Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Madonna
:LOL:
pa kolikoi sam ja razumeo pitaće buduće
Korisnikov avatar
By gnossienne
hahaha
Mislila sam na buduće (MDNA je dobro shvatio), a bivšima bolje da se ne obraćam... Pogotovo sa tako nekim pitanjem. Pretpostavljam odgovor:"MOJA HUDA SUDBINA!" klep! tu-tu-tu-tu...
Korisnikov avatar
By Madonna
sviđa mi se ova korisnica
gnossie, jesi se upisala u leksikon već? :novinar:
Korisnikov avatar
By gnossienne
MDNA, posebno mi je drago što ti to kažeš.
Nisam, kompletan forum je moj leksikon.
By Glasnik
Nisam nikad ''odradio'' (? :retard: ) ceo proces zavođenja. Barem ne svesno.

Kad krenem s tom namerom, sav se spetljam i sam sebi izgledam kao totalni šeprtlja što me blokira i onda se povučem kako bih se spasio blama.

To me možda diskvalifikuje u davanju odgovora na ovu temu. :giggle:
Korisnikov avatar
By gnossienne
Ne uopšte. Tako mislim.
Ne volim da se svakom sviđam.
Prija mi kad je to neko ko mi se dopada.
By Kragi
Trenerka, patike i bele carape :smeh:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
I JA SE PITAM

sebe nikad ne bih zavela, a kako zavedem druge je.............. ne znam. misterija
ili bolje tragikomedija

edit:
SETILA SAM SE
serviram dobar alkohol, napijemo se i onda im se ljubi koliko i meni, a znaju da se dobro ljubim i eto.
Korisnikov avatar
By Neutron
Moji aduti? AHAHAHAHAHAHAHAHA. Nema ih.
Korisnikov avatar
By designer
Hah... uglavnom mene zavode... a i u tome sam nespretan. Jednom mi se desilo da me jaako zgodan tip muvao u jednom caffe-u u LO (verovali ili ne), a ja sam bio u fazonu šta bulji ovaj kreten! Sve vreme sam ga gledao popreko, da bih posle pola sata, 45 min. provalio da me muva! :P I taman kad sam krenuo da mu uzvraćam normalnim pogledima, on je ustao i pogledao me "e sad se jebi sam" pogledom! Grrrrrr! Bilo mi došlo da udaram glavom o sto! Tip je bio baš dobar!
I tako... ako neko želi da me muva, neka mi to kaže, jer ja sam to neću ukapirati :P
Korisnikov avatar
By Anhedonie
guzni poluprofil

srysly, evo ne znam boga mi

a i ako sam znao onda sam zaboravio jer nisam radio nista slicno zavodjenju godinama (bukvalno :lol: )
By Sixto
"Ja se tebe dopadam, a ti mene"!?

Uvek pali! :lol:
Korisnikov avatar
By Madonna
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2593662#p2593662]designer napisao:[/url]Hah... uglavnom mene zavode... a i u tome sam nespretan. Jednom mi se desilo da me jaako zgodan tip muvao u jednom caffe-u u LO (verovali ili ne), a ja sam bio u fazonu šta bulji ovaj kreten! Sve vreme sam ga gledao popreko, da bih posle pola sata, 45 min. provalio da me muva! :P I taman kad sam krenuo da mu uzvraćam normalnim pogledima, on je ustao i pogledao me "e sad se jebi sam" pogledom! Grrrrrr! Bilo mi došlo da udaram glavom o sto! Tip je bio baš dobar!
I tako... ako neko želi da me muva, neka mi to kaže, jer ja sam to neću ukapirati :P
:P
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!