Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Koliko ste zadovoljni životom?

1 - potpuno sam ne zadovoljna/an i nesretan/na
8
9%
2
7
8%
3
6
7%
4
8
9%
5
7
8%
6
7
8%
7
20
22%
8
16
18%
9
6
7%
10 - potpuno sam zadovoljna/an i sretan/na
6
7%
Korisnikov avatar
By switchon1234
LittleRed, to znači da si dala ocenu 6-7? Nešto računam da od 10 oduzmem 5 oblasti sa kojom si nezadovoljna, dodam 1-2 sa kojom si manje više zadovoljna, onda bi to bilo...? ;)
Korisnikov avatar
By LittleRed
Originally posted by Freya
LittleRed, to znači da si dala ocenu 6-7? Nešto računam da od 10 oduzmem 5 oblasti sa kojom si nezadovoljna, dodam 1-2 sa kojom si manje više zadovoljna, onda bi to bilo...? ;)
pa, glasala sam dok sam bila na poslu, a tada moje nezadovoljstvo dostize maksimum i u stanju sam da sagledam samo mracnu stranu pa u zelji da budem sto realisticnija kliknuh 3
ali sada, kada sam kod kuce sa njom, zivot deluje mnogo prijatnije i mislim da zavredjuje mnogo visu ocenu, posebno zato sto ta sfera ima prevagu nad svim ostalim...
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Wh1t3 Tra$h
2- ili 1+
Dvojka je subjektivna ocena.
Jedino shto me drzi jeste unutrashnja energija koja mi pomaze da zadrzim optimizam, iskren osmeh, ideje i mir.
Kisha nece zauvek padati, a posle kishe dolazi Sunce.

Lepo receno..

..

POred onoga gore sto sam napisao (da ako ostvarim neke planove penjem se na 8 ;) - e pa, ostvarih te planove, no - zivot uvek ima nacin da te syebe)

..

Tak' da mi se svidja sta si napisao gore, al bih ipak sebi sada dao ... ..7 (i dalje)

..

Prestace i ta kisa, jbg.
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
10 bodova bih podelila ovako>
veza - 3 moguca boda
zdravlje i porodica - 2 moguca boda
prijatelji - 2 moguca boda
novac - 1 moguci bod
karijera - 2 moguca boda

Od toga ja imam:
veza - sva 3
zdravlje i porodica - 1, 5 bod (nije mi zdravlje nesto bas blistavo)
prijatelji - 1, 5 (ovi sto imam su ok, ali volela bih da sam malo drustvenija, da lakse sklapam prijateljstva, imam veci krug ljudi oko sebe)
novac - 0,5 (stvarno moze mnogo bolje, ali u odnosu na ono kako je bilo kad sam odrastala - nije los,e bice bolje valjda)
karijera - 2 boda (samo nek nastavi da mi ide kao do sada, cak i ako bude 20% losije, nego sto je sad - opet je super)

To mu ga dodje nekih 8,5. A 8,5 se zaokruzuje na 9, znaci glasala bih za 9, kad bih moglada glasam (nemam opcije na anketama, ne znam zasto).
Korisnikov avatar
By Manon
9

iako postoje neki trnuci nezadovoljstva, generalno sam veoma zadovoljna i spokojna. :sunce:
By Çâðê_DUP
Zadovoljna sam sto sam 3 jalove godine u Kragujevcu iskoristila na najkreativniji moguci nacin. Napisala sam gomilu knjiga, od kojih mnoge pretenduju na stampanje. Radujem se sto sam shvatila da mi nije potreban niko da bih bila zadovoljna, jer imam svoj mali (ne tako mali) abazur pod koga se mogu skloniti i uzivati u svetovima koje stvaram.

Sigurna sam da cu, ne tako naivni sanjar, postici jos mnogo toga u svom zivotu. I stoga mi je svaki novi dan zadovoljstvo, jer ja sam iznutra mahom spokojna, ma kakvi zidovi bili oko mene. Njih je uvek lako srusiti, okreciti, doterati, ponovo sazidati. Materija se oblikuje, promenljiva je, takve stvari su promenljive i stoga u meni ne izazivaju preteranu draz ili suprotnost istoj. No, moj um je slobodan, i to je najbitnije, jer mir (koji je uvek skopcan sa cvrsto definisanim ciljem u zivotu) najteze je dostici.
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Freya

7 kao izraz verovanja u bolje.

Trenutno imam dosta razloga da budem sjebana (sto i jesam nekim danima) i da se osecam ispod 50%. To je zato sto vidim da ne vredi zavrsiti fakultet na vreme sa dobrim prosekom, ne vredi truditi se oko posla kada svugde rade (rodbinske, politicke, ortacke) vezice, ne vrede ti ideje ako nemas kapital i pozadinu.

Ali ima stvari koje cine da se pored svega ovog osecam pobednikom:
U raznim teskim situacijama sve se bolje slazem sa devojkom i njenom mamom sa kojom zivimo, vise upoznajem sebe, zdravlje mi je, kao i mojih bliznjih OK, bolje igram sah, bolje kuvam i stoti put iznova podizem svoju nadu u bolje iz pepela.

Lepo je pročitati da sam nekad nekom značila. :)
Korisnikov avatar
By Elena
10 ... ne zato što imam neki idealan život nego sam po prirodi takva da se brzo priviknem i uživam u tome što imam.
Korisnikov avatar
By Torry
5-ca

da ne bude ono da sam skroz nezadovoljna, imam da jedem da pijem, gde da spavam, sta da obucem, jer neki ni to nemaju, kad pogledas sta se sve desava

ali dosta toga ima u cemu sam neispunjena tako da kad okrenem, nit tamo nit ovamo

al ko ce meni ugoditi..
Korisnikov avatar
By Marvin
Ide od 4 do 8...
8 nije prešlo nikad, a nije ni ispod 4 palo (zbog optimizma i vere u bolje sutra, sad kad se osvrnem bilo je perioda i za slabu dvojku)

Trenutno je 5.
optimizam, optimizam, optimizam :zen:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Nikad nisam u potpunosti zadovoljna. :doh:
Za sad je ocena 6-ica, jedini parni broj koji volim. :D
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Nikad nisam u potpunosti zadovoljna. :doh:
Za sad je ocena 6-ica, jedini parni broj koji volim. :D
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by ... AINSI SOIT - JE ...

ja sam vrlo skroman
i
zadovoljan sam onim sto trenutno imam

kada pogledam neke druge ljude oko sebe
ne mogu da ne pomislim da sam mnogo mnogo srecan

ipak

dajem sebi

8
sa tendencijom ka
9

8+
Misljenja sam da
GOOD THINGS HAPPEN TO GOOD BOYS

Zadnje 4 godine ... svaka je sve bolja od prethodne...
Trenutno ne postoji nista sto bih mogao da pozelim...
Dakle
10+

Life is Good!
Korisnikov avatar
By Mage
Po prvi put u životu imam nadu i nešto za šta se borim. I to je nešto :)

7 ili 8
Korisnikov avatar
By walt333
10 - potpuno sam zadovoljna/an i sretan/na :dancingfever:
Korisnikov avatar
By dharmox
Bio bih zadovoljniji da imam više para i vremena za putovanja na egzotične lokacije.
Zdruge pak strane, policija me odbranila na Prajdu, pa sam srećan!

Ne znam koju bih ocenu dao...uvek može bolje.
Korisnikov avatar
By Hlebezabla
10 - potpuno sam zadovoljna/an i sretan/na

apsolutno!!!!!!

pu pu pu da se ne ureknem :pop:
By dukkehjem
9.
i to sigurno 9,7 ili 9,8

sredio sam se, radim na sebi itd.
cak sam trenutnu samocu prihvatio i dovoljan sam sebi.

nezadovoljan sam samo zbog stanja drustva, ali i to ce se srediti...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!