Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Kragi
Originally posted by Atinaa

Ne zavodim niti znam kako se to radi :kafa:
Uvek mene osvajaju :)
:up:

u principu ja vec pola sata razmisljam o adutima i nesto mi ne ide :smeh: vise verujem u sveopsti utisak i nekako mi ne ide u glavu to da se sad neko padne na moje oci, lupam. :neznam: sa druge strane imam jako veliki problem da se 'identifikujem' sa necijim tipom, narocito kada je fizicki izgled u pitanju i uvek bezim od onih kojima se dopadam (na tako 'povrsan' nacin) :D
secam se da sam pre par godina, kada sam imao profil na romeu, blokirao tipa koji je napisao da trazi crnog momka, sa crnim ocima, visine 180+ :smeh: valjda mi je jako bitno sta ce se nekome dopasti kod mene, pa jos ako izvuce neki nefizicki adut iz mene :love:
Korisnikov avatar
By Blady
Nalupam nekoga i mirna sam.
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
^ jesi ti to omasila temu? :lol:

ont. kapiram da to covek moze da sazna samo ako mu neko drugi kaze, a meni i ako su rekli - ne secam se :kesa:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Birthday_girl

^ jesi ti to omasila temu? :lol:

ont. kapiram da to covek moze da sazna samo ako mu neko drugi kaze, a meni i ako su rekli - ne secam se :kesa:
Nisam ja nista omasila, to je moj adut
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Devojke ti cesto kazu "Je l ti to toljaga u levom dzepu ili si samo srecna sto me vidis?", kad ono, ovo prvo? :smeh:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by IriS

^ to je neki serijski ubica, u nekoj bolesnoj knjizi što sam čitala, koristio da bi omamio svoje žrtve, pa ih je posle seckao dok su se budile :uplasen:
rohipnol-famous date rape drug :yes:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Birthday_girl

Devojke ti cesto kazu "Je l ti to toljaga u levom dzepu ili si samo srecna sto me vidis?", kad ono, ovo prvo? :smeh:
Oni postovi su pisani, kada ja nisam bila prisebna :psiholog:
ONT: ne znam sta mi je adut.
Korisnikov avatar
By Tuznipetarpan
Duhovit, opusten... a od fizickih mislim da su guza i noge :piski:
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Imam patentirani zavodnicki pogled "Slogirana krava N. 5". Nikad ne omane.
:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By Galadriel
Imam dva metra i mogu da iscepam še'set met'ra drva za po' minuta. :misici: :lukavi:

:waldorf:
Korisnikov avatar
By bern
just being me, i guess. mada nije da nešto zavodim :roll:
Korisnikov avatar
By Chutzpah
Prirodna sam, ne foliram se, cak i kada sam nesigurna. Recimo to.. I trudim se da budem originalna
Nikad to unapred ne znam, ponekad mogu da pretpostavim, ali obično prvo procenim situaciju pa vidim šta taj neko koga zavodim smatra mojim adutom, a onda igram na tu kartu kako bih dobio šta hoću (u ovom slučaju, seks); često adut bude izgled, nekad pamet, nekad smisao za humor, ponekad posao kojim se bavim (ali kada je za nekog to adut, za mene je to obično znak da odustanem, jer je meni to bljak). A nekad se ispostavi da su aduti nešto što nisam ni uzimao u razmatranje pre toga.

Sve u svemu, važnije mi je da prepoznam šta je u datoj situaciji adut i da ga onda iskoristim. :)
Sto se teme tice ....

ako igram na adute ukljucm mozak i zavodjenje shvatim kao projekat hm ... pali 100% ali po pravilu mene ta osoba ne interesuje i posle kada dobijem to sto sam hteo niti znam sta cu s njima niti znam kako da ih se otarasim.

ali

kada se meni noeko zaista svidja (sto se desi svake prestupne godine) pa mi se zaveze stomak pa se sav nesto spetljam tada ne pomaze frontalni korteks , tada su neke druge karte u igri i potpuno sam nesposoban za "zavodjenje"
Korisnikov avatar
By gnossienne
^Tako nekako. Kad dominira razum sve mi je lako, ali kad me limbički uzme pod svoje mogu samo da gledam kako pravim gluposti. Sreća pa nije često.
A aduti... Pa ne znam, nemam nešto što posebno odredim kao sredstvo da dođem do cilja. Više je stvar prilike. Zapravo i ne znam šta ih je konkretno privuklo. Sledeći put ću da pitam.
Korisnikov avatar
By bern
"poštovana bivša, hvala vam na uslugama. cijenimo što ste sa nama podijelili vaše trenutke. da li biste na kraju bili voljni popuniti kratak upitnik o tome šta vas ve privuklo k nama?

YES NO"
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!