Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
^ :roflmao:

Zivo me zanima da li je bar licila na mene - i ne, ne racuna se ako je samo imala vel'ke grudi :lol:
Korisnikov avatar
By Kadmiel
Jedini put u zivotu kada sam se napio (pre pola godine) sam zveknuo glavom o luster, smejao se nekoliko minuta i onda sam zaspao na drugaricinom krevetu... sledeci dan mi je bio worst day of my life, jedva sam se dovukao kuci, ne pijem tako nikada vise. :P
Korisnikov avatar
By bas bleu
meni se inhibicije toliko smanje da cu cak da attempt small talk with a stranger. :drama:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
u alkoholisanom stanju...

....zelim da se nalazim se manje i manje...
Korisnikov avatar
By IriS
u poslednjih 6 meseci sam tri puta bila mrtva pijana. ali ono, bas.

prvi put sam bila na nekoj svadbi gde je rakija bila do jaja. ja dosla kolima. ne secam se kako sam se dovezla do kuce, nisam se secala gde sam se parkirala, ali kad sam pronasla auto sutradan, bio je savrseno uparkiran :zvezda:

drugi put je bilo kod moje kuce. slavio se jedan rodjendan, a ja sam se toliko olesila da su mi posle svi prepricavali sta sam radila, a ja se ama bas niceg ne secam :kesa:
jedna od stvari je da sam uzela da secem tortu, gde su mi otimali noz a ja mahala njime i vikala: mogu ja mogu...\ i onda je svako dobio po skoro petinu torte, tolike sam 'parcice' isekla.

treci put je bilo pre dve nedelje. epilog toga je bilo razvaljivanje ulaznih vrata nogom jer nisam mogla da udjem. odakle mi snaga da odvalim 2 (slovima dve) brave, ne znam, ali sam uspela. sve bi bilo super da je stan bio moj :lol:

i tako. vise ne pijem vise od dva pica, jer je postalo savrseno jasno da smo alkohol i ja zavrsili druzenje. (ovo vazi samo do sledece prilike :smeh: )
Korisnikov avatar
By Darling
^ :pokazuje:
drugi put je bilo kod moje kuce. slavio se jedan rodjendan, a ja sam se toliko olesila da su mi posle svi prepricavali sta sam radila, a ja se ama bas niceg ne secam
jedna od stvari je da sam uzela da secem tortu, gde su mi otimali noz a ja mahala njime i vikala: mogu ja mogu...\ i onda je svako dobio po skoro petinu torte, tolike sam 'parcice' isekla.
Ja sam se odrala na tom istom rođošu i sećam se da sam bila fina i ponela đubre da bacim, nemam pojma u koji kontejner samo znam da sam napravila takav polukrug na krivini, kao kada na trkama krenu da izleću sa staze, dok me je neka devojka gledala belo :lol: Sutradan sam videla nešto zeleno na rukavu, pokupila sam neku mahovinu, jer sam se verovatno naslonila na neko drvo da se presaberem :lol: A, da sam jela tu tortu, peglala bih samo tako, ljubila me majka pametnu :lol:

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1442229#p1442229]Darling napisao:[/url]Ja sam sva "ljubavna" kada popijem, smejem se, imam potrebu da se grlim i mazim, volim ceo svet( sa "pola sveta" flertujem :lol: ) i tako... :sweet:
Jednom sam se zmajski napila na zurci kod najboljeg druga, koji je tek stigao iz vojske, poljubila svoju tadasnju devojku (prvu, inace) i automatski mu se autovala, nas troje smo se zatekli u kuhinji, te niko drugi nije video. Jesam bila pijana, ali sam znala sta radim i nije me bilo briga sta ce se desiti posle...

Mogu da mi budu usporeni pokreti, otezan govor, inace, mozak mi radi trista na sat, apsolutno znam sta radim i sta pricam... Mislim, da je tako kod vecine ljudi, u manjoj ili vecoj meri i ne prihvatam "Bio sam pijan", kao opravdanje za postupke...

Letos sam se napila zestoko, posle sto godina, na Rok svirci i rekla jednom decku da posalje devojku kuci, ako hoce "da se smeka" sa mnom..smejuci se kao krelac , pritom! :lol: Pocrveneo je kao bulka! Bilo me je sramota posle, ne zbog toga sto sam rekla, nego zbog stanja u kom sam to rekla i na koji nacin, znamo se dugo...
Jednom sam samo imala prekid filma, mislim da mi je to bilo prvo pijanstvo.
Inace, cim osetim da me hvata, prekidam.
Isto!

Desi mi se da ne prekinem na vreme, ali samo kada su kućne žurke u pitanju, kada sam u gradu, ne odvaljujem se. Kako god da okreneš, uvek se vratim kući na svojim nogama...vozim slalom po ulici, ali uvek stignem do kuće u komadu. :zvezda:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ja se napio poslednji put pre mesec i po. pre toga se ni ne secam poslednjeg puta, al u pitanju su meseci :oskar:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
e, jeste, jesam za prvi maj valjda. il to ne bese od alkohola.
Korisnikov avatar
By mOwbid
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1358441#p1358441]Burak napisao:[/url] Koje su najvece gluposti, greske, blamovi ili komicne situacije koje ste uradili dok ste bili pijani?
posle zurke ustajem i u ogledalu vidim kako imam naocare sa dioptrijom i sal oko vrata. i dalje ih imam i ne znam od koga sam ih ukrala.
onda npr pre 2-3 nedelje sa drugaricom zaspale u nekom izlogu u centru, pa nas panduri oterali...
e da, srusila sto na ljude u nekom klubu koji su pali na zemlju a sto na njih. ups
jooj svasta nesto...
Korisnikov avatar
By ilija f
Meni je vrv najveći blam kad sam bio tolko odvaljen, jedva sam mogao hodati, i moj ortak me odvuče u pekaru, veli "trebaš da jedeš" (ne znam koja je logika kad ispovraćaš dušu da jedeš posle toga, al ajde). Ništa, on mene odvuče u tu pekaru i uzme nekih 300 grama žu-žua i krene mi trpati to pecivo u usta. A ja nešto nisam bio za saradnju pa sam ispljunuo to i uzeo žu-žu i gađao prodavačicu u pekari njime. Ova počela da pizdi i da nas tera napolje, a moj drug "Prodaj mi jogurt, ili ga ostavljam ovde" :D

Nisam posle toga išao u tu pekaru xD
Korisnikov avatar
By *deni*
Blenta je spomenuo fenomen specifičnih sms poruka, koje se šalju u pijanom stanju.
Ja imam naviku da se setim svojih neprijatelja kad sam pijan i da im pošaljem po neku uvredu i psovku preko sms poruke.
Jedared sam, bogme, morao i u SUP povodom jednog takvog slučaja, prijavio me bivši direktor, jer sam mu redovno slao jednostavnu poruku : '' Završićeš vrlo brzo u nekoj rupi. ''
I tako me jednog dana nazove neki inspektor i zakaže mi informativni razgovor. Odem ja u SUP kad mi je zakazano, sednem, objasni taj inspektor meni zašto me je pozvao i upita me zašto upućujem pretnje preko sms-a bivšem mi direktoru.
Ja mu na to kažem da tu nema govora ni o kakvoj pretnji, već o jednoj životno logičnoj konstataciji. Direktor je mator čovek, ima preko šezdeset godina i zaista će vrlo brzo ( u odnosu na broj godina koje je već preživeo ) završiti prirodnom smrću u nekoj rupi. Od toga ga nikakav zemaljski, ni božiji zakon ne mogu spasiti. A ta neka rupa je grob. Dodam još da sam ja jedna miroljubiva i blaga osoba i da nikad nikom u životu nisam naudio, ni mrava nisam zgazio. On se malo smejao, ali je rekao da se tu ipak radi o uznemiravanju i da bih mogao za to da odgovaram, pa sam obećao da neću više direktoru da šaljem takvu konstataciju u sms poruci, iako je ona sasvim životno istinita. I stvarno nisam više slao poruke, da ne bih zbog gluposti još fasovao neku krivičnu prijavu i sve što posle nje ide.
:stopdrogi:
Korisnikov avatar
By mikeli
Bilo je svasta ... nesto je ostalo u krugu zacarano, neispricano ....
- sex for one night = bezbroj puta ! (sto trezan misli,pjan govori)
- jurio jednog drugara po njegovom dvoristu u po noci da mu pusim ! (nije dao, a rekao mi posle par god. ja ga slusao u cudu)
- piskio u dnevnoj sobi, misleci da sam u dvoristu (cak dva puta) ! :(
- jbg, jos xxx situacija, kojih se ne bih secao (again) ! (valjda je i ovo previse)
By Kragi
Nikad nista, sve ludosti radim trezan :D
Pijem retko i umereno na stranu to sto su 45789 puta pokusali da me napiju. I koliko god senzacionalno bilo kad uzmem alkohol - u fazonu 'e pasce sneg' toliko se na kraju uvek ispostavi da je neophodno da neko ostane trezan. :kragi:
By marko1990
E da bih to znao... Ali bolje da ne znam. Kad pijem onda je to all in. Ne mogu ja da pijem dva piva pa posle ništa. All in! xD
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
pročitala sam ime teme i počela da se smejem kad sam se setila šta sam radila

ma ne smem ni da pišem sve

najnaj događaj u alkoholisanom stanju do sad: skočih pre neki dan sa varadinskog mosta da dokažem drugu da postoji sudbina i da sam 100% sigurna da ću da ispliivam
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
da da, tad sam imala jedno 4 poruke od mO kad sam se probudila, zabrinula se mukica :(
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
ma znam, jbg. bilo je super u svakom slučaju, vidimo se na sledećem exitu ako ne pre. da ne spamujem više
Korisnikov avatar
By blenta
to je bas ono super
skociti s mosta, javiti ortacima pa zaspati
a oni srcku nek dobiju
Korisnikov avatar
By mOwbid
^ e to. poslala mi je "sacu skocim s mosta" i kasnije "skocila evo murija hitna..." i ne javlja se dalje. svekul
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!