Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Myself
Ijao, u poslednje vreme - SVAKI DAN - iako sam omatorila.
Uopste mi nije jasno otkud mi snaga za to. :D
Korisnikov avatar
By Azdaja
slabije...oTkako ne pijem, tesko me je iz kuČe isĆeraT i odvesti u klub :geisha:
By frankiealan92
Kako kad, kad se dogovorimo. Mada sad nesto u poslednje vreme bas i neizlazim.. a nemam ni skim.. :shrug: Ali izlazila sam ja, ne mogu da se pozalim... al sad bas retko.. :shrug: isla sam i u onaj Apartman, i slavila Novu godinu tamo.. ja mislim i Srpsku.. Al sad slabije..
Korisnikov avatar
By V25
Vrlo retko. I dalje mislim da je u Beogradu clubbing dosadan i preskup za ono što se nudi. Pored taxija, najviše žalim pare koje dajem na pića i klubove.
Korisnikov avatar
By el jaguar
izlazim cesto..obicno poslije rabote..pabvi su mi omiljeni...nema mi veceg gusta od sanka ,pive i gledanja utakmice!ne volim diskoteke..ma ne volim bas da ima puno celjadi oko mene!i kucne neke varijante ispunjene igranjem fudbalice..one stone,bupanje tresete i briskule sa ekipom..i ta piva mila!
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Kad nisam anksiozna, izađem tu i tamo. Ponekad se nateram i tako drhturava i napeta da ušetam međ' ljude i to obično bude baš bezveze.
Izlazim vikendom, ali slabo po klubovima. Uglavnom odem sa društvom negde na piće, pa posle šetnja gradom ili bleja na stadionu. Doduše u zadnje vreme smo često na bilijaru po sat/dva u večernjim satima.
A kad baš hoću da se provedem, onda štedim par vikenda pa jedan odem na neki koncert u Bg-u i tu se raspadnem i nadonkadim sve ove prespavane vikende. :D
Korisnikov avatar
By TauCeti
Previše retko (pogotovo za svoje godine). Moram malo da poradim na tome :D
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
napravila sam neku pauzu sa izlascima i sad kako sam opet krenula bas mi je :shrug: ne pamtim kad sam se zadnji put bas dobro, dobro, doooobro provela
Korisnikov avatar
By bern
ta riječ se ne nalazi u mom rječniku.
Korisnikov avatar
By Revival
Ja spadam u ljude koji vole clubing :) tako da volim tipa da odem jednom nedeljno,mada nisam jos isao u nijedan gay club jer nemam sa kim a hteo bih :) ovkao sam u ovim beogradskim djuskam do fajronta xD a ni kafane nisu lose mada to samo sa dobrim drustvom :) a sto se tice ispijanja kafe preko nedelje,kod mene gajbi je youth hostel,uvek je neko tu...kuvam kafe ko na sahrani xD
By loreenche
clubing is my life. al kad mi evrovizija ili ispitni rok ne dozvoljavaju da izađem, onda me nema na đavi, inače, every saturday. =)
Korisnikov avatar
By Alejandro
Sve zavisi od raspolozenja. U principu, ne volim da spajam dva vikenda zaredom, te izadjem dvaput, eventualno triput mesecno i to mi je sasvim dovoljno.

Ponekad pre izlaska popijem nesto s drustvom(posto po klubovima i nije tako jeftino), a obicno nam ni to nije potrebno, samo je dovoljno da se dogovorimo i tamo smo! :colorado:
Korisnikov avatar
By Sunce
Retko...mada je meni izlazak u grad i obicna setnja. A izlazak tipa klub i ostajanje do 4 h ujutru - mnogo retko (pre 5 godina zadnji put). :penzos:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Retko, volim gay mesta, a to ovde u KGu nema, tako da sam bio u Apartmanu negde u jaguaru, a sledeći je Pleasure, samo ne znam tačno kad :) ako se i ne zatvori dok ja rešim da dođem :)))))
Korisnikov avatar
By Kadmiel
Home boy, ne izlazim mnogo. :P
Ljudi mi nisu najdraza sorta na planeti.

Kada ''izadjem'', to je obicno bioskop ili eventualno neki kafe, klubovi ne.
By loreenche
Kad god se ukaže prilika. Višem volim kućne žurke, što jes jes. Tu pre dođe do poljubaca :lol:
Korisnikov avatar
By mOwbid
cesto, volim da izlazim. neizivljena sam jos uvek. zelena i sveza. jel tako? tako je.
koristim (skoro) svaku priliku.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!