Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Au bas sam nedavno imala jedan start.
Da nisam bila janapi, verovatno bih :roll: al posto jesam :lol: cak sam i odgovorila.. a glasio je;
Mogle bi ponovo da odemo do wc-a, ali da se malo ljubimo :drama:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
^
:krezavi:

totalni off

ali sad i kad bih naletela na osobu sa IQ-om kifle, ako se lepo ljubi, ja bih bila sa njom.. bar 3 dana.. :lol:
ali ozbiljno, ne pamtim kad sam se zadnji put ljubila sa nekim da se STVARNO dobro ljubi.. a to mi je jedan od glavnih kriterijuma..
Korisnikov avatar
By Blady
^ to je zato sto se nisi ljubila sa mnom :smug:

:lol:
Korisnikov avatar
By Hellas
^ Doziveh ovo, al' se sjajno ljubila i pomutila mi mozak :wundy:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2384756#p2384756]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]totalni off

ali sad i kad bih naletela na osobu sa IQ-om kifle, ako se lepo ljubi, ja bih bila sa njom.. bar 3 dana.. :lol:
ali ozbiljno, ne pamtim kad sam se zadnji put ljubila sa nekim da se STVARNO dobro ljubi.. a to mi je jedan od glavnih kriterijuma..
Zato Sanja, mozda su te dosta mladjane djevojke nedovoljno iskusne... :shmi:
Korisnikov avatar
By Blady
Matora u telu decaka :smeh:

Prekini Sanja, mamis me da spamujem opet na forumu, a treba u teretanu da idem :teg:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
mami mami da me ooooomami :dancing:

:lol: necemo, dobre smo sad :D

ont

"a ti si bila sa ... ? ne seri i ja!" (sa odusevljenim tonom) :doh:
Korisnikov avatar
By Hys.
To sto se tice ljubljenja - od ljudi sa kojima sam bila u vezi ja sam bila zadovoljna samo kako se dve osobe ljube, ostalima sam morala da objasnim sta i kako -nije mene blam da to uradim- i posle su bili super. Valjda ne poklanjaju svi ljudi dovoljno paznje ljubljenju, i ne razmisljaju da je to /bar meni/ zapravo svojevrstan seks.
Ja mogu da se ljubim satima <3 Nezno, pratece, vodece, sinhrono, lagano, bez daha, blago, sa distancom....:cvetduga:
Korisnikov avatar
By Miss Marple
Ne bih volela da cujem ribolovacke price.
Ne zanima me ko je sa kim bio, gledam u buducnost, ne u proslost.
By gnossienne1g
Da nije autovana sestri/bratu. To na osnovu iskustva. Stvarno mi je zaparalo uši. Naravno da je to bio jedan jedini sastanak sa tom osobom. Ne samo zbog toga, ali ovo mi je bilo na vrhu.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Ja uvek želim da čujem sve što ima da se čuje. :alexis:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2399133#p2399133]acid drop napisao:[/url]Da sluša rep.
Zakaj? Evo ja slušam rep između ostalog, a baš sam fino devojče. :D

ot:
Da krene da priča i zapitkuje o nekim previše ličnim stvarima, bivšima ili da joj se odgovori svode na smeh i da/ne/možda/ne znam.
Ako ima lep glas neka priča bilo šta, slušaću je ovako :love: jer sam paćenik kome je lep glas > lepe reči.
Korisnikov avatar
By acid drop
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2399233#p2399233]EnMademoiselle napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2399133#p2399133]acid drop napisao:[/url]Da sluša rep.
Zakaj? Evo ja slušam rep između ostalog, a baš sam fino devojče. :D
Indeed fino devojče. :D

Ma ne znam, nemam ja ništa protiv toga, ali baš svaka devojka koja mi se svidi sluša rep. :doh: A ja ne slušam i ne kapiram ga. :D

Ne volim sve što vole mladi! :drama:
Korisnikov avatar
By Hys.
e - da - bilo bi mi odbojno da ne voli da jede. Da je od onih, kako ih onomad edi marfi nazva - salad types.
Korisnikov avatar
By Madonna
jao ja bih to tako voleo!! salad tipovi i disciplinovani tipovi da mi pomognu da i ja postanem kao oni :sigh:
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 32
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!