- 01 Jun 2012, 02:25
nisu nista spektakularno
makar ne ovi kojih se sada secam
npr jednom sam video batu koji mi se jako jako svideo u preko puta u uskoj ulici i zablentacio se; on primetio i sad on gleda mene i ja gledam njega dok hodam i u jednom momentu naprosto usetam u neki parkiran auto i polomim se ko kreten
................................................
idem s drugom i nailazimo na zajednicku drugaricu koja kao nekog ceka i malo mi tu stanemo sa njom. dolazi joj taj drug i ja ga vidim .... i... znate onaj momenat... kad suncev zrak padne nekom na lice i oci mu/joj se zacakle i onda se nasmeje a vreme se uspori. i on kaze svoje ime, moj drug kaze svoje i ja samo pomovim drugovo. on: obojica se isto zovete; ja:ne. i onda neprijatna tisina pa drugarica nastavila da prica
i ziveo sam jedno vreme sa tri cimerke u manjem stanu koje su mi psovale sve po spisku i mimo spiska jer donosim na gajbu gomilu kao nakita koje niko od njih nece da nosi, jer sam ga kupovao na zelenjaku od nekog uber slatkog cigija da bih pricao s njim i skupio muda da ga vodim na sladoled![:blush:](./images/smilies/blush.gif)
to je to za sada
makar ne ovi kojih se sada secam
npr jednom sam video batu koji mi se jako jako svideo u preko puta u uskoj ulici i zablentacio se; on primetio i sad on gleda mene i ja gledam njega dok hodam i u jednom momentu naprosto usetam u neki parkiran auto i polomim se ko kreten
idem s drugom i nailazimo na zajednicku drugaricu koja kao nekog ceka i malo mi tu stanemo sa njom. dolazi joj taj drug i ja ga vidim .... i... znate onaj momenat... kad suncev zrak padne nekom na lice i oci mu/joj se zacakle i onda se nasmeje a vreme se uspori. i on kaze svoje ime, moj drug kaze svoje i ja samo pomovim drugovo. on: obojica se isto zovete; ja:ne. i onda neprijatna tisina pa drugarica nastavila da prica
i ziveo sam jedno vreme sa tri cimerke u manjem stanu koje su mi psovale sve po spisku i mimo spiska jer donosim na gajbu gomilu kao nakita koje niko od njih nece da nosi, jer sam ga kupovao na zelenjaku od nekog uber slatkog cigija da bih pricao s njim i skupio muda da ga vodim na sladoled
![:blush:](./images/smilies/blush.gif)
to je to za sada