Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Alejandro
itekako sam ja imao sva ta iskustva i osecaje, i to bez da je i bilo gej foruma, bez da sam i znao da ima drugih gejeva u ex-Yu uopshte.
Ne secam se da sam negde pomenuo da nisi imao raznoraznih iskustava. To si ti sam nesto izvuko iz konteksta. :)
moj predlog tebi je da potrazish real-life gej mesta, nadjesh dobrog gej ili gej-razumevajuceg psihoterapeuta, bar sada ima toga malo vishe nego pre. sve najbolje!
Bio ti meni ziv i zdrav, imam ja taman dovoljno iskustva. A ono sto je fascinantno-sva su real-life! ;)

Popaje, stekao sam utisak da ti mene nisi dobro razumeo. :facepalm:
Taman posla da osporavam tvoju dobronamernost, pa ja sam siguran da si bio veca majka Tereza cak i od mene! :saint:
A moje dosadasnje misljenje o ovom forumu je izvrsno, cemu, uostalom, u prilog stoji to sto sam i dalje ovde, zar ne? :waldorf:
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2385218#p2385218]Alejandro napisao:[/url]
itekako sam ja imao sva ta iskustva i osecaje, i to bez da je i bilo gej foruma, bez da sam i znao da ima drugih gejeva u ex-Yu uopshte.
Ne secam se da sam negde pomenuo da nisi imao raznoraznih iskustava. To si ti sam nesto izvuko iz konteksta. :)
moj predlog tebi je da potrazish real-life gej mesta, nadjesh dobrog gej ili gej-razumevajuceg psihoterapeuta, bar sada ima toga malo vishe nego pre. sve najbolje!
Bio ti meni ziv i zdrav, imam ja taman dovoljno iskustva. A ono sto je fascinantno-sva su real-life! ;)
joj, pa samo ti rekoh da nisi jedini koji prolazish kroz to kroz shta prolazish. pokushah te uteshiti.
kakvo izvlachenje iz konteksta, kakva projiciranja.....

dalje, o chemu je onda znachenje posta na koji ti se osvrnuh....
Korisnikov avatar
By Srklet
bump ^^

s obzirom na skoro pa svakodnevni priljev ljudi željnih savjetovanja i toga da im forumaši/ce riješe njihove životno-zdravstveno-psihološko-seksualno-ljubavne probleme, trebali bi ozbiljno razmisliti o osnivanju one agencije koju sam spominjao u uvodnom postu. :mirnatetko:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!