- 08 Jul 2012, 08:13
imala sam dva extrema. kada sam usla u pubertet mislila sam da sam hip i cool i ultra mega giga, sada posmatrano s' distance shvatam da sam bila konformista i da mi je bas bilo stalo do tudjeg misljenja, da uvek imam para, da imam decka koji takodje ima para, drustvo sa kojim necu biti "seljanka" i izlaziti u svom gradu, vec mozemo da sednemo u kola i odemo u drugi grad.
onda sam imala povredu na nozi i kako sam se gojila sve vise sam shvatala koliko sam bila povrsna i kako nisam ni imala pravo drustvo vec parazite i krpelje.
tako da sam zapala u neku dno fazu da nisam izlazila, kupila 5 duxa i 5 para identicnih farmerki i totalno se istripovala da sam sada bad chick. ono, pusimo u wc-u, eskiviramo nastavu, duvamo i svo klosarstvo.
onda sam imala povredu na nozi i kako sam se gojila sve vise sam shvatala koliko sam bila povrsna i kako nisam ni imala pravo drustvo vec parazite i krpelje.
tako da sam zapala u neku dno fazu da nisam izlazila, kupila 5 duxa i 5 para identicnih farmerki i totalno se istripovala da sam sada bad chick. ono, pusimo u wc-u, eskiviramo nastavu, duvamo i svo klosarstvo.