Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Glasnik
Kako je tebi dosadno. :lol:

Have a nice time in DC. ;)
Korisnikov avatar
By bern
you go, girl! say hi to obama. :lepeza:
Korisnikov avatar
By Misfit
ne propusti madam's organ. best place to get ugly. :sise:
Korisnikov avatar
By V25
Volim DC :) Idi u Holocaust Museum, obavezno!
By Ulix
Super je DC.

Ali da sam na tvom mestu, ja bih preskočio Viktorov savet (iako Holocaust Museum jeste nešto što treba videti) i otišao u Hirshon Museum, kao i sve Smithsonian muzeje u koje stignem.

:sesir:
Korisnikov avatar
By V25
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2388005#p2388005]Ulix napisao:[/url]Super je DC.

Ali da sam na tvom mestu, ja bih preskočio Viktorov savet (iako Holocaust Museum jeste nešto što treba videti) i otišao u Hirshon Museum, kao i sve Smithsonian muzeje u koje stignem.

Slažem se! Smithsonian je meni #1 :) Mada, zanimljiv je i Spy museum. Mislim, u koji god da odeš, strava je :) I obavezno salate u Sweetgreenu :)
By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2388017#p2388017]Viktor Vilotijević napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2388005#p2388005]Ulix napisao:[/url]Super je DC.

Slažem se! Smithsonian je meni #1 :) Mada, zanimljiv je i Spy museum. Mislim, u koji god da odeš, strava je :) I obavezno salate u Sweetgreenu :)

U pravu si za Spy Museum, ja sam se tamo super proveo. + Moguće je obići Pentagon iznutra što je takođe jako zanimljivo.

:cheer:
Korisnikov avatar
By Sunce
^ Pozdrav. Napokon da se "nagledas rusevina". Setaj slobodno i kupi sebi jedan ormar. :bye:
Korisnikov avatar
By Misfit
ma, kakvi muzeji, pravac adams morgan i dupont circle na nalivanje! :party:

(no, seriously, poslušaj ulixa, pogotovo jer je smithsonian free of charge. meni jedino krivo što nisam otišao u spy museum. rekoše mi da je funfun, ali tada sam već i posl. dinar spucao u adams morganu.)

prelep je stvarno dc, i lak za snalaženje. takođe, obavezno izdvoj vremena da posetiš georgetown - zaljubih se u taj deo grada. :love: a tu su ti, pored univerziteta, i one exorcist stepenice, ako poželiš da se otarasiš nekoga. :D
Korisnikov avatar
By V25
Da, "The Exorcist" stepenice su must. Nalaze se na ulasku u Georgetown, ako dolaziš iz pravca aerodroma (ne znam šta se vodi kao početak a šta kao kraj, pa ti zato dajem ovaj orijentir).
Korisnikov avatar
By Sunce
I jedno i drugo. :lol:

I obavezno se fotografisi, da posle menjamo slicice :smeh:. Poslusaj Bizuteriju, mozda je nekad i u prvu. Dakle, fotkaj se!
Korisnikov avatar
By V25
Predložih mu to već :)
Korisnikov avatar
By Srklet
danas sam imao priliku razgovarati s log cabin republicans (i bas mi ih je bilo žao ljudi, kao židovi članovi NSDAP-a su :cut: ). tasa i barni bi bili oduševljeni njima. :lol:
Korisnikov avatar
By V25
I da, Popeye, da li je Reflection pond najzad restauriran/napunjen?
Korisnikov avatar
By Srklet
svugdje :D al je zavrsilo u hotelu washington plaza :D nigerian cock :lepeza:

Slika

enivej, odoh danas u philly (ovdje je sad 6 fakin sati ujutro). pa new york u petak. :yay:
Korisnikov avatar
By stefan19
Lepa slika Washington Memorial. Jos uvek je zatvoren zbog zemljotresa?
Nadam se da si video WWII i Linkoln memorial. Idi obavezno u Georgetown. Gore oko M i 30-te imas fantasticnu poslasticarnicu "Georgetown Cupcakes" ako volis slatkise.
Zovi me da idemo na pecanje na Potomac ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!