Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By ganjarolla
tvoja slika me podsjeti kako su prije ručno radili plakate za kina, divno

napokon sređujemo galeriju 20 godina nakon što je stara popljačkana i zapaljena

:jankovicka: :bih:

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By ganjarolla
Oooo Dante, ne znam kad sam nešto erotičnije vidio na internetu ovih svih godina. Moja baka je bila zadnja iz bosanske loze bošnjaka koja je bila tetovirana, još se i stidila tetovaže.
Za mene su naša stara EuroAzijska plemena i njihovi običaji jednaki Aboriđinima iz Sjeverne Amerike i njihovoj kulturi, i srce mi se slama svaki put kad neki kripto komunisti vrijeđaju naše narodne običaje EuroAzijskih predaka i stavljaju kreacije od one Vivian Westwood kao nešto ultra urbano moderno.
Moje srce se slama što ne mogu kupit nigde stare obleke kakve su mi nosali dedeki, da moram mislit da će neki moron iz EU da mi ih šije po kupljenoj licenci od nekog državnog aparatičeka za par godina a da ću ja ko predak morat to kupovat od tuđina.
Još jednom, preseksi, i ljudi božiji, odite si kupit nešto naše napokon, ne dozvolite fašistima da nam unište narodne običaje koji se prejebeno cool i sexy, ako vam treba ideja kradite od svojih plemena da ne nestanu ideje pa da ih od birokratskih propalih država kupuje neki kvazi umjetnički ološ sa zapada

no da

Slika
Korisnikov avatar
By Mars
Zamanta mi se u glavi od gledanja
Korisnikov avatar
By ganjarolla
E hvala, ja vam te slike u orginalu ljepim po gradu da ih ljudi skidaju pa kad ih sve skinu, kad obiđem onda radim nove.

evo neke nove, može uz objašnjenja? evo

malopre se vraćam od zubara i dva slatka momčića hodaju iza mene i ne znaju tu ulicu gdje je koja lokva i potrčim ja i okrenem se da ih upozorim al bilo je kasno

Slika

svako malo se neko utopi pod Starim mostom, nema nikakvo upozorenje za slabije kupače a Neretva guta ljude, ovdje isto ima izraz kad nekom želiš zlo, dabogda te kukom po Neretvi tražili
-

neki dan sam vidio hologramskog goluba, više o hologramima >>
http://www.youtube.com/watch?v=82W3XYs4 ... r_embedded" target="_blank

Slika

-

hutchison efekt
http://www.youtube.com/watch?v=xeUgDJc6 ... r_embedded" target="_blank
Slika

-

za ovo vidit 'coning' na youtubeu

Slika

--

Slika

--

orgonon, + volim tu kate bush, ima pjesmu gotovo o svemu, kao što i ja pokušavam slikama pokrit sve teme

Slika

-

Slika

Slika
Slika

ova je starija, neki dan sam skonto da je povezana sa Nibiru om

Slika
Korisnikov avatar
By ganjarolla
:D počeo sam ofrlje radit na damuru i male su im rezolucije, prvim jer nisam znao da se može podešavat, samo mi je bilo --- ide nova faza brzo šta je ovo, aha, crtaj .. pa nema veće rezolucije, isprintaj si je! slika je digitalna

tnx za lajk,

ovo mi je 4 legalni strit art, a za par dana nadam se ide peti

Slika
Korisnikov avatar
By antibiotic
'ajde da i ja nesto svoje da postavim, poslednji rad; akril i eding na platnu 200x300 cm.

Slika

Slika mi i dalje ne deluje dovrseno, malo vise graficki nego slikarski.

@ganjarolla sta bi ti dalje radio kada bih ti dao na doradu?
Korisnikov avatar
By Alejandro
Bogami, ako ste ovo zaista vi naslikali/nacrtali, upravo ste pridobili moje simpatije!

Svaka cast svima, odusevljen sam! :grouphug:
Korisnikov avatar
By Hys.
^bas lepo :)

cime si radila? i kapiram, nije iz glave nego si po uzoru na fotku?
Korisnikov avatar
By mOwbid
hvala. samo olovke koristila 10B-3H.
i jeste, gledala sam neku sliku. :)
Korisnikov avatar
By ganjarolla
@ antibiotic

slika ti je predobra!!! :discofever:

odlična igra linijama prema pozadini, vjerujem da si zadovoljan no kako znam i sam svoje sumnje evo jedino što mi je palo na pamet je ton plave

možda bi sa plavim crtama nešto napravio ili samo neka podebljanja boje za još jednu zadnju iluziju prostora u pozadini, čini mi se da bi mi to bilo samo još par poteza

inače još jednom, ekstra rad

@ mowbid, radiš ti ulične grafite?

e, 2 dana rada, Banja Luka prošle sedmice

Slika

i s druge strane

Slika
Korisnikov avatar
By ganjarolla
Prijavi se na neki street art festival, mislim da će bit dovoljno samo da pokažeš crteže da budu oduševljeni.
Korisnikov avatar
By ganjarolla
Hm, evo vako ti je krenulo kod mene, tata mi je kipar, ( a onda i oba brata umjetnici ), odrastao sam u umjetničkoj okolini obaju roditelja, i roditelja 1 i roditelja 2. Moja mama se slaže sa uvođenjem tih termina za manju diskriminaciju.
Onda mi je baš u izbjeglištvu u osnovnoj školi bilo dosadno pa smo frend iz razreda i ja počeli radit karikature nastavnika i drugih učenika i ubacivali bi ih u oglasne ploče i to je bila zezancija mjesecima. Onda sam u srednju prešao u Veterinarsku iz koje su me manje više odma izbacili zbog crteža u tekama i knjigama. Nakon tog sam mislio promjenit svijet studirajuć arheologiju al nije išlo, jedine knjige koje sam čitao u knjižnici su bile o ezoteriji. Nije mi bilo stalo do kamenih artefakata iz paleolitika. Tako da sam već s 18 od kad sam i gay out počeo raditi prvo manje radove, 5x5 cm, slatkaste stilizirane oblike. Do sad, do tog crteža koji ako pitaš ja povezujem sa grafikama Goye i Bruegela. Neki opis stvarnosti sa tekstom. Ova dva jesu zvučna imena no to meni ne znači ništa u akademskom smislu, smatram se jednako dobrim za uz bok. Ostale inspiracije su anarhizam, frankfurtska škola dijalektike, Freud, i svi drugi koji su nastojali promjeniti svijet ili barem natjerati da se pogleda u ogledalo.
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 50
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!