Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2390200#p2390200]Glasnik napisao:[/url]Ovaj dan je bio sranje.+1
Od početka do kraja.
Homofobija ubija.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2390041#p2390041]Hys. napisao:[/url]Samo dve strane a meni izgleda kao da je dvestai kurcu fala zavrsih sada!
Nije-mi-jasno
Subota, 09. 06. 2012. 11:21h
neregistrovan korisnik
Sve se cini samo da se njima udovolji. Zasto?
Huntsman
Subota, 09. 06. 2012. 16:04h
neregistrovan korisnik
@marko-nis : Zakon takodje daje mogucnost da se manifestacije visokog rizika zabrane.Zbog cega ova nije zabranjena?Pametnije je te pare uloziti u nesto drugo,nego u obezbedjivanje 100-ak ljudi,koji su se skupili sa svih strana,a smatram da su ponajmanje iz Splita.
Bojan
Subota, 09. 06. 2012. 13:28h
neregistrovan korisnik
@Nije-mi-jasno : Zato sto su dobro placeni za to.
dddd
Subota, 09. 06. 2012. 15:30h
neregistrovan korisnik
Nemam ništa lično protiv homoseksualaca ali zamislite da se sad svi levoruki udruže i počnu da paradiraju.Neka se oni slobodno vole nije me briga ali neka to ostave kod svoje kuće
Misko
Subota, 09. 06. 2012. 15:39h
neregistrovan korisnik
Rusi su jedini uradili pravu stvar
Tolerantan
Subota, 09. 06. 2012. 16:07h
neregistrovan korisnik
Iz svega ovog proistice da kada gej populacija seta ulicama i "slavi" to se zove parada, a kada svi mi koji smo heteroseksualnog opredeljenja tj. normalni, hocemo da izadjemo i slavimo, to se u principu zovu "demonstracije", ovaj Balkan je stvarno smesna stvar, nas vise niko ne uzima za ozbiljno...
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2390462#p2390462]gnossienne napisao:[/url]Nije-mi-jasno
Subota, 09. 06. 2012. 11:21h
neregistrovan korisnik
Sve se cini samo da se njima udovolji. Zasto?
Huntsman
Subota, 09. 06. 2012. 16:04h
neregistrovan korisnik
@marko-nis : Zakon takodje daje mogucnost da se manifestacije visokog rizika zabrane.Zbog cega ova nije zabranjena?Pametnije je te pare uloziti u nesto drugo,nego u obezbedjivanje 100-ak ljudi,koji su se skupili sa svih strana,a smatram da su ponajmanje iz Splita.
Bojan
Subota, 09. 06. 2012. 13:28h
neregistrovan korisnik
@Nije-mi-jasno : Zato sto su dobro placeni za to.
dddd
Subota, 09. 06. 2012. 15:30h
neregistrovan korisnik
Nemam ništa lično protiv homoseksualaca ali zamislite da se sad svi levoruki udruže i počnu da paradiraju.Neka se oni slobodno vole nije me briga ali neka to ostave kod svoje kuće
Misko
Subota, 09. 06. 2012. 15:39h
neregistrovan korisnik
Rusi su jedini uradili pravu stvar
Tolerantan
Subota, 09. 06. 2012. 16:07h
neregistrovan korisnik
Iz svega ovog proistice da kada gej populacija seta ulicama i "slavi" to se zove parada, a kada svi mi koji smo heteroseksualnog opredeljenja tj. normalni, hocemo da izadjemo i slavimo, to se u principu zovu "demonstracije", ovaj Balkan je stvarno smesna stvar, nas vise niko ne uzima za ozbiljno...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!