....
da li da kupim Pigna svesku na karo kocke ili obi?ne kocke...
zato tastature u ruke i let's dance
Slika
Korisnikov avatar
By Skyen
Ja mislila trac, kad ono, ipak, missim...
By argentum_inf
ma i to me zabole,jer i tako nisam bi..morace se zadovoljiti mojim kvalitetima..:smirk:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!