Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Tungi
I nisu svi tipični predstavnici svog znaka. MDNA je, po mom mišljenu, najmanje lav. :)
Korisnikov avatar
By bas bleu
pa i ja sam lav pa sam lovely and goregous and moist and fluffy and pink :durenje:
Korisnikov avatar
By scout_finch
ma ne kazem da nisu divni, samo da iz nekog razloga ljudi koji mi ne legnu cim ih upoznam po pravilu budu lavovi. to nije zato sto nisu divni, verovatno je do mene.
jedina osoba koja je meni divna a da je lav je moja baba goga.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2393215#p2393215]alexandermagic napisao:[/url]To kako neki od vas doživljavaju Lavove, ja doživljavam muške Ovnove. Hoće on da je glavni, pa bog.

Možeš misliti.
mogu, jer su me dupli ovnovi bili uvalili u strašnu bedu i čemer. Tako, ja volim lavove, jer su privrženi ako znaš kako, a ovnove ne volim.
Plus su mi otac i majka ovnovi (a jako sam različit od njih).
Korisnikov avatar
By Mia123
Joj, meni su najbolji drug i drugarica iz detinjstva lavovi i umeju da budu nepodnošljivi u svom bukvalizmu i stalnoj potrebi da se brane od nepostojećih napadača u nedostatku smisla za humor. Ali su baš mice kad umeš sa njima. :sweet:
Korisnikov avatar
By scout_finch
e bas to, nikako sala na njihov racun. cak iako su inace duhoviti.
Korisnikov avatar
By Mia123
Objektivno :lol:, mislim da smo mi bikovi zlatni barem dok nas neko baš ne nagazi pa pređe naš neuobičajeno visok prag tolerancije.
Korisnikov avatar
By Madonna
slažem se, jer ako te ja poštujem i ne podjebavam te nećeš ni ti mene. OR ELSE!
Korisnikov avatar
By scout_finch
nisam znala da si lav. eto, znaci da sam upoznala lava koji je delovao jako :sweet: da sam pomislila da si rak ili tako nesto.
Korisnikov avatar
By scout_finch
i da ne bude da samo pricam sta mi ne odgovara, po pravilu su mi device uvek potaman, a strelcevi su mi :cool:. i naravno drugi bikovi. :D
Korisnikov avatar
By Madonna
a pa blizu raka sam :)
a ono se odnosi na ljude uopšte
Korisnikov avatar
By Synesthesia
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2392571#p2392571]Herald napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2392379#p2392379]Herald napisao:[/url]Sinestezija je rodjen devetog mesecevog dana - Satan day!

STRELAC 18 decembar - 18 januar

za 12-18.06.2012

Ljubav: Isuviše flerta i avanture mogu očekivati Strelčevi. Oni Strelčevi koji su prekinuli vezu ove nedelje mogu da očekuju pomirenje sa partnerom/kom. Oni Strelčevi koji su se svađali prošle nedelje, upravo ova nedelja im je izuzetno dobra i mogu da očekuju smirivanje i poboljšanje.

Posao: Na polju posla isto možete očekivati veoma jednu dinamičnu nedelju. Ova nedelja vam je više da služite drugima nego da imate neku korist za sebe. U svakom slučaju na finasijskom planu će dolaziti do blagog poboljšanja.

Zdravlje: Odlično.

link
Jesam li ja Jarac ili Strelac? I kakvu funkciju ima taj mesečev dan? I isto tako, koji mi je podznak?
Ovo je sve tako konfuzno... od sajta do sajta različito... piskara ko kako hoće....
:placko:
By alexandermagic
Astrodienst je najprecizniji što se tiče izrade karte, ne i tumačenja. Da te sad ne upućujem na sajtove Vedske astrologije koja je donekle drugačija od zapadnjačke, ali vrlo precizna sa mnoštvom remedijalnih mjera. Ukoliko postoji potreba za njima, jasno.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Hvala.

Ah, Vedska astrologija... još mesec dana do termina.... (zakazanog još pre tri meseca! jbt, al čovek ima gužvu... astro-hohštapler :sigh: )
Korisnikov avatar
By Synesthesia
thnx. Pronaćiću ih... nekako mi se javlja da te treba poslušati ovaj put. :awesome:
Ali ako i kod njih moram da čekam na termin, još naredna 3-4 meseca, za iste pare... :shok: :sigh: ...
By alexandermagic
Čekanje na bilo koga od njih se isplati. I neće te ostaviti u nedoumici, dobit ćeš odgovor na svako postavljeno pitanje bez uvijanja, bio on loš ili dobar. Petrović je malo nezgodan u nastupu, ali je to samo privid, Žiža je slatka i vrcava i zna i 'gdje đavo spava', a Petković k'o i svaki tipični Lav. :D
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Hmmm... to mi se sviđa.
Očekujem da mi se ne dogodi ista scena kao prošli put...
Moi: ...dobro, a posao?
KuvaniMajmun: Menjaćeš tek posle 24. nekog-tamo, i idi samo na 100% sigurno. Ništa na obećanja i nikako kod malog privatnika. (:krezavi:) Najbolje bi ti išlo samozapošljavanje.
Moi: Dobro, a koja sfera, šta? Do kad?
KuvaniMajmun: Eee, ako ćeš to tako detaljno, to da doplatiš još 100 eura...

....kada sam demonstrativno napustio prostoriju.
:alexis:

Đa mi se Žiži i Petrović :awesome:
Korisnikov avatar
By Madonna
ye

(hteo sam da u postu bude samo ye ali ne može manje od 5 karaktera)
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 72
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!