Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By gossip
pa za lavove i blizance da..za device i bikove tek treba da vidimo ;)
By Kragi
Ovnovi umeju da budu korektni, ako bih morao da generalizujem. Bas kao i lavovi.
Nije bas da umem da budem extremno blizak sa njima ali su to uvek lepi odnosi.
Bikovi su najbolji ljudi i najvise mi prijaju. Uvek se skontam sa njima, kao i sa vagama.
Jarcevi umeju puno da istrpe, sto se ne bi reklo na prvu loptu, ali jesu kompromisni sto opet devicama odgovara.
Ribe me nerviraju u meri u kojoj mi se dopadaju a blizance necu ni u komsiluku.
I nekako sa devicama isto umem da nadjem zajednicki jezik. uvek se namirisemo. :D
Korisnikov avatar
By bern
ja se nikad nisam oslanjao na horoskop. :hamlet: čak i ne pamtim šta su ljudi oko mene u horoskopu. pa se naljute. ili je to što im ne pamtim rođendane? vidiš ti to.
Korisnikov avatar
By gossip
ne znam sto blizance svi toliko pljuju
ja se sa njima super slazem...i sa njima nikada nije dosadno...bio sam sa dvojicom blizanaca i to su bile lepe veze...i nijedan me nije prevario ili tako nesto...ali jbg nije uspelo...
ima jedan dupli blizanac u apartmanu koji je savrsen :love:
samo necu javno reci ko je xD
i skorpije su jako jako cool ne znam sto i njih pljuju :)
By Kragi
Al ipak si BIO? :smeh:
perfekat? proslo vreme? :smeh:

ne pljujem ih ja, samo mi ne leze. daleko od toga da imam predrasudu.
Kada pricamo o horoskopskim znakovima onda se mora generalizovati. :D
Korisnikov avatar
By gossip
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2388524#p2388524]Kragi napisao:[/url]Al ipak si BIO? :smeh:
perfekat? proslo vreme? :smeh:

ne pljujem ih ja, samo mi ne leze. daleko od toga da imam predrasudu.
Kada pricamo o horoskopskim znakovima onda se mora generalizovati. :D
pa da...kao sto rekoh nije uspelo...ali su mi i dalje jako dragi

pa u principu kada gledas dve persone nikada ne gledas samo znak...nego i podznak i ostale stvari :)

a bikovi su divni tu se slazhem :love:
Korisnikov avatar
By bern
ok, još 3 osobe da kažu da su bikovi divni pa ću da kažem šta sam u horosokpu. :awesome:
Korisnikov avatar
By gossip
pa sto 3? msm da je dovoljno njih reklo ;)
By alexandermagic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2388469#p2388469]gossipboy8989 napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2388366#p2388366]alexandermagic napisao:[/url]

Mrzim muške Ovnove.

Eto. :hvala:
ma shta nam fali? xD

meni je recheno da je bik najbolji za mene...pa onda blizanci,lav i devica...
:ozbiljan:

Muškarci koje već na prvi pogled ne podnosim uvijek ispadnu Ovnovi.

Započnu deset stvari, nemaju ni volje ni snage ni kapaciteta da ijednu privedu skroz kraju i što je najvažnije
vole da su glavni, što sa mnom svakako ne dolazi u obzir, posebno ne kad se radi o osrednjoj osobi.
Lepo ih je videti kako se žderu i nerviraju kao podređeni, a jedna od najgorih 'kazni' im je kombinacija: hladan pogled, smiren govor i fiksiranje između obrva. Popizde, posebno kad ne smiju reagirati otvoreno.

Adio.
By Glasnik
Da l' je tradicionalan gej znak ne znam, al znam da mi je keva ''u poverenju'' rekla da je, kada je bila trudna, želela da joj dete bude bilo koji znak osim raka i ispadoh ja u raku. :iskolacen:

Zašto? :neznam:
By alexandermagic
^
^
Blizanac i Vodolija su 'tradicionalno' gay znakovi, prE nego Rak.

Inače ste super da vam se povjeri dom na staranje, sve će biti blistavo, sređeno i mirišljavo, pod uvjetom da je frižider pun vaše omiljene hrane.

Jedino što me nervira kod vas je često naplavljivanje intenzivnim emocijama plus što to volite i da govorite i apostrofirate, kao da je netko slEp pa to svakako ne vidi/ne osjeti. I mijenjate raspoloženja tisuću puta dnevno. Moje iskustvo. :D
Korisnikov avatar
By Herald
Kojem horoskopskom znaku bi odsekli rep? Ribi i Strelcu. To su najveci glagoljivi seratori :D

Prognoza od 4-10 juna sa 13 znakova link
By alexandermagic
^
^

Ne bih se složio. Uran u V kući prije govori da će osoba najveću ljubav ( ne brak :awesome: ) imati sa osobama koje su bile u dugim vezama ili u braku prije njih, te osobama koje se najblaže rečeno mogu okarakterizirati kao 'čudne'.

Jači indikator homoseksualnosti je npr. konjukcija Venere i Merkura te Lilith na određenom stupnju, no više aspekata se mora poklopiti kako bi znali sa sigurnošću da li se radi o str8, bi ili gay osobi.
Korisnikov avatar
By gossip
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2388681#p2388681]alexandermagic napisao:[/url]^
^

Jači indikator homoseksualnosti je npr. konjukcija Venere i Merkura te Lilith na određenom stupnju, no više aspekata se mora poklopiti kako bi znali sa sigurnošću da li se radi o str8, bi ili gay osobi.
takodje poslednji stepen bika je karakteristican za homosexualce...meni je mesec na tom stepenu ;)

imam i konjukciju venere i merkura...i oni zajedno prave konukciju sa suncem :)
By alexandermagic
Nije posljednji stupanj Bika karakterističan za homoseksualce, nego 29. stupanj tzv. Plejade (baš kao i 8. stupanj Blizanaca). To je znak i promiskuiteta generalno u bilo čijem natalu. ;)
Korisnikov avatar
By gossip
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2388698#p2388698]alexandermagic napisao:[/url]Nije posljednji stupanj Bika karakterističan za homoseksualce, nego 29. stupanj tzv. Plejade (baš kao i 8. stupanj Blizanaca). To je znak i promiskuiteta generalno u bilo čijem natalu. ;)
daleko sam ja od promiskuiteta ;)
imam i ortakinju koja ima sunce na 29om stepenu...sa deckom je vec 3 godine i nikada ga nije prevarila...ne znam odakle ti ta informacija..ali je ocigledno pogresna ;)
Korisnikov avatar
By gossip
ne cimam se ja toliko sta ce ljudi da misle o meni...pogotovo ne na forumu gde vecinu ljudi ni ne znam...i kao sto rekoh before ja sam daleko od promiskuiteta...ne mozes na osnovu jedne stvari u natalu da donosis zakljucak o nekome...
By alexandermagic
A gdje sam ja napisao da se samo na osnovu jedne stvari donosi definitivan zaključak? Zna se koji planeti djeluju na seksualno ponašanje pojedinca, a MEsec nije među njima.

Pih, Ovnovi. :odbij:
Korisnikov avatar
By Herald
Jadan decko sa plejadusom :no: Jos gore ako je mesec tu :giggle:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 72
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!