Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Meni je taj duel prosto bzvz.
Nikolic kao da nije mogao da se skoncenrise i fokusira na pitanja. Kaznite DS! Kakva poruka :/
Bota ko Bota, mogao je duelirati i sam.
Ako je samo po delu sudeci, potpuno je izvesno ko dobija predsednicko mesto. Zasluzeno ili ne. Mene i dalje zanima kako je uopste moguce da Srbija ne moze da sastavi suvislu opoziciju.
Korisnikov avatar
By smaug
A ja sam se sinoc pitala da li Dacic gleda duel?
I da li, cerekajuci se, pije pivo iz flase, cese jaja i prdi u pavcu televizora.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Edit:

aha, korisnica iznad/ lezbocetnikinja prima je to vec primetila.
svejedno, slika govori vise od hiljadu reci.
Nikolic je bio kao zadusna baba. Kosovo, Car Lazar, nemaju majke deci sta da spreme za u skolu... Provala patetike. Na pitanja koja su bila prilicno konkretna je odgovarao spominjuci DS umesto da navede sta bi uradio i promenio. Bavio se napadanjem Tadica, slabo iskoristio brljotine Vlade Cvetkovic-Dacek kojih je bilo na pretek. Nije ponudio nikakav predlog kako i sta, vec samo bacao problem u stomak.
Obucen u odelo broj do dva vece, neosisan, prilicno smiren u odnosu na prethodne debate, ne moze da se otme 'Pieta' grimase koju ima kad god govori u medijima.

Tadic je s druge strane sabloniziran sa identicnim pocetkom na svakom pitanju. 'Cinjenica da se danas suocavamo...' Pokretni bilbord. Mi ovo, mi ono, mi ovo, mi ono... da ne zivi covek u Srbiji i da ga ne poznaje pomislio bi da govori o Svedskoj. Opsta retoricka mesta na vise pitanja na koje je trebao dati konkretan odgovor. Mi bi trebali, trebalo bi... Na momente delovao kao da ce da izgubi samokontrolu i da se stipa za butinu ispod pulta.
Savrseno obucen, nakvarcovan, vidno mrsav, opsednuti utiskom koji ostavlja stavljanje i skidanje naocara.

Sve u svemu, potrosili sat i po, nista specijalno nisu rekli. Sto je najcrnje nisu preobratili ama bas ni jednog biraca u svoj tabor.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
SIXTO, MA DA LI TI JE TO GOSPODJA MILKA BAKOVIC NA AVATARU?

:love: :love:

E to je prava cetnikinja u rasejanju!
Korisnikov avatar
By bas bleu

za sada najbolje sto je receno je "situacija na sve strane" (nikolic).
Korisnikov avatar
By Blady
Tnx, idem po hranu i gledanje moze da pocne :lol:
Boris Tadic se po treci puta kandiduje za Predsednika, sto je protivno Ustavu, takvo krsenje Ustava i uzurpaciju nije cinio ni Slobodan Milosevic. Medijski mrak i kontrola medija je veca i gora nego u Milosevicevo vreme, kriminal nikada veci, ljude ubijaju za 1000 dinara, visestruki ubica Veselin Vukotic se slobodno seta Novim Sadom dok isti Sud poslao u pritvor nekog klinca od 18 godina jer je preko facebooka "zapretio" Tadicu....pozivam sve gradjane da ne glasaju za ovog smrada Tadica, nego protiv njega!
Korisnikov avatar
By Blady
Al neverovato je kako Nikolic odbija da zivi u proslosti :lol:
I sta je radio devedesetih...
Tadic ga melje
Korisnikov avatar
By acid drop
Da, i kakve to veze ima šta je neko radio protekle 4 godine? Pih. :nokti:
Korisnikov avatar
By Denni85
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2381262#p2381262]acid drop napisao:[/url]Da, i kakve to veze ima šta je neko radio protekle 4 godine? Pih. :nokti:
to licemerno djubre (samo licemeri mogu reci 'na uvrede budem odgovarao osmehom') nije nista uradilo u protekle 4 godine, dva puta je pod pritiskom mafije i ekstremne desnice zabranio Gay Pride, njegov gradonacelnik stalno ponavljao "ja se sa time ne slazem, neka to rade izmedju 4 zida ali moramo da im omogucimo Pride zbog EU"...onaj debeli mrmot Jeremic ne moze da se otkaci od Kosova...njegovi Sudovi i sudije pod njegovom kontrolom pustaju Miloseviceve ubice na slobodu, njegovi Saper i Krstic salju financijske inspekcije firmama koje daju reklame u listovima koji kritikuju DS i pokusavaju na sve nacine da onemoguce rad E-novina npr....
By Simor
Ulix napisao:primarno je to što je on glup i neuk čovek.
Govoriš iz predrasuda. I mogu to da razumem. Ma koliko se trudio, ni meni Tomislav Nikolić ne uspeva da bude simpatičan. Ali to nije ni važno. Da uzmemo da je njegova sirovost i neukost fakat, a ne produkt tvojih i mojih predrasuda, to i nije tako strašno, pošto su nadležnosti predsednika jasno određene. U političkom ustrojstvu Srbije glavnu reč o svim oblastima života trebalo bi da imaju vlada i parlament. Druga stvar je što je Boris Tadić svojom autokratskom politikom ukinuo i vladu i parlament i uspostavio se kao ključna figura koja rešava sve probleme ovoga sveta (a nijedan problem ne reši, nego sve čega se dotakne pokvari).

Srbija se nalazi u užasnom stanju. Zaista treba jako dobro biti osiguran partijskim sinekurama pa ne videti urušavanje svakog aspekta ovog društva (ne mislim tu, naravno, na tebe).

Evo, juče je gotovo nezapaženo prošla vest da je Srbija na poslednjem mestu po kvalitetu zdravstvene zaštite i to prema statistici Evropskog zdravstvenog potrošačkog indeksa koji je standard za merenje nivoa zdravstvene zaštite. Ako je zaista preambiciozno da se poredimo sa Holandijom ili Danskom, koje su na vrhu liste, hajde da se poredimo sa zemljama u regionu. Od mogućih 1000 poena, Srbija je dobila 451, Makedonija 527, Albanija 535, a Hrvatska 655 poena. Za mene je to poražavajuće. To je produkt politike vlade Borisa Tadića i mene to ispunjava zebnjom.

Pogledaj građansku participaciju – ona je ugušena. Pre su nevladine organizacije bile nada za mnoge građane, jer su pružale podršku onima kojima država nije izlazila u susret i bile su mesto gde su se mnogi ljudi angažovali u izgradnji boljeg društva. A danas: oni su od velikih nevladinih organizacija napravili vladine nevladine organizacije, koje se bave kreiranjem besmislenih strategija o ovome i onome (ovu političku oligarhiju ne obavezuju zakoni, a kamoli nekakve strategije), uključene su direktno u političku participaciju i, naravno, po pravilu dobijaju finansijsku podršku za svoje «ideje» od ministarstava (naravno, te ideje ne poboljšavaju život građana).

Isto je Boris Tadić učinio sa medijima. Umesto da mediji budu kritičari, da ukazuju na greške i zloupotrebe vlasti, svi štampani i elektronski mediji, koji imaju nacionalnu pokrivenost, pevaju hvalospeve Borisu Tadiću i šminkaju stvarnost baš kako su to radili mediji za vreme Slobodana Miloševića. Jednom rečju, lažu.

Da ne pričamo o velikoj laži zvanoj «evropske integracije Srbije». One ne postoje. Srbija je, na jedvite jade, dobila kandidaturu za EU bez datuma pregovora. Čak i da dobije datum pregovora, da li neko veruje da će ova vlast razrešiti pitanje korupcije, kao jedno od prvih pitanja nakon dobijanja datuma, kada je u proteklim godinama ona ustoličila korupciju u gotovo svakoj oblasti našeg društvenog života.

Meni se čini da je jako važno staviti tačku i ne dozvoliti kontinuitet ovakvog urušavanja. Možda bi čak bilo i dobro da DS i SPS formiraju vladu, a Nikolić postane predsednik, jer tada vlast ne bi bila koncentrisana u rukama jedne oligarhije i bilo bi međusobnog nadgledanja (pošto bi i jednima i drugima bilo važno da postižu neke dobre rezultate, a istovremeno da motre i na najmanju grešku svojih političkih protivnika).

Moguće je da je Nikolić neuk, ali smo rezultate učenog Tadića videli u prethodnih 8 godina njegovog predsednikovanja. I oni su poražavajući. U svakoj demokratskoj zemlji oni koji ostvare izuzetno loše rezultate budu kažnjeni na izborima. I potpuno sam siguran da Boris Tadić nije manje zlo, niti je uslov da ova zemlja procveta da on, protivustavno, dobije i treći mandat.

Ne mislim da će pobeda Tomislava Nikolića dovesti do cvetanja Srbije, ali mislim da će njegova pobeda doneti jednu novu dinamiku na političkom nebu Srbije koja može prouzrokovati stvaranje novih mogućnosti i alternativa koje su danas ugušene. A u političkoj žabokrečini u kojoj živimo, u kojoj nam je politika prožela svaki aspekt života, nove mogućnosti, nove alternative su preko potrebne. Što pre.
Korisnikov avatar
By Blady
Ma daj, patetican je i trazi sazaljenje, plus je drama kvin :barf:
Korisnikov avatar
By Vel boy
puno Simorovih izvrtanja, pobicu samo one koji najvishe upadaju u ochi
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2381284#p2381284]Simor napisao:[/url]Govoriš iz predrasuda.
ne znam za Ulix-a, ali chinjenice o tomavuchicu datiraju vec decenijama. a chinjenice i predrasude uopshte nisu jedna te ista stvar.

[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2381284#p2381284]Simor napisao:[/url]

Isto je Boris Tadić učinio sa medijima. Umesto da mediji budu kritičari, da ukazuju na greške i zloupotrebe vlasti, svi štampani i elektronski mediji, koji imaju nacionalnu pokrivenost, pevaju hvalospeve Borisu Tadiću i šminkaju stvarnost baš kako su to radili mediji za vreme Slobodana Miloševića. Jednom rečju, lažu.
lazesh ti. kad odem na komentare i B92, uglavnom k'o da chitam tomavuchic izborni shtab i dverashe. sve pljuvachine i negativna energija prema DS-u i Petooktobarskim vrednostima. a Simor would want us believe da Tadic kontrolishe medije. :smeh: jedino ako je mazohista.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2381284#p2381284]Simor napisao:[/url]
Meni se čini da je jako važno staviti tačku i ne dozvoliti kontinuitet ovakvog urušavanja. Možda bi čak bilo i dobro da DS i SPS formiraju vladu, a Nikolić postane predsednik, jer tada vlast ne bi bila koncentrisana u rukama jedne oligarhije i bilo bi međusobnog nadgledanja (pošto bi i jednima i drugima bilo važno da postižu neke dobre rezultate, a istovremeno da motre i na najmanju grešku svojih političkih protivnika).
znachi, nakon sve Simorove zestoke kritike DS-a on bi stavio tachku tako shto bi raspodelio kolache vlasti ma nek' to bude opet DS, samo da i tomavuchic dobije koji zalogaj, ma, najukusniji zalogaj. :barf:
.......smo rezultate učenog Tadića videli u prethodnih 8 godina njegovog predsednikovanja.
neistina.
nepune 4 godine je istina.
Ne mislim da će pobeda Tomislava Nikolića dovesti do cvetanja Srbije, ali mislim da će njegova pobeda doneti jednu novu dinamiku na političkom nebu Srbije koja može prouzrokovati stvaranje novih mogućnosti i alternativa koje su danas ugušene. A u političkoj žabokrečini u kojoj živimo, u kojoj nam je politika prožela svaki aspekt života, nove mogućnosti, nove alternative su preko potrebne. Što pre.
dabome, alternativa da dveri budu u vlasti.......
i, kratko ponavljam, i denny85-om i Simoru- nikada se neshto razocharavajuce i loshe ne moze kazniti ni popraviti pomazuci gorem i loshijem! koliko je teshko za razumeti da se krivi most ne ispravlja pravljenjem josh krivljeg? koliko je teshko za razumeti da neprijatelj mog neprijatelja nije nuzno i moj prijatelj?
konachno, ko i zashto misli da su tomavuchic iskreni u kaznjavanju DS-a i donoshenja poboljshavanja Srbiji (ali i regionu zemalja ex-Yu) kad je ochito da su samo zinuli za vlast a zna se koga vucaraju sa sobom (selja ilic, kozofilka jankovic) i od kog traze podrshku (koshtunica, dveri, bezobraz, nashi1389, nacionalni stroj....).
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2381291#p2381291]scout_finch napisao:[/url]tadic je predsednik od 2004. u dva mandata.
s kim je bio primoran da deli vlast, draga, od 2004-e do 2008-e? s koshtunicom.
ko je adut tomavuchicevaca i od kog traze podrshku? koshtunica i od koshtunice.
kontash li na shta bi lichilo da tomavuchicevci se domognu moci?

takodje, chinjenica jeste da je 2008-e buknula od wall street-a izazvana i stvorena velika svetska ekonomska kriza a to je vreme kada je tek Tadic koincidentalno dolazio na vlast.
tako je glasachko tijelo Srbije bilo odluchilo shto je skoro sasvim isto onom shto Simor pricha sada, pa, je li valjalo? ako nije, a slazem se da nije, chemu onda agitovanje za istim tim i chemu onda samo Tadicu pridikovanje zbog perioda 2004-2008 kada su tu bili glavni oni na chiju podrshku i ideoloshku i "vrednosnu" se tomavuchicevci samo i pozivaju i samo to i nude?
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 21
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!