Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By mirth
Upoznala sam neke ljude preko foruma, pa ih onda zavolela. Ovako "na citanje" ne.
Ljubav je teska rec, ali definitivno simpatisem neke likove ovde. Zaista obozavam da citam postove nekih forumasa. Mislim da bi sa nekima od njih mozda bio i dobar prijatelj da su okolnosti malo drugacije i da ne zivim bas tako daleko :)

U svakom slucaju, lepo je citati sta inteligentni i iskreni ljudi imaju da pisu o raznim temama, cak i ako moram procitati i gomilu budalastina pre nego sto stignem do njih :lol:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
zavolela sam par njih, ali ne mogu reci da je to bilo preko foruma.. preko foruma sam ih upoznala i delovali su simpaticno, a onda kada je doslo do susreta uzivo :love:

medjutim, postoji i jedna osoba sa foruma koju znam samo naosnovu postova, a osecam bas neku posebnu konekciju.. kada bi se upoznali uzivo, plasim se da bi taj osecaj nestao.. ovaku tu osobu dozivljam kao nesto posebno, da ne kazem moje..
Korisnikov avatar
By Marvin
Simora i Ulixa :yes:
A u životu ih video nisam.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ajoj! :D

ne znam da li sam već pisala...forum mi je dao svejedno...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!