Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By .L O S T
ni najmanje, kad to zaista mislim.

,islim da se u tom izvini ogleda necija velicina:obraz:
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by Wh1t3 Tra$h
Meni kao svakom lavu (zodiac ftw) je jako teshko da izustim tu rech.

Kada vidim da sam zajebao stvar, radije cu nekim gestom pokazati da mi je stalo do pomilovanja.
Kao mali kada bih chuo "a sada se izvini teti/chiki" popio bih silne batine jer nikada nisam hteo da kazem: izvinite.

Za tango je potrebno dvoje, kao i za svako sranje u socijalnim odnosima. Tako da se necu izvinuti posle svadje iz principa.
Iskrenost FTW :)

:kiss:

U mom iskustvu makar, ljudi su previshe tvrdoglavi da bi videli gde su greshili, a i ja sam takav :)

I ochekujem da je izvinjenje obostrano, jer do sada nisam nikada iz chista mira nekoga povredio, uvek postoji neshto iza toga. Tako da je bitno da se i ja izvinim za svoje greshke a i druga osoba za svoje.

Mislim da ignorisanjem tudjih greshaka zarad nekog odnosa stavljam sebe u inferiorni polozhaj.
Korisnikov avatar
By m..
kad nekoga slucajno zgazim ili udareim, ja se izvinim.
Kad skontam da sam nesto zabrljala, ja se izvinim.
Kad skontam da u sustini nisam uradila nista pogresno, ali da je to sto sam uradila ipak povredilo nekog, ja kazem izvini.
Kad neko nesto zabrlja, ja mu na to skrenem paznju.
Kada me neko povredi, iako zapravo to nije uradio namerno i iz zle namere, ja kazem, razgovaram, i ocekujem izvinjenje.
Kad mi neko namerno uradi nesto nazao, ja ga odjebem.

Anyway, mogu da se izvinjavam zbog svojih pogresnih postupaka, zbog stvari koje uradim pa udare u neciju iracionalnu zicu i povrede ih, i mogu da empatisem, saslusam, razumem, i ispravim stvar ako je potrebno, pozeljno, neophodno ili ako ce se neko zbog toga osecati bolje.
Ono zbog cega nemam nameru nikome da se izvinjavam, pravdam ili prilagodjavam su moj karakter, stavovi, vrednosti, nacin zivota, seksualna orijentacija, boja koze i slicne stvari. Ako neko ima problem s tim, moze da se nosi tamo gde mu je mesto, zbog toga necu nikome da se izvinjavam.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by jukie
Nije potrebno dvoje za konflikt tj. jeste ali ne necessarily krivicom obe strane. Npr. mi smo sad mali i ja sad sedim i igram se svojim kamiončićem i ti dotrčiš i otmeš mi kamiončić i baciš ga i još kreneš da me guraš i ja se onda branim i recimo te počupam i ujedem za ruku da ti ostane ovoliki crveni krug. Definitivno postoji konflikt ali ga ja nisam izazvao (sem preko feromona koje je otkrila Lisa Simpson) i nemam pravi razlog da se tebi izvinjavam. E sad to tvoju mamu ne zanima. Ona se mučila devet meseci da te nosi u stomaku i još te nekoliko godina hranila i oblačila, i očekuje da te i dalje ima u jednom komadu.
(btw uvek mi je bilo nelagodno u filmu kad neko nekoga pretvori npr. u prase radi kazne što je bio zao, jer očekujem da se pojavi njegova mama i počne da vrišti Ja se toliko mučila da ga othranim a ti ga sada pretvaraš u prase)

Sad to prebaciš u svet odraslih i vidiš istu stvar, samo što odrasli znaju da taktika izvinjavanja razvodnjava situaciju i onda se izvinjavaš da neka luda ne bi imala povoda da te dalje napada
Uf, da nekoga vidim da ti otima kamioncic i baca ga i gura te ne da bi dobio batina, i to ne samo on nego i njegova keva koja nije znala da vaspita kopile glupo i agresivno koje dira jukija dok se igra kamioncicem!
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Tesko mi pada izvinjenje i jedva ga izgovorim, zato sto smatram da sam uvek u pravu. Jeeeeeeeeste, nije to u redu, ali sta cu? Pokusavam da se disciplinujem.:minibounce:
Korisnikov avatar
By VANGEL
Ne.ne mislim tako ali dosad nisam mao potrebe nekome da kazem izvini:dj:
Korisnikov avatar
By Dina
Ne volim da se izvinjavam. Ne postupam nepromisljeno prema ljudima i uglavnom postupam po mojim principima. I ako je tako sta onda imam da se izvinjavam? Ipak to ponekad ucinim... ako vidim da se druga osoba uvredila. Za obostrana izvinjenja - zavisi od situacije. E da, kada postoji izvinjenje i kada se prihvati, onda mi je besmisleno ponavljanje onog sto je bilo pre toga ili vracanje na to. Tim cinom se neka situacija razresava...
Korisnikov avatar
By Markiza
Umem da kažem izvini kad pogrešim ...samo mi treba dugo da shvatim da JESAM pogrešila.Ali izvinim se. :roll: Tako nekako.
By alexandermagic
Uuu, teška rEč za prevaljivanje preko usana.

---

Ne izvinjavam se, jer ili nema razloga ili to neću iz principa da uradim.

Mada, ukoliko bih zaključio da sam određenu osobu objektivno jako povrEdio ničim izazvan, uradio bih to. Ili se, radije, iskupio nekim dElom.

Ali ta bi osoba morala biti ženskog spola. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
nije neki lep osecaj, ali se izvinjavam kada shvatim da sam pogresila.

jednom sam to uradila da samo zarad normalizovanja odnosa iako i dalje mislim da sam u pravu i da nisam uradila nista sto bi zahtevalo izvinjenje.

izvinjenja prihvatam. jednom mi se desilo da nisam. ali to je redak i jedinstven slucaj i njemu necu vise nikad nista da oprostim dok sam ziva, a i posle.
Korisnikov avatar
By sapa09
Izvinim se kada pogresim, izvinim se kada shvatim nesto lose sto sam uradila.
A par puta sam se i izvinila da bih izgladila odnos, bez obzira na to sto nisam bila kriva za nastalu situaciju..
Korisnikov avatar
By mikeli
Izvini duso, izvini :mazi: ... za moju tugu ne brini, stranicu novu okreni, :auto: vise se ne vracaj meni !!!
:klap:
Korisnikov avatar
By lana-bg
Pazim da nikoga ne povredim, ali kada do toga ipak dodje ja se najiskrenije izvinim i potrudim da koliko je moguce popravim stvar.
By str00ja
Nimalo mi ne pada tešo da se izvinim. Čim shvatim da sam pogrešio, odmah se izvinim osobi i skoro uvek zaista tako i mislim.
Korisnikov avatar
By Mage
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2364617#p2364617]bern napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2364529#p2364529]alexandermagic napisao:[/url]

Ali ta bi osoba morala biti ženskog spola. :ozbiljan:
auuu, kako kenjaš.
:lol: Vala baš. Kažem ja, nisu njemu sve daske na broju :lood:

Ont: nije mi problem da se izvinim ukoliko uvidim da sam pogrešio, što često radim (grešim jel). Ja ne znam ko realno može da smatra da je savršen i da nikada ne greši, te da nikada ne treba da se izvinjava? Po meni takve osobe su ili izuzetno nezrele, zadrte, ili glupe. Naravno, izvinjenje samo po sebi nema nikakvo značenje ako nije propraćeno i delima i realnim promenama (stava, ponašanja etc...).
By Glasnik
Nemam problem da se izvinim.
I to uvek činim kad shvatim da sam povredio osobu nekim svojim ponašanjem.

Mada, ne dešava se to tako često. :angel:
Korisnikov avatar
By zdravomyslov
Нија ми тешко да говорим ову реч. И то није знак слабости как многи мисле.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2365867#p2365867]Dzi napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1125471#p1125471]Zwezdica napisao:[/url]Tesko mi pada izvinjenje i jedva ga izgovorim, zato sto smatram da sam uvek u pravu. Jeeeeeeeeste, nije to u redu, ali sta cu? Pokusavam da se disciplinujem.:minibounce:
Etoo!
Evoluirala. :) Nemam problem da se izvinim. I vrlo mi je potrebno i bitno da to mogu da dam i dobijem u nekom odnosu. :)
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
nije mi tesko nikada. interesantan mi je samo ego pojedinaca koji su moje izvinjavanje doziveli kao nesto jadno i pateticno.. tipa "zasto se spustas?"

nikada se nisam izvinjavala zbog drugih, dodje mu kao vise sebicni akt kada se lose osecam nakon necega sto sam skrivila, pa mene to muci.
u sustini se vise trudim da delima pokazem da mi je ipak stalo do te neke osobe, samo puko izvinjenje dobijaju osobe koje ne daju sansu da pokazem da sam shvatila da nisam bila u pravu.
Korisnikov avatar
By V25
Uvek se izvinim čak i kada znam da neću dobiti oprost. I zbog sebe, ali prvenstveno zbog poštovanja druge osobe i suočavanja sa krivicom.
Korisnikov avatar
By Chutzpah
Nemam problem sa izvini. Nikakav. To smatram vrlinom, zato sto poznajem osobe koje su se jako sjebale u zivotu, jer nisu umele da prevale jebenu rec preko usta - nikada.
By loreenche
Ovaj forum stvarno ima divne teme, šteta što je otišao u kurac. Elem, što se ovog tiče, jako mi je teško priznati da sam pogrešio, i jako je teško od mene čuti izvini. Međutim, kada je greška evidentna, onda naravno da ću moliti za oprost. :molise:
Korisnikov avatar
By gnossienne
Nije mi teško. Naročito ako sam zaista napravila grešku. Donosi mi olakšanje kada je prihvaćeno i bude mi drago kada u tom razgovoru otklonimo nesporazum. Međutim, imam tu neku lošu po mene osobinu što me često muči emocija krivice i kad nisam realno loše postupila, pa se znam izvinjavati i opravdavati i onda kada ne treba.
Jasno mi je da me to prati i tada racio stavljam ispred svega. Nekad mi je čak potrebno i da na papir iznesem stanje i "matematički proračunam" situaciju pa se umirim. Ne samo zbog toga što ljude zna da smori to moje izvinjavanje (dešavalo mi se i da me opominju zbog toga što se prečesto i neadekvatno izvinjavam), već što je bivalo i da naiđem na one koji to uoče i pokušavaju da iskoriste.
Korisnikov avatar
By Alejandro
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1120971#p1120971]Rei napisao:[/url]Koliko vam je teshko da izgovorite tu rech? Da priznate da niste bili u pravu?

Da li smatrate da izvinjavanjem krshite principe iza kojih stojite?

Da li izvinjenje predstavlja slabost karaktera da se izbori sa situacijom, ili pak jedan zreo chin na koji bi trebalo biti ponosan?

Ochekujete li da je izvinjenje obostrano jer je za konflikt pa i za pomirenje ipak potrebno dvoje?

...
Bas suprotno, rekao bih.
Sposobnost da priznamo gresku je odlika jakog karaktera.

Mada, nesto sam tu tanak u poslednje vreme.
Ranije je bilo drugacije.
Sve zavisi od toga koliko dozvolimo da ego preovlada. :isus:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
Koliko vam je teshko da izgovorite tu rech? Da priznate da niste bili u pravu?

Da li smatrate da izvinjavanjem krshite principe iza kojih stojite?

Da li izvinjenje predstavlja slabost karaktera da se izbori sa situacijom, ili pak jedan zreo chin na koji bi trebalo biti ponosan?

Ochekujete li da je izvinjenje obostrano jer je za konflikt pa i za pomirenje ipak potrebno dvoje?
Nije mi teško da kažem izvini kad skontam da nisam bila u pravu. Nije mi teško da kažem izvini ni kad neko drugi nije u pravu kako bih prekinula nepotrebnu raspravu, mada znam i da se inatim kada su neke ozbiljnije stvari u pitanju.

Ne smatram da izvinjavanjem kršim principe iza kojih stojim, već da uviđam grešku i ispravljam je.

Izvinjenje mi predstavlja nešto bas suprotno od slabosti karaktera, jer sve više primećujem da mnogima nije lako da izguste tu reč, sad da li je tome uzrok neki "ponos" ili jednostavan inat je već druga stvar.

Ne očekujem da izvinjenje bude obostrano, jer nekad ni krivica nije obostrana. Za pomirenje očekujem prihvatanje izvinjenja, ne nužno, ali doprinosi stavljanju tačke na celu situaciju.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!