Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Herald
Svrsio sam u snu, malo pre nego sto sam se probudio. Bio sam na crncu, jahao ga s ledja "na krkache". Nije crnac vise latino. On je isao napred, igrao i pevao, kad ono... :lol:

Pevao je ovo, veoma lici na tu pesmu :lol: http://youtu.be/GP3Exc5tCtc?t=32s" target="_blank
Korisnikov avatar
By mOwbid
celavog lika. :sigh:
nisam ga sanjala vec godinu dana. bas sam blah...
joj taj osecaj...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Neke sekta-ultra religijske momente, inkvizicija, priča sa Isusom i te stvari... prosipao sam neke rime iz Biblije navodno. Srećom, probudio me brat u sred sna, kada su krenule mračnije scene.

Probudio sam se mokar, dal' od sna ili vrućine... pre će biti prvo, jer spavam samo u gaćama, ne pokrivam se ni sa čim i nisam se znojio prethodnih noći.
Korisnikov avatar
By bern
moj mozak: "vikend je. hajde da sanjaš BIVŠEG". taj dio preskačem, iako je značenjski zanimljiv.

pored sna u kojem se sve odvija, sve je nekako imalo književnu podlogu. povremeno se pojavljuje jedna knjiga, ili makar narator. povezano je sa snom (ne znam kako).

dok se neki djelovi mog sna ponavljaju, povremeno se odvija radnja u kjnizi. bliski istok, trgovci, zapisi, nepoznate riječi.

san vrhinac doživljava u zoru, a tad slijedi i rasplet knjige, koji ja ne shvatam. nekako postajem i lik u knjizi i shvatam da je dešifrovana jedna od "drevnih" riječi, ali ne povezujem smisao. budim se kad mi neka ženska osoba kaže:

"kako ne shvataš, šta će gluvoj i slijepoj osobi - čigra?"

:retard:
Korisnikov avatar
By Hellas
Morbidno...:ozbiljan:
Velikog psa, rase Doga arlekino (beli sa crnim tufnama), kako sedi na sred ulice (zapravo u desnoj kolovoznoj traci) i automobili koji stoje pored i cekaju zeleno na semaforu. Ja stojim na prelazu i gledam u tog psa, dok niko drugi ne obraca paznju, kao da ga ne vide ili im je to normalno. Vidim da je pas zapravo mrtav, jer ima osusene krvi oko ociju i ispod njega, ali je u sedecem polozaju. Zatim automobili krecu i ja pretrcavam ulicu da ga sklonim, ali on je odjednom raskomadan te moram skupiti delove rastrkane po ulici. Pojavljuju se neki ljudi koje poznajem i pomazu mi u tome. Jedini deo koji sam sklonila sa ulice bila je njegova glava, ravno isecena sa vratom od ostatka kicme i tela. Tu glavu sam odnela do kontejnera gde su bili i ostali skupljeni delovi. Tu se zarsava san, koliko se secam. :wtf:
Korisnikov avatar
By mOwbid
^ kul :klap:
Imala sam slican san. redovno isto sanjala.
Korisnikov avatar
By Hellas
:lol:
Meni je ovo prvi put. Jesi izvukla neku poruku iz toga?
Korisnikov avatar
By mOwbid
pa...da. :shrug:
samo sto sam ja tako druga skupljala.koji je sedeo u kolima, pa stajao na vratima itd...i usput me sve vreme gledao.
Korisnikov avatar
By Hellas
Ja jos nish nisam skontala :lol:

Pokusavam da shvatim i zasto u pra navrata sanjam kako mi neka zenska osoba pokazuje u pravcu muskog medjunozja sa komentarom "jesi videla kako mu je dobar kais, i snala". Gledam u kais i pokusvam da vidim kakva je snala, ali mi odsjaj smeta i ne mogu razaznati. Postrejtah :lol:
Korisnikov avatar
By mOwbid
no nikad nisam uspela da ga sastavim. Ni drugi oko mene...
On se obesio kad smo imali 11godina.
Kontam da je poruka______
Korisnikov avatar
By mOwbid
evo malopre, da imam dve bebe, ali jako cudne. Kao da su gumene a zive. I nekako dizu glave i keze se kad me vide. Ili nisu bile moje, samo sam ih cuvala :hmm:
Korisnikov avatar
By mikeli
Uglavnom ujutru se nemogu setiti sna...
a kad zapamtim, odma gledam tumac snova, i nista mi nije jasno !!!!

sanjao sinoc obrane kukuruze, a nisu jos zreli ... nema bas neko tumacenje, direkt, mada sam sa komsijom komentarisao prethodni dan, kako je suva zemlja i puca ....

inace, kad sanjam nesto, obicno mi je besika puna i oce da explodira, pa se jedva suzdrzim do klonje ,,,,
Korisnikov avatar
By Mia123
Kako sam na očajnom dejtu, a agoniju trpim da ne bih uvredila devojku sa kojoj sam izašla i nakon poput večnosti duge kafe, konačno dobijam priliku da uteknem, kad se teleportujem kod nje u stan(ista devojka drugačijeg lika) i čekam je da idemo na novi dejt. :iskolacen:
Korisnikov avatar
By Kadmiel
Prosle noci sam sanjao da popunjavam neke formulare, ne mogu da se setim za sta tacno bese, either way - wtf :S...
Korisnikov avatar
By mOwbid
da mi je neki lik dao 300 dolara jer mi je usao u cipalama u stan :neznam:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
žabu neku, rasplakane drugarice, brata termita koji mi sve pojede

i taj brat je bio kod mene evo do sad i sve pojeo naravno stoka
Korisnikov avatar
By mOwbid
nju. kako je bila kod mene, sve kul i onda ona odjednom postala aligator, mali 10cm. i trebala sam da je cuvam, samo sto su se pojavili i drugi i nisam vise znala koja je ona. :ozbiljan:
  • 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!