Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2393806#p2393806]Markiza_DeSad napisao:[/url]...sam gurala bratanca na :bicikl:,otimala mu četku za pranje tepiha koju je vukao po betonu a koja je od metala,nosala ga od čike do babe pa do dede,skupljala prosuti smoki sa poda pre nego bi ga strpao u usta,tražila i prala cuclu jedno tristo puta :beba: ,otimala mu delove usisivača, čekiće u šrafcigere iz ruku ,čudila se kad treba da se hrani a nikako usta da mu se nadju-ispostavilo se da mogu da okreću glavu u krug(pun krug) ,ispravljala stepenike za njega,glumila suncobran,magarca,lift i sva ostala prevozna sredstva,jurila sa nošom da mu promenim pelenu ...:iskolacen: i na kraju mi došlo da odvrtim sve osigurače,izvadim i banderu pa nek gura prste u utičnice.
jbt ja sam se umorila citajuci ovo!

danas nisam jos nista uradila jer treba da budem pored telefona a ustala sam ubiboze kasno jer celu noc nisam spavala od vrucine.
Korisnikov avatar
By Markiza
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2396547#p2396547]Hys. napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2393806#p2393806]Markiza_DeSad napisao:[/url]...sam gurala bratanca na :bicikl:,otimala mu četku za pranje tepiha koju je vukao po betonu a koja je od metala,nosala ga od čike do babe pa do dede,skupljala prosuti smoki sa poda pre nego bi ga strpao u usta,tražila i prala cuclu jedno tristo puta :beba: ,otimala mu delove usisivača, čekiće u šrafcigere iz ruku ,čudila se kad treba da se hrani a nikako usta da mu se nadju-ispostavilo se da mogu da okreću glavu u krug(pun krug) ,ispravljala stepenike za njega,glumila suncobran,magarca,lift i sva ostala prevozna sredstva,jurila sa nošom da mu promenim pelenu ...:iskolacen: i na kraju mi došlo da odvrtim sve osigurače,izvadim i banderu pa nek gura prste u utičnice.
jbt ja sam se umorila citajuci ovo!

danas nisam jos nista uradila jer treba da budem pored telefona a ustala sam ubiboze kasno jer celu noc nisam spavala od vrucine.
A što ustaje svakog jutra u 6 i,mada svi spavaju, ide od jednog do drugog podiže prstima kapke i traži da jede :lol:
Šalu na stranu,zamisli kad sve to da radiš na ovoj vrućinštini...svakodnevno. :luda:
Korisnikov avatar
By boo_radley
Igrala fudbal iako mi se nije još oporavilo stopalo i sad me naravno boli. Ako sam ga opet sjebala ima da se upucam. :cut:
Korisnikov avatar
By mOwbid
...videla dva lika koji su se drzali za ruke i setali. :sweet:
Korisnikov avatar
By mega therion
citala knjigu ceo dan i uvece otisla na svirku :D a ispitni rok... da se nosi u 3 lepe... Imam i ja dusu...
Korisnikov avatar
By mOwbid
...bila na faxu, i posle isla da izaberem macku drugarici.
Korisnikov avatar
By mOwbid
...cetvrti put bila da se testiram i opet nikog nije bilo. SUTRA CU IM ZALEPITI KURAC NA VRATA. majkemi
Korisnikov avatar
By Delete
Najzad okoncala agoniju zvanu izbor i kupovina novog automobila. Nikad vise crni, sivi je zakon. :)
Korisnikov avatar
By boo_radley
Konačno kupila miša (za komp, ne za mačke :lol:). :radosnice: I konačno se ošišala. :radosnice:
Korisnikov avatar
By Hys.
^videla sour_cherry i popila sa njom kafu, skroz slucajno :)
Korisnikov avatar
By Hellas
Zapravo sinoc, al' se to nastavilo do jutros :D
...bila na koncertu Cult-a i Ozzy-ja, zatim posle 100 god otisla u KST na Prodigy (tacnije DnB) vece i iskakala se kao nikad do sad :love: Bas dugo se nisam ovako dobro provela.
ako nekoga uopste zanima, sad moze mirno da spava
Korisnikov avatar
By Hellas
shvatila na koliko operacija moram ic' do kraja godine...i da pare nisu problem, para nema. :sigh:
Korisnikov avatar
By gnossi℮nn℮
Radila jutarnju gimnastiku jer sam se ukočila. Sva krckam, pucketam i škripim. Zarđala sam totalno.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Igrala salsu.. :awesome:
I rumbu.. :awesome:
I cha cha cha.. :awesome:
I colitu.. :awesome:
I ruedu.. :awesome:
I merenge.. :awesome:
I latinos.. :awesome:
I sambu.. :awesome:
I bacatu.. :awesome:

Dakle - bila sam na jednoj divnoj plesnoj veceri. :awesome:
By loreenche
ja sam se naigrao svega toga, za ceo život.

Elem, on topic, bejah na bazenu i sad sam u maslinovom ulju.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
^
I jeste. :awesome:
Nisam igrala ono aktivno, zaista dugo.. I sinoc saznah da organizuju kod nas plesno vece. :)
Dobro je sto sam imala dobrog partnera, pa sam mogla i da pohvatam korake.
Korisnikov avatar
By mOwbid
...otisla da kupim sandale i na kraju zavrsila kod sisa i divne sam kupila.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 59
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!