eto,
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=613577" target="_blank isti Bota, minus Nikolicevo prenaglashavanje necheg shto nije ni za Botine "autokratske tiranije" bilo upitno kao shto je "Mi imamo tradicionalne i duboke odnose sa Rusijom, ne samo zbog porekla, već i verske, istorijske, jezičke" (kao da to Bota i bilo ko ne zna i kao da to i Bota takodje nije negovao pa se sada mora opsesivno kompulzivno prenaglashavati....), minus On je dodao da će, takođe, nastaviti da sarađuje sa Haškim tribunalom, jer je "srpska vlada usvojila zakon o saradnji sa Tribunalom".
"Moramo da poštujemo taj zakon i da ga podnosimo,
kao što smo izdržali mnoge nepravde u ovom svetu" (znachi Haashki Tribunal je nishta drugo do "nepravda prema srpskom narodu, a srpski narod su mladic, rkaradzic, sheshelj, smiloshevic"....), minus priznanje i dika shto je- Nikolić je zaključio da on jeste nacionalista, kao što ga vide međunarodni mediji.......
edit: @ Stripi, shto sam ja frik? shto sam ti sasuo istinu u lice i shto konstatirah da si ti agitirao za nikolica iako si znao koliko je glup i shtetan po Srbiju i region ex-Yu? pa sam ja frik shto konstatirah i tvoju Stripi podmuklost? a mogao si Stripi jednostavno da se bar ne mijeshash, no, jok, ti si namjerno izabrao kapric meni k'o da cesh kao meni napakostiti.....