Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
"Ne znam koliko ste upućeni, ali Beograd nastanjuje mnogo poznatih ličnosti belosvetskog kalibra. Imamo nekoliko stotina Ceca, par desetina Jeca, barem desetak Madona (Madonna), poneku Britni Spirs (Britney Spears) i Kristinu Agileru (Christina Aguilera), no, ispliva tu i Maja Nikolić."

Pominjem se u textu :smug:

Nisam razumeo babinu izreku :nerd:
Korisnikov avatar
By V25
Ti si naša forumaška Christina, ove po "Pleasure-u" su kopije :)
Korisnikov avatar
By bern
mene viktorovi tekstovi baš oraspolože nekim "pederskim" humorom :D ne znam samo koliko je usputno ovoliko upotrebaljavati riječ "tetka", ispašće da je viktor na istoj razini sa onima koji pričaju o "karakternim osobinama".

iznenadim se iznova kad čujem šta ima na "esradi" i "gay krugovima".
Korisnikov avatar
By V25
Morao sam malo da čačnem temu zlih tetki, obožavam ih :)
By Ulix
Probaj da se prodaš Kuriru ili Pressu. Ovako i oni pišu o pederima.

(A onaj momenat sa Keri Bredšo je slutim neki zametak autoironije?)
Korisnikov avatar
By V25
Hoćeš da kažeš da sam rekao nešto neistinito? :)
By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2394635#p2394635]Viktor Vilotijević napisao:[/url]Hoćeš da kažeš da sam rekao nešto neistinito? :)
Hoću da kažem da ovim pomažeš perpetuiranje stereotipa o pederima i među pederima. Mislim da je sasvim legitimno pisati o tim stereotipima, ali uz neki minimum kritičnosti prema njima.

I stvarno da se čovek zapita gde ti upoznaješ sve te ljude? Kao da živimo u različitim univerzumima. :wtf:
No sasvim je moguće da ja kao jedna od tetaka iz vojvođanske provincije nemam dovoljno razvijenu sposobnost prepoznavanja ovih urbanih fenomena o kojima pišeš. :kosa:
Korisnikov avatar
By V25
Evo šta imam da kažem u svoju "korist". Kako sam outovan već nekih 7 godina, neizbežno je bilo boraviti i sa ljudima o kojima sam pisao, biti zajeban od strane istih, gledati ih kako se menjaju i pretvaraju u neka nadmena, u njihovim očima superiorna bića, ničim izazvano. Što se provincije tiče, ona je u ovom tekstu a i generalno, najmanji problem. No, činjenica je da klinci koji dođu iz drugih mesta počnu da se ponašaju u najmanju ruku "čudno". Ja ne vidim sa druge strane nikakav prestiž u tome što je neko iz Beograda, ili što u njemu živi. Ja npr. više volim Vrbas i Suboticu nego Beograd, i mnogo se prijatnije tamo osećam. Svojevremeno je i meni bio nickname Beograđanin18, te znam da postoji mogućnost da se pojedini ostrve na mene da kudim nešto što sam i sam propagirao, ali ko god me poznaje zna da ne da mi nije bitno što sam BeograDŽanin, nego jedva čekam da kidnem odavde.
By Ulix
Baš me zanima zašto je neizbežno bilo boraviti sa ljudima koji ti smetaju, ali to je sad nepotreban off. Ja u životu imam jedan princip, a to je da se sklanjam od ljudi koji me nerviraju, ako je to ikako moguće.

Sa druge strane, bilo bi zanimljivije videti ZAŠTO neko bira da se ponaša na takav način? Ima li alternative tom obrascu ponašanja? Koje su njegove mane, koje prednosti? Meni se čini da je to samo jedan način da čovek pripada nečemu što je radikalno drugačije od onoga sa čim je odrastao. I jedan način da se odbraniš od odbacivanja tako što ćeš biti napadač. Možda glup način, ali ipak način. Meni bi tako nešto bilo zanimljivo da pročitam. Ili da odrediš neku ekološku nišu za vrstu Tetka hysterica na gej sceni. Čime se hrani i šta nju lovi. :lol:

Bilo šta što bi otišlo dalje od pukog opisivanja jednog ponašanja koje je već stigmatizovano od strane glupih strejtera i autohomofoba.
Korisnikov avatar
By V25
Ali Tetka hysterica!!! Fenomenalno. Elem, bio sam okružen takvim ljudima dok nisam naučio bolje da se "snalazim" i bolje procenjujem ljude. Sada je to već nemoguće da mi se dogodi.
By Ulix
Poklanjam ti autorska prava. :lol: :sesir:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
prosto nisam ciljna grupa za ove vrste tekstova. ali, Viktore, ja ti zelim mnogo usavrsavanja pracenog uspehom.
Korisnikov avatar
By V25
Borim se za broj reči :) Šalim se. Nekako mislim da sam suštinu rekao i da smo svi, imali ih u bližoj ili daljoj okolini, osetili "čari" zlih tetaka. Mislim da je i u str8 svetu isto, ali valjda kako smo zgusnuti u par klubova, svi se znamo, pa proradi palanački duh.
Korisnikov avatar
By taurus
osh iskreno?

kakva ti je dikcija?Mozda probas da budes voditelj,simpa si i to....

"Elem, “zla tetka” će u vašem prisustvu uvek pokušavati da izigrava Keri Bredšo"

mislim da nisi tetka a ni zao,treceg se bojim (skeri-keri)
Korisnikov avatar
By V25
Nisam aludirao na sebe :)
Korisnikov avatar
By taurus
Stil se gradi vremenom ali neka osnovna pravila moras da znas,npr Ako u naslovu nije precizirano o cemu ces konkretno pisati{sto obicno i nije ,naslov treba da privuce) onda topic s.,odnosno prva recenica mora da sadrzi sushtinu teksta tj da se konkretizuje o cemu ce se pisati....ima jos puno toga..:)...
Korisnikov avatar
By taurus
Posto nisi sujetan,evo jos jedan savet.
"drage moje i dragi moji' se obicno izbegava
Ovo su uveli renomirani kolumnisti kako bi se priblizili citaocima,odnosno svi su svesni popularnosti kolumniste,te im se on obraca tako kako bi pokazao da je ispred slave koje je svestan tu ipak zbog njih i da su ustvari oni kljuc te popularnosti.Ako to koristi neko ko tek pocinje,malo je degutantno.....ali i pored ovoga ima jos puno toga...rad,rad i samo rad ;)
Korisnikov avatar
By V25
Hvala na savetima :) Mislio sam da sam dovoljno obrazložio u uvodu. Što se "drage moje i dragi moji" tiče, to sam
napisao jer sam pravio dugu pauzu, ni zbog kakve slave (pošto, avaj, nis slavan).
Korisnikov avatar
By taurus
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2395095#p2395095]Viktor Vilotijević napisao:[/url]Hvala na savetima :) Mislio sam da sam dovoljno obrazložio u uvodu. Što se "drage moje i dragi moji" tiče, to sam
napisao jer sam pravio dugu pauzu, ni zbog kakve slave (pošto, avaj, nis slavan).
Ipak nisi shvatio....ok,da razlozimo:
Dragi moji

Moji-tipa svi vi koji citate moje textove,svi vi koji chitate textove Viktora Vilotijevica,ti si svestan svoje slave,odnosno ljudi koji prate tvoj rad,ti znas da te prati odredjena grupacija konstantno.
Da li si siguran u to?Ako jesi svaka cast.

Dragi- opet,svi vi koji citate moje textove,pratite moj rad zato sto ga postujete zato ga i pratite.Ja pisem zbog vas,I zato i postojim.Medju nama postoji konekcija zato ste mi dragi.....jasnije sad?

Opasna je pisana rec,jako pipavo :) oprez...upravo ovo "dragi moji" moze da odbije.....a tebi je cilj da te ljudi prate, tvoj rad......nabacao sada,ali poenta je negde tu ;)
Korisnikov avatar
By V25
Ali nisu ovo moji počeci. Imao sam nekoliko blog pokušaja, jedan još uvek održavam, ali za ovih par godina svakako da imam "redovnu" publiku. Pa nek ih je 10,15,20 ali prate moje pisanije. Toliko znam :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!