Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
imala sam dva extrema. kada sam usla u pubertet mislila sam da sam hip i cool i ultra mega giga, sada posmatrano s' distance shvatam da sam bila konformista i da mi je bas bilo stalo do tudjeg misljenja, da uvek imam para, da imam decka koji takodje ima para, drustvo sa kojim necu biti "seljanka" i izlaziti u svom gradu, vec mozemo da sednemo u kola i odemo u drugi grad.

onda sam imala povredu na nozi i kako sam se gojila sve vise sam shvatala koliko sam bila povrsna i kako nisam ni imala pravo drustvo vec parazite i krpelje.
tako da sam zapala u neku dno fazu da nisam izlazila, kupila 5 duxa i 5 para identicnih farmerki i totalno se istripovala da sam sada bad chick. ono, pusimo u wc-u, eskiviramo nastavu, duvamo i svo klosarstvo.

:doh:
Korisnikov avatar
By bern
suzdržan, zatvoren, inhibiran.
Korisnikov avatar
By Kadmiel
Asocijalan, veoma retko sam izlazio navece, generalno sam se sklanjao ljudima sa puta (i.e. nisam bio kontras po svaku cenu), the freaky geeky nerdy gamer kid...

...i sada sam prilicno isti. >_>
Korisnikov avatar
By acid drop
E, i ja sam jednom zakopala kontrolni. :lol: To je bio moj prvi kec iz matematike.
Samo nije bilo snega, iskopala sam mini raku.

Edit: Ova kobila dobila 4. Ja da sam dobila 4 proglasila bih se za božanstvo. :lol:
Korisnikov avatar
By Darling
Bila sam blesava za primer, imitirala nastavnike pre nego što dođu na čas i nikada im nije bilo jasno zašto celo odeljenje vrišti od smeha kada ulaze u učionicu :lol: Nastavnica iz srpskog je volela da me izvodi na tablu da piskaram, jer sam bila jedan od najboljih učenika, a ja sam se sprdala :lol: Sećam se da smo na jednom času radili uzročno-posledične rečenice, te sam napisala sledeće: Udarila sam muvu tako jako, da joj je ostao otisak šake na obrazu! :lol: Domaći sam čitala iz prazne sveske i takoc :awesome:
Sve su mi košulje bile izbušene zihericama i bedževima, keva je pizdela...baš sam bila divljak, tj. mangupčina, ne baraba :lol: Nisam ni pila, ni pušila, sporski tip, skroz. :hvala:
A, onda me je drmula neka depra... Kasnije sam shvatila da su me ubili hormoni, tj. višak energije i da mi je zapravo trebao seks :eureka:

:lol:
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Hm... I didnt get that puberty thing, tho it was hard to avoid infection...
:alexis:
Korisnikov avatar
By Rakunica
Neverovatno nezainterosovana za sve i svašta...

Što je moja sestra brutalno opisala na sledeći način: tebi da je ležala neka crkotina na sred sobe, ne bi je ni primetila dok ne počne da ti smrdi
:shok:
Korisnikov avatar
By mega therion
paaa, mislila sam da uvek znam vise od drugih... Bila sam povucena, stidljiva, dobar djak, na trenutke depresivna... Od 14-16 sam pokusavala da budem str8... Posle 16 sam se izborila sa tom depresijom... Uvek bila ,, dete za primer'' a 'vamo pijancila sa ortakom pre skole i redovno se svadjala sa direktorom. Cak sam uspela da prikuim potpise skoro svih ucenika, za peticiju protiv djackog dinara... Da, buntovnik, to zaboravih...
Korisnikov avatar
By bern
sjećam se šoka kad sam shvatio da dobijam dlake odrasle osobe. "neeeeeeeeećuuuuuuuuuu!" :lol:
Korisnikov avatar
By ilija f
Uff kakvo je skenjano to vreme bilo. Depresija je bila sastavni deo dana, jaaako sam se bedačio i nervirao i oko najmanjih sitnica, što se sada koliko toliko promenilo. Ponašanje je jaako oscilovalo u svim mogućim domenima. Takođe, alkohol sam jebeno abuseovao, pio sam razna sranja, sad samo kad pomislim na siti votku+hello đus (sve zajedno 150 dinara po osobi za kompletno ukokanje) pripadne mi muka.
Korisnikov avatar
By barni011
nisam se puno promenio, mozda u pogledu zurki, tada sam mnogo bolje podnosio alkohol i provode noc za noc, i ne skidam se vise na zurkama u bokserice

definitvno starim :lol:
By loreenche
Javiću kad zasigurno budem znao da sam iz istog izašao.
Korisnikov avatar
By confused
Posto sam jos uvek u pubertetu (15), mogu samo da opisujem kakav sam sad. Povucen sam i imam jako malo samopouzdanja zato sto sam isfeminiziran tako da me konstantno prate komentari kao sto su: ,,pederu jedan'' i tako slicno. Od malena pa sve do sada moje samopouzdanje je zbog toga opadalo. :(
Inace, odlican sam djak. Ne sa svim peticama ali provlacim se nekako. Hvala bogu sto imam finu visinu i ''tezinu'' pa me nece jos i za to zajebavati...
Volim da citam knjige gledam americke serije i da budem uglavnom zatvoren zato sto sam konstantno ismevan. :seronjo: Ne pijem, ne pusim, niti se drogiram, ali mi je jako zao zato sto nemam nijednog pravog prijatelja kome bih mogao sve da kazem.
Od odredjenih osoba iz mog ''drustva'' se klanjam zato sto me stalno ismevaju i to iako nisam priznao moju sex. orijentaciju. A jos sam i zaljubljive prirode! :mazi: ali naravno, privlace me samo 100% str8-eri tako da se ne usudjujem da im ista priznam jer bih odmah mogao da se ''ubijem'' Cim se odljubim od jednog, dodje drugi i tako je to poslednjih 5-6 godina... Samo bih zeleo da nadjem nekog iskrenog prijatelja makar i preko ovog foruma sa kime bih mogao da popricam o svakoj temi n plaseci se da ce svima da isprica...

VEOMA JE TESKO BITI GAY U OVOJ SRBIJI :upomoc: :seronjo:
Korisnikov avatar
By icecream
Uuu evo kraja pubertete i promena se vidi :)
bejah debeo, sad sam se prepolovio
napaljenko
cesto apatican, tuzan, besan na sebe i svet
jako emotivan, i sad sam naravno, ali sam naucio da uzivam u tome
party animal
ali i samotnjak, prosto mi je i sad potrebno dosta vremena samo za sebe da izbistrim sve u glavi
naivcina i lakomislen...
uf ima jos ali ne pada mi na pamet
uu da kad sam bio mali zafrkavan sam zbog mase tela ili ti sto sam debeo, a onda je postalo zanimljivije vikati zamnom pederu :facepalm:
jest bilo tesko ali prezivelo se, sad me ti idiJoti ne gledaju a i ja mrzim kad prolazim kraj njih
najbitnije je da sam sad sebe zavoleo :cvet:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Maštala sam i čitala o Japanu, Kini, Indiji, Burmi, Tajlandu, a bila zakucana u provinciji. Jedva sam čekala da počnem da studiram, da živim odvojeno od roditelja. Mnogo sam izlazila, družila se, putovala po Srbiji na svirke, festivale, koncerte, žurke. A ne, čekaj, to je već starije teenage doba, daklem adolescencija.

A u pubertetu sam pikala basket i čitala Gospodara Prstenova, Hermana Hesea :lol: i Poa. Vozila MTB, nosila široke pantalone i trudila se da budem cool :lol:

Sestra mi je tada još studirala engleski, sećam se da sam joj bila ćapila Finnegans Wake i mislila: 'BOŽE koliko je moja sestra pametna kad OVO razume' :lol:

Slušala sam Tricky, Portishead i Massive Attack i volela sam da gledam X files
Korisnikov avatar
By Miss Marple
bila sam mnogo opustenija i slobodnija
nisam se uopste cimala oko nekih stvari kao sad
bilo mi je potrebno samo 'leba i igara

:)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!