[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2382171#p2382171]kartografija napisao:[/url]Mozda je vel boy zapravo tajni simpatizer Nikolica.
Sa njegovom odbranom DS-a rejting te stranke drasticno pada te bi sa stanovista protivnika te partije, vel boy bio najkorisniji na mestu portparola Demokratske stranke. ![:zvezda:](./images/smilies/thankyou.gif)
![:pucaodsmeha:](./images/smilies/pucaodsmijeha.gif)
rejting DS-a "mojom odbranom drastichno pada"- gde to? na ovom forumu, u Srbiji, u Americi, ma, gde to, molim te?
@sixto, jeste i tada ali ne ovoliko. verovao sam da se SPS zaista bio popravio shto u poredjenju s tzv. sns-om opet i jeste donekle istina. e, sada, shta radi glasachko telo SPS-a kada glasaju i koga zaokruzuju, ja ne znam, bojim se da je u tom njihovom glasachkom telu problem jer tu ima najvishe smiloshevicevshtine. to je srpska shizofrenija koja i dalje traje......
btw. Djindjica nije ubio Dachic vec koshtunica i selja ilic a zna se chiji su oni pajdashi na prvom mestu......
@deran, ja se sada u Americi stidim reci da sam Srbin s obzirom kog gada ste izabrali za predsednika. tebi to smeshno? dobro, uzivaj.
![:prst:](./images/smilies/prst.gif)