[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2381775#p2381775]deran napisao:[/url][url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2381771#p2381771]Vel boy napisao:[/url]
ne bojim se...
pa sam si napisao da se bojiš,vel...
i, sve da je to istina, zar ti nalazish tu nekog kao razloga da se shprdash s tim? zar na Gej forumu da, umesto razumevanja i solidarnosti, gej osoba biva izrugana na isti tipichni heteroseksistichki homomrzilachki nachin ("bojish se, dodji ako smesh...." shto je basically shto deran seran poruchuje meni)? znachi, po deranovom, prognana, isterorisana, ishikanirana, izmuchena (nasiljem i nepravdom) gej osoba zasluzuje- ruganje i podsmeh i od drugog geja???
a ja sam rekao shta sam imao reci, a vi se samo smejte, najlepshi/e ste kad se smejete.
dok u medjuvremenu, na danashnji dan bahate hetero parade u sred vam Beograda, antigejni komentatori, koji su, za razliku od gejeva (koji bi radije da se kolju izmedju sebe) - slozno okupirali sve medije po Srbiji te i "ljudskopravnom" B92 pishu i dobivaju masovne preporuke, kopi-pejstam: @LGBT, 20. maj 2012 09:44
Zato sto je to prirodna pojava da dva suprotna pola dobiju potomka/e. Ne ulazim u to da li je religijski ispravno ili ne, niti me interesuje da sirim temu na tu stranu, vec gledam sa cisto bioloskog aspekta. Vidis pripadnice LGBT populacije, da nije bilo pripadnika suprotnih polova koji su zaceli tvoj zivot ni ti (kao ni ja) se ne bi koprcao i batrgao na ovoj planeti u formi kojoj postojis niti bi ostavljao komentare na ovom sajtu. To bi jedino mogao/la u slucaju da si ti jedini zivi primerak prirodnog fenomena nezabelezenog u istoriji planete Zemlje koji je nastao seksualnim odnosom dva bica istog pola. Mada ja te primere jos nisam video u flori i fauni ove plabnete osim u par slucajeva koje cu ti navesti, ali i ti slucajevi su specificni obzirom da su u pitanju hermafroditske vrste zivotinja i biljaka.
puzevi [link]
cvetovi [link]
Nadam se da su ti sada jasnije neke stvari, a moderatore ujedno molim da objave ovaj post jer je to svojevrsna replika na maliciozne komentare u kojoj zaista nemam nikakvu zelju da ikoga uvredim vec jednostavno kao osoba koja nije verujuca pokusam da pojasnim (manje-vise) neukim ljudima stvar sa aspekta darviniste.
(rade, 20. maj 2012 12:19)
te
Ja mislim da ovo nije dovoljno, cim nekima nije jasno u cemu je poenta ovakvih manifestacija.
Mislim da bi trebalo organizovati dodatnu manifestaciju koja ici svake godine, a za parove vencane pre 2 godine gde ce parovi imati priliku da zajednicki u kolicima prosetaju svoju novorodjenu decu ulicama grada (TO bi mogla da bude parada ponosa).
Da bude jasna poenta onima koji misle da su ovakve stvari za 4 zida.
A ako su doticni nezadovoljni, nek organizuju svake godine demonstracije ispred porodilista, da bi ukazali da je proslava rodjenja deteta, ne fer prema njihovoj (politicko-filozofskoj) grupi.
(Pera, 20. maj 2012 12:28)
Samo da repliciram na komentar u kome se pominje da država pripadnicama LGBT populacije ne plaća veštačku oplodnju!?! Mislim, čisto da se razumemo, nemam ja ništa protiv LGBT populacije... Neka im se legalizuje brak, neka paradiraju, ja ih nikada ne bih napao, ali ovo apsurd nevidjen! Da se podsetimo malo biologije... Deca nastaju sexualnim odnosom muškarca i žene, dakle, odnosom dve jedinke različitih polova... Ako je to iz nekog razloga nemoguće, onda je u redu što država pomaže takve parove vantelesnom oplodnjom... Ali, ako je neko homosexualno opredeljen, onda mora biti svestan nekih prirodnih barijera... Mora se pomiriti sa tim, da biološki nije moguće začeće u takvoj vezi, i s toga ne vidim zašto bi se država mešala u prirodne zakone! Mislim da bi bilo fer, da se vi pripadnici LGBT već jednom opredelite šta zapravo želite... Ne možete koketirati malo na ovu, malo na onu stranu!
(Čiča Gorio, 20. maj 2012 16:45)
1. Istopolnim parovima se ne dozvoljava ovakvo venčanje.
2. Lezbejkama nije omogućena besplatna veštačka oplodnja (za razliku od recimo Švedske).
3. LGBT ljudima nije dozvoljeno da prošetaju javno gradom (dozvoljeno je u npr. Kubi, Turskoj...)
(Diskriminacija, 20. maj 2012 15:11)
I tako treba da ostane....
(alex, 20. maj 2012 15:43)
http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=610847" target="_blank
deran-sixto kompanija nalazi za s hodnije da dodatno shikanira josh jednog geja, valjda misle da ce mu/im rade, chicha gorio, alex, pera-oidi omoguciti na taj nachin da se probiju kroz zivot u majchici im Srbiji .......