Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Ovako...ja sam strejt, barem do sada nisam osećala privlačnost prema ženama. Slučajno sam naletela na ovaj forum i pročitala par tema na ovom podforumu. Do sada nisam upoznala nijednu lez ili bi curu (barem koliko je meni poznato) i moram da priznam da sam nekim stvarima baš prijatno iznenađena. Prvo je otvorenost da se neke stvari iznesu javno (čime se inače rizikuje da najintimnije stvari iz nečijeg života budu izvrgnute ruglu i budu pogrešno shvaćene), to nisam sretala kod strejt devojaka, uglavnom jedno misle, drugo rade, treće kuckaju na forumu. Ako je otvorenost jedna od odlika lez cura (nadam se da ne generališem previše) onda je to jako lepo za videti i čuti, odnosno pročitati. Druga stvar koja mi je pala u oko je potpuno drugačija percepcija odnosa u vezi, seksu, međuljudskim odnosima, koje nisam nailazila u vezama između muškarca i žene. E ta druga stvar me je i nagnala da ovo pišem.
Ja sam recimo udata. To „recimo“ znači da živim sa muškarcem sa kojim imam bebu ali je to daleko od onoga što ja zamišljam da je brak. A razlog je njegova percepcija braka. I žena. Totalno odsustvo razumevanja (i moje psihe i tela), pažnje, normalne konverzacije, poštovanja i što je najvažnije nežnosti. Čitajući ovde koliko je curama bitan taj aspekt i koliko inače polažu pažnju na neku hemiju koja treba da postoji između partnera, naročito na početku veze, i koliko se trude da to isnesu do kraja, počinjem da se pitam nismo li mi strejt žene u velikom gubitku.
Nešto ne verujem da je žena gruba prema drugoj ženi fizički. Ni da se ne obazire na njena osećanja, ni da je vređa i komentariše njen izgled negativno ili je upoređuje sa drugima, bivšima ili nekima sa kojima je želela da bude a nije. Ni da odbija seks rečima: pa gledam te svaki dan, naravno da me više ne uzbuđuješ toliko. Ili da ne želi da je pipne jer se ugojila (u mom slučaju u toku trudnoće).
Da ne ispadne uvredljivo ali nisam naišla na muškarca koji nije sirovina, grub i površan. Od nečega što se zove privrženost udaljen svetlosnim godinama. Možda će ovo da mi bolje pojasne biseksualke, koja je razlika između veze i seksa sa ženama i muškarcima?
Jesam li ja pogrešno rođena kao strejt? Da li bi našla to što meni kao ženi treba u vezi sa drugom ženom? Koliko ste ispunjene u tim vezama?
Ili sam ja jednostavno lepak za budale (u ovom slučaju muške budale)?
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Rosenrot,

u iacekivanju biseksualne zene koja ce ti odgovoriti na tvoja pitanja,

ne mogu a da se ne osvrnem na cinjenicu da je ,,Jesam li ja pogrešno rođena kao strejt? '' pitanje koje me je zaista uveselilo. :)
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Oh draga RoseRed, dobrodošla na forum :lizalica:

Meni prosto dođe da se zapitam, kad pročitam ovaj tvoj tekst - Nismo li mi gay muškarci u velikom gubitku, pored takvih leza kakve si opisala? :lol:

Ja ću kao bata, svoje mišljenje da ostavim za malo kasnije :)

Welcome again :dancingfever:
Korisnikov avatar
By Blady
Kao sto si i sama rekla; ne treba generalizovati.
E sada sasvim je moguce da si bi-curious, cim si zapazila takve stvari kod zena, a cini mi se da ti se i dopadaju neke osobine.
No, mozda i gresim.

Sto se tvojih pitanja tice, bolje bi ti bilo da dozvolis da budes to sto jesi, za pocetak, jer je totalno nebitno da li si bi, str, ili lez..

Toliko za sada od mene :sesir:
I dobrodosla :)
Korisnikov avatar
By deran
ja sam da upitam kako se to slućajno naleće na LGBT forum... :shmi:
Korisnikov avatar
By Herald
To sto ti ne prija model muskaraca na koje si nailazila i odnos koji tvoj muz ima prema tebi moze znaciti da si lezbo samo ako ti prija seks sa zenom. I sto si pravila dete sa njim ako ti ne odgovara? :pegla:
ja nisam biseksualna žena pa se nadam da zbog toga nećeš uzeti ovo što hoću da ti kažem zdravo za gotovo
da li osećaš seksualnu privlačnost ili si samo očajna zbog malteretiranja u tom ''braku'' pa osećaš emotivnu privlačnost jer tražiš utehu, spas i slično?
otvorenost je, po meni, osnovni preduslov za dobru vezu.
lez i bi devojke su u startu otpadak društva (kao i ostali pripadnici lgbt zajednice) tako da ne robuju nekim socijalnim normama i ustaljenim ''pravilima'' ponašanja i šablonima, po kojima se sve odvija u velikoj većini života strejt ljudi, pa to može biti jedan od razloga otvorenosti l/g devojaka, iako pravim s tobom ovde ogromnu generalizaciju
to kako muškarac doživljava ženu je jako opširna tema i problem o kom ja ne znam dovoljno, ali znam da je stanje loše a procenat strejt žena koje su toga svesne I ODBIJAJU TAKVO TRETIRANJE je mizeran.
i sve to je moguće zapaziti i pokrenuti promenu i bez preispitivanja sopstvene seksualnosti. ne kažem da je to loše, ali mi deluje malo nezrelo (ne i nemoguće)

a sledeće:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2398458#p2398458]RoseRed napisao:[/url]
Nešto ne verujem da je žena gruba prema drugoj ženi fizički. Ni da se ne obazire na njena osećanja, ni da je vređa i komentariše njen izgled negativno ili je upoređuje sa drugima, bivšima ili nekima sa kojima je želela da bude a nije. Ni da odbija seks rečima: pa gledam te svaki dan, naravno da me više ne uzbuđuješ toliko. Ili da ne želi da je pipne jer se ugojila (u mom slučaju u toku trudnoće).
Da ne ispadne uvredljivo ali nisam naišla na muškarca koji nije sirovina, grub i površan. Od nečega što se zove privrženost udaljen svetlosnim godinama.
je zabluda kao planina. doći će već neko sa iskustvom da ti objasni i zašto.

ako jesi strejt, nisi pogrešno rođena kao strejt. pogrešnog muškarca si odabrala.
Korisnikov avatar
By Blady
Madonjara je lepo objasnio :love:

POsebno onaj deo za tretiranje :*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2398475#p2398475]MDNA napisao:[/url]

a sledeće:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2398458#p2398458]RoseRed napisao:[/url]
Da ne ispadne uvredljivo ali nisam naišla na muškarca koji nije sirovina, grub i površan. Od nečega što se zove privrženost udaljen svetlosnim godinama.
Apsolutno. Žene umeju biti marva bezrepa, još kako.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2398475#p2398475]MDNA napisao:[/url]ja nisam biseksualna žena pa se nadam da zbog toga nećeš uzeti ovo što hoću da ti kažem zdravo za gotovo
da li osećaš seksualnu privlačnost ili si samo očajna zbog malteretiranja u tom ''braku'' pa osećaš emotivnu privlačnost jer tražiš utehu, spas i slično?
lez i bi devojke su u startu otpadak društva (kao i ostali pripadnici lgbt zajednice) tako da ne robuju nekim socijalnim normama i ustaljenim ''pravilima'' ponašanja i šablonima, po kojima se sve odvija u velikoj većini života strejt ljudi, pa to može biti jedan od razloga otvorenosti l/g devojaka, iako pravim s tobom ovde ogromnu generalizaciju
to kako muškarac doživljava ženu je jako opširna tema i problem o kom ja ne znam dovoljno, ali znam da je stanje loše a procenat strejt žena koje su toga svesne I ODBIJAJU TAKVO TRETIRANJE je mizeran.
i sve to je moguće zapaziti i pokrenuti promenu i bez preispitivanja sopstvene seksualnosti. ne kažem da je to loše, ali mi deluje malo nezrelo (ne i nemoguće)

a sledeće:

ako jesi strejt, nisi pogrešno rođena kao strejt. pogrešnog muškarca si odabrala.
odlično si me shvatila...emotivna privlačnost je najbolji opis toga što sam želela da kažem.
znam mnogo žena koje to isto, plus seks traže u vezama sa drugim muškarcima, koji su verovatno prema svojim ženama takvi a prema ljubavnicama kao nešto bolji ali se sve na kraju svede na isto. meni doduše švaleracija nikad nije bila opcija niti me to privlači da radim, čak i ne maštam o drugima kad sam sa nekim u vezi.
ja se kobajagi bunim, ali sve ima svoje granice pa i moja izdržljivost. da sam ovo recimo pisala ili pričala nekim strejt curama dobila bi sledeći odgovor (kao što sam ga i dobijala): probaj da pričaš sa njim...nađi ljubavnika...trpi...
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2398473#p2398473]RoseRed napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2398469#p2398469]deran napisao:[/url]ja sam da upitam kako se to slućajno naleće na LGBT forum... :shmi:
tražila sam anestetik koji se stavlja na kožu pre tetoviranja a ispade da ga koriste kao lubrikant ili tako nešto :tange:

svima hvala na dobrodošlici :)
Lol, ja bi voleo link za ovo! :lol:

OT: dobrodosla!
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2398491#p2398491]RoseRed napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2398475#p2398475]MDNA napisao:[/url]ja nisam biseksualna žena pa se nadam da zbog toga nećeš uzeti ovo što hoću da ti kažem zdravo za gotovo

a sledeće:

odlično si me shvatila...emotivna privlačnost je najbolji opis toga što sam želela da kažem.
znam mnogo žena koje to isto, plus seks traže u vezama sa drugim muškarcima, koji su verovatno prema svojim ženama takvi a prema ljubavnicama kao nešto bolji ali se sve na kraju svede na isto. meni doduše švaleracija nikad nije bila opcija niti me to privlači da radim, čak i ne maštam o drugima kad sam sa nekim u vezi.
ja se kobajagi bunim, ali sve ima svoje granice pa i moja izdržljivost. da sam ovo recimo pisala ili pričala nekim strejt curama dobila bi sledeći odgovor (kao što sam ga i dobijala): probaj da pričaš sa njim...nađi ljubavnika...trpi...
Mnda je musko. :lol:
Korisnikov avatar
By Madonna
pa dobro šta, ne ljutim se, nigde ne piše da jesam :D
smeta mi samo kad neke debilčine poput taurusa misle da će nekog poniziti ako ga oslove u ženskom rodu, jer eto biti žena je poniženje :facepalm:
ja sam sebe do nedavno smatrao za strejt muškarca, ali sam odjednom shvatio da sam cijeli život, seks smatrao za nešto nasilno, seks je za mene bio uglavnom "iživljavanje" nad ženama način da sam sebi dokažem kolika sam "muškarčina", jer sam bježao od svoje prave prirode. Na kraju je postalo jasno da sam cijeli život istinski volio samo muškarce, čistom neizvještačenom ljubalju.
pre svega dobrodoshla na forum :)

definitivno nisi pogresno rodjena strejt...nego si mozda sa pogresnim muskarcem :)
i generalno mi delujes kao da si razocarana u muski svet..sto nije razlog da se okrenes ka zenama...pravi razlog treba da bude privlacnost...a ti si rekla da se to kod tebe do sada nije desilo :)

edit: vi ocigledno imate nerazreshene probleme..tako da biste to morali da resite...vash odnos nikako nije bzvz...imate dete...tako da se vise ne radi samo o vama dvoma...ako ne ide...bolje da se razidjete
Vidi se da nisi upoznala nijednog pedera.. :smug:

Salu na stranu, nezadovoljstvo izborom i vezama sa muskarcima ne znaci ni izdaleka da si gej. Tebi ne treba zena na osnovu onoga sto sam procitao nego muskarac koji te moze razumeti onako kako ti hoces, tj. koji odgovara vise tvojoj slici kakav odnos izmedju vas dvoje bi trebao biti.

Po mom nekom iskustvu, ako si ti upoznavala samo "muskarce sirovine, grube i povrsne", to je obicno tvoja krivica, da ne odem predaleko i kazem da je u pitanju podsvesna zelja. Najbolju stvar koju mozes uciniti u ovom trenutku je da preispitas sebe (sto vec radis), svog muza, vas odnos, tvoje i njegove zelje, tj. sta zelis i cega si spremna ili nisi spremna da se odreknes. Pokusaj da promenis svoj odnos do muza i da se ne plasis da zahtevas neke stvari, pa vidi kakvu ces reakciju dobiti.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Ja sam bila u vezi sa muškarcem tri i po godine. I normalno da je prestao da me uzbuđuje kad sam ga viđala svaki dan. Plus se ugojio, a da nije ni bio trudan.

:lol:

Šala na stranu, baš si naletela na sirovinu. :shrug:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2398491#p2398491]RoseRed napisao:[/url]
puno str8 zena ima potcenjeno misljenje o sebi i o zenskom rodu uopste, same sebe diskriminisu, sto je verovatno posledica prejakog partijarhalnog drustva u proslosti. ti ocigledno nisi jedna od njih i svaka ti cast na snazi. takvih stvari nema kod lezbejki jer su jelte obe zene, nema tu "glavnog" pola.

ja bih ti rekao da ne slusas drugarice vec sebe, iz postova se vidi da si pametna i individualna tako da ti ne treba neko ko ce ti pricati "trpi" vec neko ko ce te bodriti uz "bori se za sebe jer vredis".

edit: jos jedan savet, nemoj da se druzis sa nama pederima, zaljubices se u zabranjeno voce :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!