>>> promukao glas
>>> rupica na bradi
>>> rupice na obrazima prilikom osmeha
>>> jutarnja faca nakon umivanja (jer su oči i sam pogled drugačiji nego tokom dana)
>>> tetovaže (rukav, na prstima, iznad guze, unutrašnja strana podlaktice)
>>> pirsing (na bradi, usnama, malo iznad usana, na obrvi)
>>> kad je umazana čokoladom pa ja jadna moram to sve da uklonim poljupcima i jezikom...
ili kad se umaže pa me juri takva da me ljubi
>>> njen pogled kad je napaljena
>>> šaputanje prljavih reči na uhu
>>> mokra kosa, mokra majica
(without bra)
>>> više od jedne minđuše na uhu
>>> crveni karmin
>>> brada od 2-3 dana
>>> žena za volanom nekog džipa ili uopšte u nekom autu koji je čudovište od mašine
>>> kad mi kaže nežnim glasom "ljubavi, baby, srećo" i grubim "mačkooo"
ili način na koji mi izgovara ime
>>> telefonski sex
>>> kad je zagrlim a ona me stegne i još više pripije uz sebe
>>> kad iz čista mira počne da me spopada
>>> kad pocrveni posle nekog mog komplimenta ili gesta
>>> kad grize svoju donju usnu
>>> http://u.to/Zx5CBA" target="_blank ili šljiva na vratu
>>> trenutak kad devojka prekrsti noge
>>> vatanje za dupe
>>> ženski veš i to u crnoj, vatreno crvenoj, narandžastoj, roze boji
>>> kad me požudno gleda a ne sme ništa da uradi jer su ljudi oko nas već samo priđe i šapne: "Razvaliću te večeras"
>>> njen stomačić koji pokušava da sakrije
>>> kad ležim na stomaku a ona dođe i legne preko mene ili ujutru dok još ležimo me zagrli ili mazi po ruci, leđima, kosi; jutarnje maženje
>>> kad mi šalje bezobrazne poruke a ja na času
>>> njen zavodnički ples
>>> kad se nervira i ljuti zbog gluposti (tad mi je još slađa)
>>> ženske lokne
>>> dredovi na muškarcu
>>> naočare za vid lepih okvira
>>> kad priča prljave stvari tokom seksa
>>> kad doživljava orgazam pa na kraju počnu noge ili cela da se trese
>>> kad tokom seksa zna da ne sme da se čuje pa ili diše duboko ili joj držim ruku na ustima ili jede jastuk itd.
>>> povez za oči
>>> lisice
>>> muškarac koji priča francuski
>>> žena koja priča italijanski
>>> muškarac/žena u opuštenoj kombinaciji
>>> negovani nokti
>>> ženski način hoda
>>> prirodnost
>>> ženski vrat, ramena, leđa, usta, noge, obline, guza, stopala, šake, stomak, jooooj sve... (ma u suštini žensko telo je jedna prava kolekcija fetiša)
>>> prodoran pogled
>>> dekolte
>>> šeširi <3
>>> smokey eyes
>>> preplanulo zgodno telo
>>> krupne oči
>>> šarmantnost
>>> žvakanje žvake
>>> baby face
>>> štikle
>>> nežna koža
>>> lep osmeh
>>> glas Allison McAtee; Frank Ocean-a
>>> http://u.to/nsRABA" target="_blank
>>> devojke u spotovima: Brian Cross - Soldier; Jam & Spoon vs. David May & Amfree - Right In The Night 2013; Hampenberg & Alexander Brown - Raise The Roof (feat. Pitbull, Fatman Scoop & Nabiha); Claydee - Mamacita Buena;
>>> Ciara u spotovima za pesme Gimmie Dat, I'm Out, Promise, Like a boy, Work; Nicole Scherzinger – Wet; Beyonce – Diva; Cassie – Paradise
>>> Ciarin nastup, izgled
http://u.to/jLhABA" target="_blank
>>> pesme tipa: Ja Rule - Wonderful ft. R. Kelly, Ashanti; Christina Milian - Dip It Low; En Vogue - Don't Let Go; Ashanti - Only You; 50 Cent - Candy Shop ft. Olivia; Ciara - Like A Boy; Jennifer Lopez – Play; Lloyd - Be The One ft. Trey Songz, Young Jeezy; Christina Milian - When You Look At Me; P. Diddy Feat. Christina Aguilera - Tell Me; Eve - Gangsta Lovin' ft. Alicia Keys; Eve - Let Me Blow Ya Mind ft. Gwen Stefani; Beyonce - Baby Boy ft. Sean Paul; Beyonce - Naughty Girl; Destiny's Child - Lose My Breath; Keri Hilson - Turn My Swag On; Daft Punk - Get Lucky ft. Pharrell Williams; Sean Paul - Got 2 Luv U Ft. Alexis Jordan; Lean Back (instrumental); 50 cent - Window Shopper (instrumental); Mary J Blige - Family Affairs (instrumental); Justin Timberlake - Cry Me A River; Ciara - Goodies ft. Petey Pablo; Craig David - Rise & Fall; Eve – Tambourine; Tom Boxer feat. Antonia – Morena;