Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Kod mene, postoji neka sekta, gde su svi nasmejani, raspolozeni, nema duvana, alkohola, zdrav zivot se propagira i pozitivna energija ....
Tako bar kazu. Sad, ako je tako, nemam ama bas nista protiv, vec naprotiv, trab da se sire (ako su takvi, kako kazu). Narod ispreda sve i bogami bas svasta, tako da i ovo, vako napisano, zvuci neverovatno ....

Ostalo navedeno, nezanima me i nisam imao dodirnih tacaka !
Korisnikov avatar
By acid drop
Moja baba tvrdi da joj je kvrga na prstu splasnula zato što je tri puta kucnula prstom, tj. kvrgom o zadnji deo nadgrobne ploče.

Takođe, kad je neko nevreme, grad itd. mama i baba su ubeđene da će se ono povući kada bace nož ispred kuće. (Ustvari iza kuće, u dvorištu, kontam da ih blam da ih neko vidi ispred šta rade. :lol: )
Skoro svi u mojoj užoj porodici veruju u crnu maĐiju, vještice i te stvari.

Ako se setim još nečega, dopisaću. Volim i ja slovensku mitologiju i srpska narodna verovanja. :)
Korisnikov avatar
By Tungi
Ja sam nož jedino za vrata stavljao protiv noćnih posetilaca :nunchake:
Korisnikov avatar
By erkondisn
evo malo djevojackih briga :lol:

uglavnom, da bi djevojka saznala ocel' se te godine udati, potrebno je uoci nove godine pokucati na kokosinjac... ako se prvi oglasi kokot, onda se udaje zagarantirano, a ako se oglasi kokos onda nece...

mozda vrijedi i za nas pederke :kosa:

takodjer, djevojka noc uoci nekog sveca (pitaj boga vise kojeg) ne smije vecerati vec pojesti 3 zrna psenice i popiti casu vode. nakon toga zaspati ispod ljestava i u snu ce joj se pojaviti onaj koji joj je sudjen :lol:

imam toga jos negdje u podsvijesti samo ne mogu se sjetiti
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!