Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Madonna
nije sumLJa već sumnja, nema na čemu
By Guion Nerville
nisam siguran koliko uspevam druge da raspoznam, ali zato mene izgleda dosta raspoznaju... :carica:

Slika
By Guion Nerville
i ja zelim gace jock-strap, pa nista :sigh:
salim se, uglavnom te fotke nalazim na brdu blogova o seksi, golim, vrelim, uspaljenim i razbludelim momcima, pa ih potom delim po forumu kao :dm:
a ponekad, pokoju sacuvam i samo za sebe :maska:
Korisnikov avatar
By Seaman
Odlican mi je gaydar, par puta sam startovao str8 tipa :smeh:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by Dirrty

Je*es gaydar, read some body language!
Inače bih rekao da ga posedujem, ali ga ne koristim.

Tačnije, retko kada buljim u ljude dok letim po ulici, samo odmerim ponešto na brzinu.
Dok hodam, ja hodam, i slušam muziku... poglede retko hvatam.
Možda je i do hrabrosti... verovatno.
A kada stojim u mestu, nervozan sam jako, jer mrzim da stojim u mestu, tako da opet ništa od skeniranja radarom! :ubise:

Mada i na gay dešavanjima samo prelazim pogledom preko mase, ne zadržavam se previše na pojedincima.
Da li je do motivacije... ma nemam pojma.

Ali želja mi je da razvijem i tu veštinu.
Toliko zanimljivih i napaljivih iskustava čujem, a ja ništa!
Nikad se ne zna kada će mi takvo umeće lova zatrebati!
Još se nije dogodilo da omašim, a moja 'uža specijalnost' su oni na kojima se nikad ne bi reklo da su naklonjeni istom spolu.

Raspoznajem ih laHko, koliko god da su macho, str8 acting-looking, svaki ima nešto isto u pogledu.

Ne znam kako to precizno definirati, ali eto - tako je. :hvala:
By loreenche
Awwie, moja tema. I to još dok sam bio STB. Nije ni čudo da dok sam živeo u Brčkom nije mi radio radar, kad "u tom periodu" pedera tamo nije ni bilo! Sad, kako sam se malo ispraksao u NS u prepoznavanju, sve ih više uočavam i u Brčkom. :)
Korisnikov avatar
By Kadmiel
Make eye contact and hope for the best?
Gaydar mi je nepostojeci, vise sam puta mislio da je neko gay pa :trt: ... Cak i na sensation white nisam uspeo da pronadjem gay tipa, toliko o tome.
Korisnikov avatar
By bern
već sam pisao... raspoznajem ih po pogledu. doduše, nisam im prilazio, pa ne znam da li ja to sebe zavaravam. ali, mogao bih se kladiti da sam u pravu.

ima jedan koji me skroz zbunjuje i nisam siguran da li je momak prosto tup ili peder (ZNAM kako ovo zvuči).
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Mislim da je to vise u smislu: ako mi se svidja, ima da je gej.
Korisnikov avatar
By blenta
nemam
obicno vec dodje do toga da me drpa za patkicu dok izvalim
a malo pre toga mi zonche kaze
pa mu ja objasnim da se izmotava i da su njemu svi gej itd
Korisnikov avatar
By gossip
ranije uopste nisam mogao...ali sada imam odlichan gaydar :)
Korisnikov avatar
By ilija f
Ja sam jednom za jednok lika kog videh u autobusu bio 100% ubeđen da je gay. I tipa, držao je neke papire i ja mu tu izvalim ime i prezime i nađem ga na Fejsbuku posle, kad ono.. Gomila slika sa srBskim zastavama, grupe "Ubij pedera" etc. Sad sam ubeđen da je lik latentni :D
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2410223#p2410223]operativni kadar napisao:[/url]Radi se o metodi sta je babi milo to joj se i snilo. Nemam pojma da li jeste ili nije, samo znam da mi se svidja, pa bi bilo lepo da mi izadje u susret. Ako mi se ne svidja, ne mora ni da postoji.
slažem se sa napisanim. iako mi se nije desilo da netko takav izađe u
"susret".
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2413386#p2413386]sylar.croatia napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2410223#p2410223]operativni kadar napisao:[/url]Radi se o metodi sta je babi milo to joj se i snilo. Nemam pojma da li jeste ili nije, samo znam da mi se svidja, pa bi bilo lepo da mi izadje u susret. Ako mi se ne svidja, ne mora ni da postoji.
slažem se sa napisanim. iako mi se nije desilo da netko takav izađe u
"susret".
Meni jeste jednom, ali samo jednom. Sedeli sa nekim drustvom u nekom kaficu, nikog ne znam i bez problema pocnem da drpam momka za butinu ispod stola, kao smejemo se. Kad eto njegove ruke preko mog ramena, zove jos jednu turu pica. Mlados` ludos` :smilegrin:
Korisnikov avatar
By sylar.croatia
tebi svaka čast.
al ja baš i nebi drpao nekoga ispod stola a da ga prethodno nisam već "ispipao".
izgleda da je na mene pubertet drugačije djelovao ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!