Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
shopping - iznerviram se posle treće radnje, uđem u četvrtu i kupim prvu stvar koja mi se bar imalo sviđa :shrug:
- Ljude koji bazaju ulicom u japankama. :ozbiljan:

Okay, vruće, ali obzirom da su na sve strane otvorene, manje-više tanjušnih đonova koje god su marke, prva asocijacija su mi glibava stopala. Stopala mi se gade i kad su čista, a kamo li kad su prljava. Mada ima i bisera koji uveče izađu u kafe sa japankama i još nose farmerice. Jeb'o ih otac. :shamar:

- Kokice. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By bern
seriju "lud, zbunjen, normalan". 1% stvari mi je tamo smiješno, i to samo zbog glavnog glumca.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2405209#p2405209]Sixto napisao:[/url]Pivo, vino, rakija... brrrr.... cigarete, hipster naocari, starkke i plitke i duboke, pena partiji, dzenane i dzenaze po folkotekama i satro klubovima, peglane kose, blajhane kose, stikle od pedalj i po...

Za pocetak.
Nemoj mi starke! Bar ne kratke. :( Recimo da manje-vise jedino njih nosim. :lol:

Inace, plazma.. mozda?
Korisnikov avatar
By Madonna
svašta sam pisao ovde pre brisanja postova iz teme :placko:
Korisnikov avatar
By Madonna
još slika! JOŠ!!! :klikće na link:
Korisnikov avatar
By Mia123
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2405210#p2405210]EnMademoiselle napisao:[/url]shopping - iznerviram se posle treće radnje, uđem u četvrtu i kupim prvu stvar koja mi se bar imalo sviđa :shrug:

Da, šoping. Kad se dogovorim sa drugaricama da šopingujemo meni uvek kao nešto iskrsne i dođem taman na vreme za postšopingnu kaficu, ono tumaranje od radnje do radnje i detaljno komentarisanje svakog postojećeg artikla me užasava. Odem sama i u dve radnje kupim sve što mi treba u najkraćem mogućem roku.
By Kragi
prase i ostali sisari na raznju :lol:
Pecenje, to cuveno pecenje koje svi zeljno iscekujemo na svadbama, slavama i sl okupljanjima.
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Posto mahom ne volimo shoping, onda isti ne spada u ovu temu, ne? :)
Korisnikov avatar
By Darling
Gle, ova...došla posle sto godina i odma' pametuje! :P
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!