- 21 Jun 2012, 14:30
danas nisam jos nista uradila jer treba da budem pored telefona a ustala sam ubiboze kasno jer celu noc nisam spavala od vrucine.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2393806#p2393806]Markiza_DeSad napisao:[/url]...sam gurala bratanca na ,otimala mu četku za pranje tepiha koju je vukao po betonu a koja je od metala,nosala ga od čike do babe pa do dede,skupljala prosuti smoki sa poda pre nego bi ga strpao u usta,tražila i prala cuclu jedno tristo puta ,otimala mu delove usisivača, čekiće u šrafcigere iz ruku ,čudila se kad treba da se hrani a nikako usta da mu se nadju-ispostavilo se da mogu da okreću glavu u krug(pun krug) ,ispravljala stepenike za njega,glumila suncobran,magarca,lift i sva ostala prevozna sredstva,jurila sa nošom da mu promenim pelenu ... i na kraju mi došlo da odvrtim sve osigurače,izvadim i banderu pa nek gura prste u utičnice.jbt ja sam se umorila citajuci ovo!
danas nisam jos nista uradila jer treba da budem pored telefona a ustala sam ubiboze kasno jer celu noc nisam spavala od vrucine.